Helt okej dag

Maten har gått bra, landade på 1500 kcal, 70 kcal över mitt mål men stapeln på ShapeUp var fortfarnde grön så jag är nöjd! Smärtan i ansiktet har minskat och jag hoppas jag kan sova normalt i natt! Jobbar iaf inte så det är alltid något! :) 
 
Dock har det inte blivit så mycket träning, gått lite grann men ingen ridning eller annan träning, efter ett minst sagt plågsamt 17-timmars pass hade jag inte så mycket ork kvar för något mer! 
 
Att planera mat för morgondagen är svårt då jag ska till mor på lunch efter jobbet och har ingen aning om vad det blir, men fram tills dess blir det antingen gröt eller mackor till frukost, kanske en macka med till jobbet och ett par varma koppen soppor, morgondagen kommer vara fullrulle så tror inte direkt att jag kommer gå upp om det blir något superonyttigt till lunch, dessutom bantar mamma också så det blir nog hyfsat nyttigt! :D 
 
Nu måste jag sova, ska ju upp tidigt!! Gud vad jag längtar efter att denna vecka ska ta slut, ska jobba 57 timmar allt som att så det ska bli skönt att få det överstökat! Hoppas därför att ni har lite överseende med att jag kanske inte hinner vara så super aktiv här! Det blir bättre nästa vecka då har jag bara 3 pass! :) Men nu kallar sängen! Och imorgon blir det vägning, kan inte hålla mig borta från min fina nya våg! :) Får jag en fin siffra ska jag ta en bild! :D Håll tummarna!! :) sov gott!!

Day twelve:


 
What are your friend’s eating habits like?

Oj det var en svår fråga och ärligt talat jag har ingen aning, har inte så många supertajta vänner, men de flesta äter vad de vill, har en kompis som vill gå ner i vikt med vet ärligt talat inte alls vad hon äter, enda gången vi ätit ihop på senare tid har varit fika och de var inte särskilt nyttigt. En annan kompis är ganska lat och bor ensam hon äter det som är snabbast och enklast ett tag var det mycket yoghurt typ 24/7 sen var det ris och kyckling tre gånger om dagen?! Haha men ingen av dem har något med mina matvanor att göra alls! 
 
Det har egentligen ingen, den jag började banta med var mamma men då bantade vi sunt, vad som sen drog mig inte på en osund kosthållning vet jag faktiskt inte, antagligen bara att jag ville gå ner fort, ju snabbare desto bättre. Korkad inställning, nu tycket jag nog att jag blivit mer sund i mitt tänkande, håller en diet på ca 1400 kcal som funkar bra, är bra mat och fuskar ibland inte så maniskt just nu iaf! :)

Ond natt

God middag världen! 
 
Kan väl säga att idag är jag inte särskilt lycklig, egentligen inte särskilt olycklig heller men är fortfarnde kvar på jobbet, mitt dunder pass på 17 timmar håller fortfarnande på, dock inte så länge till vilket är otroligt skönt! :) Är ganska trött idag och det irriterar mig att jag inte kunde väga mig idag, vilket är ganska löjligt då detta är enda dagen denna veckan som jag inte kan det! Jag vet att jag borde väga mig mer sällan men nu med min nya våg är det så himla roligt att jag inte kan låta bli! ;) Då känns det inte så allvarligt när det inte är den blodigt allvarliga längtan efter nya lägre siffror som driver mig till att vilja väga mig utan för att jag är barnslig och har en nya och shiny leksak! ;) 
 
Min natt har varit ett helvete, det är ganska ovanligt då jag alltid kan sova som en stock genom allting, kan liksom till och med gå och lägga mig kissenödig och sova gott hela natten. Man kan väl säga att sömn aldrig har varit ett problem för mig, förut de få gånger jag har migrän, men även där när jag väl lyckats somna vaknar jag inte förrän dagen efter och då oftast utan smärta. Men inte i natt har vaknat minst 5-6 gånger, tappade räkningen efter en stund, av en outhärdlig smärta i benen på vänster sida av ansiktet och i örat, en så som gör att man liksom inte kan vara still man måste flytta på sig röra sig vad som helt för att bli av med smärtan eller iaf lätta den lite. Har haft den här smärtan till och från i snart två veckor, vanligtvis på kvällen, men inte alls lika stark, har kunnat somna med den utan problem. Det gick verkligen inte i natt, provade både alvedon och treo för att dämpa smärtan men ärligt talat tror jag inte att det hjälpte ett piss.
 
Nu är smärtan lättare att hantera, men ibland blixtrar det till så det nästan svartnar för ögonen, ingen vidare kombo med jobbet, så när jag slutar måste jag ringa/gå till VC, blä hatar att gå dit, har redan läst att rökning kan göra det värre om det är vad jag tror dessutom känns det som personalen tycker man får skylla sig själv när man röker och jag har svårt att ljuga om sånt också! Blä!!! Hate it!
 
Jaja nu börjar snart hoppningen i fälttävlans OS på ettan, spanna i det, en svenska ligger på delad första plats! :D
 
 

De tre sista frågorna..

Day nine: What is your favourite food, healthy or unhealthy.

Ja du det var en svår fråga nu, är inte hungrig och verkligen inte sugen på någonting, men det finns inte mycket som slår hemmagjord köttfärssås och spagetti, såååå gott! :D Men annars beror det nog på vad jag är sugen på för stunden. :) 
 
Day ten: Do you eat breakfast? What do you usually have?

Alltid, nästan iaf, bara de dagarna jag har sovmorgon och sover till typ 12 äter jag inte frukost, utan frukost funkar jag dåligt så det är något jag är ganska noga med! :) Vad jag äter går i perioder, ett tag var det mycket ägg, ett tag smooties, sen var det yoghurt med tinade bär, knäckebröd och just nu är det gröt och mackor ibland, älskar mackor även om det kanske inte är så nyttigt! ;) Gröt är egentligen det som är allra bäst, man blir sjukt mätt på nästan inga kalorier! :D
 
Day eleven: What are your family’s eating habits like?

Personerna runt mig äter ganska olika, mamma försöker gå ner i vikt så hon äter rätt nyttigt, kör mycket med en mjukisvariant av flygvärdinnedieten, tror det går rätt bra då hon säger att byxorna växer! ;) Min kille däremot är ju redan väldigt smal så han äter precis som han vill, och har älskar smör och grädde, är det konstigt jag är tjock?! Så han äter ganska onyttigt, men inte så ofta istället, stuntar gärna i lunch ibland också frukost, gillar att fika men hade han kunnat hade han gärna struntat i att äta och bara tagit ett piller för att få i sig allt han behöver! ;) Resten av familjen träffar jag för sällan för att kunna säga så mycket, farsan tränar och äter som han vill, tror han gillar chips och vet att han älskar choklad! :D
 
Nu är jag ikapp skönt värre!! :D Så tillbaka till livet, det gick som sagt super hos frisören, hon sa ingenting om att frisyren inte skulle passa mig, så jag hade såklart oroat mig helt i onödan! Men kan ju säga så här att det var himla tur att hon inte sa något för jag hade inte kunnat stå upp mot henne, stackarn hade precis fått ett missfall och fick det fastställt när hon fixade mitt hår, jag hade inte sagt ett ord om mitt hår det är säkert hon hade fått göra precis som hon velat, kände mig ena lite hemsk att jag ens var där, men vad skulle jag göra liksom?! Försökte trösta så mycket som möjligt iaf, visste ni att 2 av 5 får missfall?? Det känns sjukt mycket! 
 
Nu ska jag strax sova, men först denna veckas utmaning, planera vad jag ska äta i morgon, idag var det väldigt enkelt då jag jobbar till 14 imorgon fick jag liksom packa mat till både frukost, mellis och lunch, så här ser det ut:
 
Frukost: Gröt med färska jordgubbar och mjölk - 208 kcal
Mellis: En risifrutti med körbärssmak - 228 kcal
Lunch: Två mackor med leverpastej - 358 kcal
 
Dock kan jag inte säga något om middag, som sagt kan jag ju inte planera det själv då älsklingen måste få vara med och han vet inte vad han är sugen på förrän en kort stund innan. :( Men men bättre än igår iaf! :) 
 
Ja just det, maten har gått riktigt bra idag, åt på thairestaurang och där vet jag inte riktigt hur mycket jag fick i mig men ihop med gröt till frukost och bara två varma mackor till middag landade jag nära målet iaf! :) Dessutom har jag gått sjukt mycket idag och ridit så jag tror jag ligger rätt bra till! :D Dock kommer jag inte kunna väga mig imorgon så får vänta tills på onsdag innan jag får se om jag hade rätt! :) 
Sov gott!!

Day eight:

Name 5 things you like about your body (you can do it) and the one body part you’d like to change the most.
 
Det som jag tycker hyfsat om med min kropp är de smala delarna, eller smalare delarna! ;) 
  1. Min nyckelben, enda sen de kom fram, när jag vägde 68 syntes de inte ens, har jag mätt mina framgångar i dem, ju mer de träder fram desto smalare blir jag! :)
  2. Mina handleder, en del av mig som alltid varit varit ganska smala! :) Kan sitta och vrida och vända på dem när jag tex sitter och kör bil! ;)
  3. Mina smalben/vader, de har också alltid varit ganska smala, har tex stora problem att hitta vettiga stövlar då skaften alltid är för stora! ;) Men nu när jag gått ner 8 kilo finns det inget fett alls kvar på dem, det känns underbart! :D Kass bild, jag vet och mina ben ser skit feta ut sorry... :( 
  4. Mina fötter, haha inte direkt en del som har förändrats något sen jag började gå ner i vikt men de är ganska små, har storlek 37/38 och älskar att de är små och söta! Känns så feminint! ;) 
  5. Mitt hår, har kanske inte så mycket med min kropp att göra men det är en ganska viktig del av mig så jag tar med de iaf, dessutom efter klippningen idag är det asläckert! Gud vad jag önskade att jag kunde visa er, för det är verkligen såååå himla läckert! 
Haha den här är mycket enklare, min mage är det de område jag vill ändra det mest, vill ha bort allt fett och få en ganska fin tvättbräda! Eller iaf en platt och fin mage! :D 
 

Frågor för TMWLC!

 
Efter att ha tittat efter lite noggrannare på frågorna som hänger med Two Month Weight Loss Challenge (TMWLC) såg jag att de inte riktigt var samma som de jag svarat på tidigare så jag tänkte köra på dem! :) Ligger lite efter nu så ni kommer få de 10 första frågorna direkt idag! ;) 
 
Day two: What is your MAIN reason for wanting to lose weight? (Be honest.)
 
Det är väldigt enkelt jag vill känna mig snygg, vara smalast i gänget annars känner jag mig tjock och klumpig! Vill att folk ska vara avis på mig för att jag har klarat av något de inte fixar och för att jag vill bli modell eller iaf slippa dra in magen när jag tar amatörbilder! Sen vill jag även känna mig liten och petit i min killes sällskap, vilket är ganska svårt då han är ganska smal. Och ett stort OCH, kunna ha vilka kläder jag vill utan att behöva bekymra mig över om jag ser tjock ut eller inte för att jag se smal ut i allt! :D
 
Day three: Do you count calories? What is your daily calorie goal/allowance?
 
Ja det gör jag, både i huvudet och på ShapeUp, älskar ShapeUp för att det gör så himla enkelt, innan har jag följt flera olika diet där man räknar kalorier men nu kör jag på ShapeUp målet för att gå ner 6 hg i veckan med normal aktivitet, ca 1400-1450 kcal om dagen, då räknar jag bara mat och inte träningskcal eftersom det är svårt att uppskatta exakt hur mycket man gör av med utan bara satt normal aktivitet. :)
 
Day four: Do you work out? How many times a week?
 
Absolut massor! Hatar att sitta still även om jag av någon anledning fastnar alldeles för mycket i soffan framför teven. Men hur mycket är svårt att säga, normalt blir det iaf 2-3 hundpromenader om dagen, 5-6 pass ridning i veckan med olika intensitet, allt från jogging i skogen till stenhård dressyrpass. Vet dock inte om jag räknar hundpromenaderna som workout så 5-6 gånger i veckan iaf! :) Ibland blir det lite Kinekt också och rockring men det är så ostruturerat att jag inte räknar med det, och det är ju också viktigt att ha en vilodag i veckan så det försöker jag har! :) 
 
Day five: Is there any specific event you want to lose the weight for?
 
Ja jag har precis kommit på ett superbra mål, den 1 november! Då ska vi flytta och då vill jag ha nått mitt mål och vara en ny människa, börja ett nytt liv där allt inte handlar om att räkna kalorier bara vara smal och snygg i våran underbara nya lägenhet! :D 
 
Day six: Have you ever been overweight or underweight?
 
Nja, har aldrig varit överviktig, när jag vägde som mest 68,6 kilo hade jag ett bmi 23,5, vilket är normalvikt men då jag har en ganska nätt benstomme så jag rätt fläskig ut, min kropp är mer gjort för att vara smal. Underviktig har jag dock varit, men helt naturligt när jag var ung, och det berodde bara på en extrem ämnesomsättning och hade ingenting med bantning att göra då jag åt som en häst! ;) 
 
Day seven: Do your friends and family know you are trying to lose weight?
 
Absolut alla vet att jag vill gå ner i vikt, min kille mest, han vet om 52 kilos målet, det gör ingen annan de andra tror att jag antingen vill gå ner till min "normalvikt" 59 kilo eller mitt iPad mål 55 kilo, vilket fick reaktionen "Oj, det var lite" från mor men lugnade henne med att det fortfarande ger mig ett normalt bmi! Dock vet jag inte längre om mitt mål verkligen är 52 kilo, är väldigt inställd på 55 kilo och vet inte om jag vill gå längre ner än så, men tänker nog ta det som det kommer, när jag når 55 kilo får jag se om jag vill gå ner mer eller stanna där! :) 
 
Nästa fråga är rätt stor så jag tänkte att den får ett eget inlägg slänger nog även in en bild på mig i den! :) 

Jag är i chock!!!

God morgon smalisar! 
 
Sitter just nu och äter min gröt med jordgubbar, gjorde den lite lösare idag än vanligt och gud vad gott det blev!! :D 
 
Blev sjukt paff när jag ställde mig på min nya våg idag, den stod på 60,6 kilo!!! Minus ett kilo sen igår?! Hur är det ens möjligt???? Det betyder att jag nu har fått en ny lägsta vikt och har redan idag måndag nåt denna veckas målvikt, känns helt underbart! :D Provade dessutom de superfina shortsen jag köpte i England och de satt nu superbra, inte så jättetajt så att fetvalkarna bullar över kanten utan precis så de följer konturena och får magen att se lite smalare ut! :D 
 
Dock sitter de fortfarnade lite för tajt nertill, när jag står still ser det bra ut, är minst en cm mellan ben och byxa men så fort jag rör mig åker de upp och kan väl bara säga att de är inte särskilt attraktivt! 
 
Nu är det mindre än en timme kvar innan det är dags för frisören så måste göra mig iordning och leta upp lappen med bilden på hur jag vill se ut! Håll tummarna för mig att jag får som jag vill! :D 

Vecka två!

vad fan?! Detta skulle varit publicerat igår, knäppa blogg.se!!
 
 
Då var det dags för vecka två i Two Month Weight Loss Challenge, denna vecka tyckte jag verkade supersmart, planering är verkligen superviktigt när man ska gå ner i vikt, dock har jag ett litet problem där, min kille kan inte planera i förväg vad han vill ha till middag för det måste vara någonting han är sugen på och vad han är sugen på vet han ju inte dagen innan, och nu när han har semester från och med onsdag kommer jag bara kunna planera frukostar och kanske lunch om han är iväg som han nog alltid kommer vara! 
 
Morgondagens frukost är iaf superenkel de kommer bli gröt med färska jordgubbar och massor med mjölk då den snart går ut! ;) Men nu har jag bestämt mig för att bara göra en portion är såååå korkat att göra en och en halv när jag aldrig äter upp det! :S 
 
Klarade faktiskt förra veckans mål att bara äta två smörgåsar och inte börja hetsa, väldigt nöjd enda gången jag åt mer än två var med småbrytarna, men det är så himla små att 4 såna blir typ 1,5 vanligt bröd så där blev det fyra. :) 
 
Men nu får jag sova!! God natt!
 

Dax för nya tag!

Förlåt för att jag varit lite frånvarande de senaste dagarna, kan ju säga så här att pms + helg + godissugen pojkvän = väldigt dåligt för midjemåttet + 0,6 kilo viktökning! 
 
Har typ inte gjort något annat än ätit och pga att jag ätit så himla mycket har jag typ legat i matkoma och inte orkat göra någonting överhuvudtaget så känner mig ultra fet just nu! Lite sömn har det blivit också vilket lett till ännu mindre motion! 
 
Men idag har det gått lite bättre, maten har varit rätt nyttig, gröt med färska jordgubbar till frukost och fiskbullar med potatis till middag, men där imellan har det blivit daim, ostbågar och en mazarin, usch dock lyckades jag ändå landa inom mitt mål iaf, 1444 kcal, landade på 1401 kcal, så det är ju helt okej, sen har jag också varit ute och ridit så lite träning har det hunnits med iaf, dock har det ju ösregnat hela dagen och min rullor har gått sönder och jag har inte råd att köpa nya så det var all träning som blev idag. Är dessutom på jobbet nu så mer träning blir det inte heller. :(
 
Jaja kan inte heller äta mer, så alltid något positiv, ska klippa mig i morgon, och av någon anledning tycker jag att jag är otroligt fet och ful i spegeln hos frisören, mycket värre än vanligt, så jag hoppas verkligen nu att dessa -7kilo som jag gått ner ska få mig att känna mig mindre ful, betvivlar det dock då jag väldigt länge känt så! Hoppas också vågen visar mindre än idag så självfötroendet kanske blir lite bättre då jag fick fel frisör så jag kommer få tjata för att få den frisyren jag vill ha och de har jag jättesvårt för! 
 
Jag vet jag är jättekorkad som klipper mig hos henne, men hade faktiskt tänkt klippa mig hos hennes kollega, för hon klippte mig förra gången och då fick jag det precis som jag ville och det blev skitsnyggt, med då hon såg mig först och kom springade för att jag brukar klippa mig hos henne, kunde jag verkligen inte säga, nej jag vill inte bli klippt av dig vill hellre ha den andra! Jag vet borde stå på mig, men det har jag väldigt svårt för så då går jag hellre och våndas än sårar någon... Innan var hon jättebra, men när jag ville ha en Viktoria Beckham klippning:
 
 
Sa hon blankt nej, med förklaringen att jag inte skulle passa i det, även om alla andra trodde det skulle passa mig jätte bra, så när jag såg att hon skulle ha semester passade jag på att smita dit och klippa mig hos hennes kollega och det blev som sagt skitsnyggt så jag vill fortsätta ha den frisyren. Men kanske hetsar jag upp mig i onödan hon kanske inte ens kommer ihåg det och gör som jag per henne utan vidare, vi får se imorgon! :) 

Skitdagen fortsätter!

Bläääääää, jag är den äckligaste personen i världen!! Dagen har verkligen gått åt helvete!! En halv pizza, 3x 200 kcal glassar och massor med popcorn har slunkigt ner som inte alls hörde hemma där! Morr vad trött jag är på mig själv, vilken jäkla idiot jag är!!!! Hur ska ag kunna bli smal när jag äter som en flodhäst???? 
 
Borde egentligen vara ute  och springa röven av mig, men känner mig helt utmattad så orkar typ inte ens röra fläsket ur soffan, suck på mig! Jag som verkligen hatar den attityden när man sitter och tycker synd om sig själv för att man är fet utan att göra något åt det!!! 
 
Nu ska jag läsa era bloggar så kanske jag får lite inspiration att faktiskt göra något åt fettet, ni är så himla duktiga allihopa!! Avis!! 

Tabeller och veckomål!

Suttit och redigerat mina veckomål, eftersom jag byt diet och tog mer än väl denna veckans mål, fanns det ju önskemål om förändring, det var ganska roligt i börjat och egentligen borde nog tabellen se ut så här: 
 
 
1450 kcal/dag, normal träning 3-5 gånger i veckan, i så fall skulle jag nästan nått mitt slutliga mål innan flytten, och ska man vara exakt borde väl jag nästan kunna använda denna tabell:
 
 
1450 kcal/dag, hård träning 6-7 gånger i veckan, jag rider ju minst 6 gånger i veckan och förutom när vi kört riktigt hårt en dag så vi kanske bara skrittar brukar vi köra rätt hårt, dessutom tränar jag ju en del annat också, då hade jag kunna få min iPad om 8 veckor och lätt nått mitt slutgiltiga mål innan flytten. Men skulle aldrig våga hoppas på så mycket utan har satt mina veckomål efter denna tabell:
 
 
1450 kcal/dag och lätt träning 1-3 gånger i veckan, tränar mycket mer än så, men efter att jag stått still så himla länge vågar jag knappt hoppas på något alls, men med denna tabell får jag köpa min iPad nästan precis när jag flyttat dit! :D Och med denna tabellen kunde jag sänka de första veckornas mål men fick till och med höja de sista veckornas mål, lite trist! 
 
Sen hoppas jag ju såklart att det går fortare men vill hellre bli glatt överraskad än besviken! ;)

Skit dag

God morgon smalisar! 
 
Känner att detta inte direkt kommer bli min dag, har ont i huvudet och magen och uppe på det en gosig mensvärk, och jag måste vara kvar på jobbet med en vresig kärring i nästan 4 timmar till. Fick dessutom reda på att våran flytt till den nya lägenheten blir framflyttad drygt två månader, så nu måste vi flytta i november, jätte kul att frysa röven av sig när man ska flytta och att blir dygnsurt för att det ösregnar..... 
 
Besviken på livet just nu, och sååå himla sugen på socker!! morrrr!

1483

Gick över målet lite idag med, med 47 kcal, skulle egentligen ha landat på 50 kcal mindre, men kunde inte låta bli att ta en piggelin i denna värmen så där av överträdet av målet. Men ändå nöjd! Som sagt får jag landa +/- 60 kcal! Och piggelinen var verkligen värt det! Så sval och skön! 
 
Det har varit lite mindre träning idag, red i förmiddags men förutom det har det bara blivit lite promenerande inget mer. Lite besviken på mig själv, men det har varit alldeles för varmt! Plus att jag blev ringd på ett ärende så tiden har inte riktigt räckt till heller för den delen. 
 
Sitter på jobbet nu så kommer inte kunna väga mig i morgon, lite jobbigt, men får helt enkelt hålla mig tills i övermorgon då ska jag väga mig på min nya våg som jag ska köpa i morgon, dock tvivlar jag på att det kommer bli någon skillnad då jag provade vågen i butiken och gick sen hem och provade min egen och de visade samma, men vill ändå ha den! 
 
Sov gott så se vi i morgon, kan knappt hålla ögonen öppna...

Viktmål den veckan - check!

God morgon underbara underbara världen!! 
 
Klockan är inte ens 9 och jag har redan hunnit med två väldigt lyckliga stunder! :D Det första var när jag ställde mig på vågen och den visade 61,0!!!!!! -1kilo från igår!! :D :D Det ger mig massor med trevliga fakta:
 
  • En ny LW
  • Bmi under 21
  • Nått och passerat veckans viktmål 61,3 kg
  • Och är bara ett hg får nästa veckas viktmål! :D 
Om jag går ner ett hg tills i morgon kan jag flytta fram alla målen en vecka!! :D Det känns som min nya diet funkar rätt bra! :) Så den får vara med idag med! :D 1436 kcal ska jag äta idag! :) 
 
Det andra lyckliga som hände var att testet var negativt = mitt misstag med en missad pilla inte lede till att jag blev på tjocken! Missförstå mig inte jag vill väldigt gärna ha barn men inte nu och min stackars kille känner likadant! :) 
 
Nu svävar jag på små moln! :) Ska drick upp mitt kaffe och stoppa i mig lite gröt innan jag ska till stallet innan det blir för varmt! ;) Ha en underbar dag girls, det kommer jag ha! :D

1471

God kväll smalisar! 
 
Landade på 1471 kcal idag 21 kcal över dagens mål, men +/- 60 kcal var ju okej så jag är supernöjd! :) Har haft en helt underbar dag, allt har liksom bara funkat och det har inte ens känns som jag har gått på diet! Har ätit precis vad jag velat och avslutade till och med med en magnum dubbel caramel! Mums mums! 
 
Men det som har varit det allra bästa idag är att jag har tränat järnet idag trots att jag inte räknat kalorierna där och det har varit så mycket roligare! :D Har både ridit, åkt rullskridskor och promenerat en massa! :D
 
Vi får se vad vågen säger imorgon, nu måste jag nanna! Sov gott!

Thinspo - Nina Dobrev!

 
Det var nog en av mina första riktiga thinspo-personer som jag hade, innan dess hade jag inte tänkt så mycket på andra utan bara att jag tyckte jag var för tjock, men när jag såg henne tänkte jag bara, sååå vill jag se ut!! :D Kan inte direkt säga att jag gillar henne så himla mycket som skådespelerska hon är lite för dramatisk för min smak, men kroppsmässigt är hon nära perfektion!! ;) 
 
 

Dietfunderingar!

God morgon snyggingar! 
 
Sitter här proppmätt och helt slut! Vi har precis städat hela lägenheten sen var jag så hungrig att jag åt alldeles för mycket, så ligger just nu på över 600 kcal redan! Har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska gör med dieterna, lite preliminärt har jag satt minus 6 hg i vecka och normal aktivitet på ShapeUp så struntar jag i att skriva upp träningen så länge, ska fortfarande rid minst 5-6 gånger i veckan och även köra yoga men utan att tänka på kalorier. :) Dagens mål är 1450 kcal +/- 60 kcalför då är staplen fortfarnde grön på ShapeUp! :) 
 
Ska prova det idag iaf och se vad vågen säger i morgon, idag låg den kvar på 62, blä! Men ska typ ha mens i morgon så det är kanske inte så konstigt! ;) 
 
Nu ska vi få en strålande dag!! Jag ska börja med stallet!! 

28 min

Lite ledsen just nu, för jag lämnade in mitt resultat i tävlingen 28 min efter ami vilket gjorde att hon vann, hade jag lämnat in lite tidigare hade vi legat lika... 
 
Jaja ändå jätte njöd, av de 32 dagar tävlingen höll på har jag nåt perfekt resultat hela 24 dagar, det tycker jag borde räknas som godkänt! ;) 75% så att säga! :) 
 
Dock har viktnedgången uteblivit ganska regält, dagens vikt jämför med den vikt jag hade dagen innan jag började tävlingen är -1,1 kilo med då hade jag gått upp då så inte ens det, snarare -6-7 hg max. Så vad gör jag nu liksom?! 
 
Gillar verkligen HSG dieten, men utan resultat känns det inte direkt supertaggande att köra på den igen liksom... Funderar också på att kanske köra på ShapeUps uträkning om jag ställer den på att jag vill gå ner 0,5 kilo i veckan ska jag ligga på 1405 kcal eller 1546 kcal om jag sätter den på normal aktivitet och inte räkna borttränade kcal, det skulle inte bli så himla stor skillnad från nu, men samtidigt måste jag då passa mig lite med kcal och inte äta för mycket för att jag inte har trygheten att träna bort, men samtidigt skulle träningen kanske bli roligare för det inte är ett tvång för att uppnå rätt kalorier. 
 
Sen funderar jag på om jag ska ha en ätar dag i veckan, typ söndagar för då blir det inte att man häver i sig sprit eller "mys"godis ohämat! Tror jag måste chocka kroppen på något vis för att komma av denna viktplatån jag hamnat på, tror jag har perioden när jag försökte landa på 0 eller minus, det satte mig kropp i sparläge. Men ska inte göra något förhastat, ska köpa en ny våg på fredag först! :) 
 
Så vad tycker ni jag ska göra? HSGD, 1405 + träning, 1546 utan att räkna träning eller något helt annat? OCh ätardag bra eller dåligt? Är väldigt villrådig just nu! :S 
 
Plus att jag har väldigt svårt att fokusera då min kille står och spelar gitarr och jag vill bara springa bort och slita av honom kläderna, finns det något sexigare än en kille som spelar gitarr???

Sista dagen!!

God morgon smalisar! 
 
Lite bättre idag, vågen stod på 62,0 men jag förstår inte varför jag inte får stanna under 62! Dock tänkte jag faktiskt köpa en nya våg på söndag, då skärmen flimrar som att batteriet börjar bli dåligt trots att batterierna är helt nya, tror jag den börjar gammal! Haha men det känns ganska korkat att tro att det är vågens fel att jag inte går ner i vikt! Men en fin fantasi som håller mig uppe från att drunkna! ;) 
 
Kommer nog ändå fortsätta väga mig varje dag fram till dess iaf! Vill tillbaka under 62 igen! 
 
Jaja idag ska jag iaf tagga järnet, sista dagen på HSGD tävlingen, idag är målet 900 kcal och jag ska försöka nå det så tidigt som möjligt, inte dra ut på allt så länge jag kan utan bara sätta igång med en gång! Som tex så ska jag ut och rida redan nu på morgonen, eller snarare på förmiddagen, så har jag liksom gjort det! :) 
 
Men nu ska jag ut med hundarna och sen blir det frukost, vet inte vad än men har köpt världens sötaste små bröd så det blir nog dem, ni ska få se dem sen! :D

Tidig kväll

Har just nu sjukt mycket i huvudet, om tre dagar ska jag göra ett sjukt läskigt test, men det försöker jag att inte tänka på just nu! Det kommer när det kommer och jag kan inte göra så himla mycket åt det just nu! Men nu har jag något mycket roligare att se fram emot, vi ska flytta!! :D
 
Äntligen har bott i den här depprimerande lägenheten alldeles för länge så det ska bli helt underbart, äntligen få något som är mitt också, denna lägenheten är ju min killes då jag bara flyttade in till honom, så det ska bli superskönt och en härlig trygghet att ha något som är mitt också! :) Då kan han inte längre bara slänga ut mig på gatan ifall han skulle tröttna! Haha även om han aldrig skulle göra det! 
 
Maten har gått strålande, har liksom inte varit särskilt hungrig alls så bara ätit för att orka typ! Så jag landade på exakt 900 kcal, och har gjort allt jag skulle, ridit och yogat, dock blev det lite kortare yoga än jag tänkte, men annars hade jag varit tvungen att äta ännu mer och det orkade jag helt enkelt inte idag! 
 
Men nu ska jag gå och lägga mig tidigt är ganska trött och fortfarande lite låg, återkommer med nya och friskare tag och hoppas vågen är snällare imorgon! Då ska jag svara på alla kommentarer också! Känner mig som världens hemskaste person för att jag inte svara på era kommentarer fortare... 

Förlåt!

God morgon smalisar! 
 
Sorry att det har varit tomt här i två dagar, tävlade igår så jag har haft väldigt mycket att tänka på. Men då allt gick åt helvete, tänker inte gå mer in på det än så, vill inte tänka på det alls, bara glömma och göra om och göra rätt nästan gång! 
 
Har ingen aning om kaloriintaget igår, men när jag slutade räkna låg jag på över 200 minus så tror inte jag kom i gårdagens mål på 1150 kcal även om middagen blev ganska stor plus att det blev en dricka tror jag inte att jag kom upp i 1350 kcal! Fast vågen visade någonting helt annat, 62,2 kilo... Jag förstår inte vad jag gör för fel, men just nu har jag stängt av, orkar inte bry mig! En fördel är att tydligen stängde jag av magen med, då jag inte åt frukost förrän halv 11, gjorde jag en extra stor portion gröt, 1,5 portion, men det borde jag inte för efter halva fick jag tvinga i mig varje tugga, när jag hade fått i mig knappt 2/3 del orkade jag verkligen inte mer. :S 
 
Idag ligger målet på 900 kcal, en skrittur och 30 min yoga/avslappningsträning. :) Återkommer när jag inte är helt avstängd längre, en tur på rullorna med hundarna kanske hjälper? :)

TMWL Challenge

 
Jag ska vara med i 39 kilo´s tävling! Om ni vill vara med klicka här. Tänkte mjukstarta lite denna veckan eftersom jag också är med i Sandras tävling plus att jag ska tävlan på söndag så kan jag inte köra något hardcore direkt, dessutom tror jag inte på att sluta äta kolhydrater eftersom det är de hjärnan och musklerna lever på, och det är inget jag vill bryta ner! Men nu ska jag inte gå in på min hataktion mot lchf, det tar vi en annan gång! ;)
 
Utan mitt mål denna vecka är att minimera hetsrisken med bröd och knäckebrödsätande genom att sätta en gräns på två per gång! Jag blir mätt av två, resten är bara för att det är gott eller för att jag helt enkelt inte kan slut, men denna veckan ska jag kunna sluta där med basta!!  
 
Ihop med utmaningen kommer även frågor som man kan svara på ifall man vill, men dessa har jag redan svarat på, de är de frågorna som ligger under 30-dagars lista, men det fanns ett litet tillägg som jag inte har med, what do you hope to weigh after the 60 days? 
 
Enligt losertown ska jag om 60 dagar väga runt 56,5 kilo, egentligen är väl 5,2 kilo på nästan två månader inte orimligt men känns ändå som att jag nog inte vågar har såå höga förväntningar.... Så har istället tar jag den viltnedgången jag haft de senaste 60 dagarna, 2,4 kilo, hemskt att det inte är mer, och hoppas gå ner lika mycket iaf under denna 60 dagars utmaning! :) Vilket betyder att jag väger 59,3 kilo den 18 sep, längtar verkligen! :) 
 
Ni kommer att se att detta inte alls kommer gå ihop med mina veckomål, men de är helt efter losertown och HSGD + 200 kcal per dag, vilket ger mig en buffert på 1400 kcal i vecka, ifall jag tappar kontrollen. :)
 
Kommer även göra en ny kategori för denna tävlingen, ångrar att jag inte gjorde det för Sandras tävling! 
 
Nu ska jag sätta mig med era kommentarer, det är så sjukt lätt att komma efter med dem när jag inte sitter vid dator 24/7 knäppt! ;) Men helt klart ett lyxproblem som jag älskar! ;)

Ny LW!!

God morgon underbara världen!!!!
 
Äntligen!!! Idag stod vågen på 61,7! Wiii!!! Äntligen under 62 kilo med marginal! :D :D Så nu har jag en ny LW med 2 hg! Att bara väga sig en gång varannan dag verkar vara en bra ide´! :) Så vi får väl se vad den säger på måndag! :) Nu är jag iaf ett litet steg närmare min iPad, bara 6,7 kilo kvar, nu har jag iaf gått ner mer än jag har kvar! :) 
 
 
Hihi, halvvägs! :) Hoppas detta betyder att min viktplatå har släppt nu och att jag nu kan fortsätta gå ner! :) Ska sätta om mina veckomål, och enligt Losertown ska jag kunna vara under 60 på bara tre veckor!! :D Och den 5 oktober, lite senare än jag tänkt men inte så konstigt med tanke på att jag stått still, ska jag väga 55 kilo!! :D 
 
Nu är det bara 30 min kvar innan jag börjar jobba så nu för jag höja tempot, har typ tagit mig en halv timme att skriva texten ovan! :O Gårdagens in och ut så ut så här;
 
In:

Frukost: 1 1/2 portion harvegrynsgröt med äpplemos och lättmjölk - 382 kcal
Lunch: En risifrutti - 230 kcal
Marknadssnacks: En bit panpizzqa och ett kanderat äpple - 572 kcal
Kvällssnacks: 103 g Naturchips, vårlök och svartpeppar - 515 kcal
 
Ut: 

Massor med promenerande: 1,08 mil - 474 kcal
Ridning: 55 mim - 275 kcal
 
In + 1699 kcal, ut - 749 kcal = 950 kcal, gårdagens mål!! Wii!! Och detta visar på att det är inte vad du äter utan hur mycket du äter som ger resultat! :) 
 

Fullrulle!

Hann aldrig skriva något när jag kom hem efter jobbet för vi åkte på marknad direkt! :) Sen har allt liksom gått i ett och nu ska jag upp sex i morgonbitti så det blir bara ett supersnabbt inlägg innan jag måste sova fem kvartar i timmen för att orka upp! ;) 
 
Maten har gått jätte bra, eller ja det har inte dierkt varit nyttig, pizza, kanderat äpple och chips, men det har inte varit så väldigt mycket av något så det har liksom inte gjort så mycket sen har jag gått sjukt mycket och ridit så kalorierna har räckt! ;) Landade exakt på 950 kcal som var dagens mål, en in och ut kommer i morgon! :) 
 
Ska dessutom vara med i en ny tävling, som jag tror kommer bli superintressant, mer om den i morgon, kommer bli mycket imorgon, då ska jag även svara på era underbara kommentarer, ni ska veta att ni verkligen är guld värda! Älskar er! Sov gott!!

Thinspo - utan tema!

Eftersom jag sitter på jobbet kommer det bli lite tomt här på bloggen under dagen, så jag tänkte lämna er med en liten thinspo tills jag slutar! ;) Kom inte på något roligt tema idag så det blev bara en massa fina peppande bilder! :) Enjoy! :D Kommer svara på komentarerna när jag slutar, hoppas ni kan hålla er! ;) 
 

Mysmorgon!

God morgon smalisar!
 
Idag mår jag mycket bättre! :) Kan aldrig vara arg länge och jag är i ett extremt behov av närhet så när jag kröp ner i sängen kunde jag inte låta bli att gosa in mig! Så vi pratade ut, eller ja, tror snarare pojken sa allt han visste jag ville höra, men jag orkade inte bry mig vill bara ha honom hos mig, en dag kanske han växer upp! ;) 
 
Idga lyckades jag faktiskt komma upp i tid för en gångs skull, ska till jobbet och sitter just nu och äter världens största portion harve & quinoa gröt med äpplemos, hade typ ingenting att ta med till jobbet som lunch så då blir det bara en varma koppen och en risifrutti, därför tänkte jag att jag gör en lite större portion än vanligt, dum idé vet inte hur jag ska orka! ;) 
 
Idag lät jag vågen vara helt, efter gårdagens misslyckande kändes det inte som en bra idé, men det var rätt nära att jag inte kunde låta bli! Men nu kan jag inte stanna, måste springa till jobbet!! :)

Förbannad!!

Landade inte direkt på målet idag, brog över med 363 kcal! Hade en plan för middagen som jag bara glömde bort och vräkte i mig! Har svin ont i halsen och ena örat så orkar inte göra något åt det! Dessutom bråkade jag med min kille så orkar inte göra någonting just nu!! Blir sååååå himla arg på honom för att han är så fruktansvärt barnsligt!!!
 
Har är sju år äldre än mig och ändå vill han verkligen ingenting med vårt förhållande, barn, giftemål och hus vill han inte ens tänka på!!! Blir sååå trött, det är inte det att jag vill ha allt de där just nu, eller ju jag ville gifta mig redan för över ett år sen och hus har jag också varit sugen på länge... 
 
Växer karlar någonsin upp eller kommer jag leva ihop med ett barn resten av mitt liv?? Han har liksom det perfekta livet för att starta ett vuxen liv ihop, en bra utbildning och ett fast jobb på 100% som han tycker väldigt mycket om! 
 
Men det är inte bara det, han vill liksom ingenting, om en kille inte vill skapa en familj brukar ju det betyda att han är äventyrlig av sig och vill göra en samma saker, åka och se en massa platser! Jag vill ju gärna åka jorden runt innan jag skaffar familj men inte ens det vill han, han vill ingenting....
 
Suck jag blir bara sååå trött! Förlåt för totalt ointressant inlägg men behövde verkligen skriva av mig lite! Vet inte vad jag ska göra nu bara, är inte så sugen på att gå in och lägga mig bredvid honom, käns som jag har gett mig då vilket jag inte har, får jag ingenting kommer jag inte orka stanna... Antagligen inte lika sant i morgon när jag inte är lika förbannad, älskar ju honom väldigt mycket ändå.

Min musiksmak!

Det känns lite tjatigt att bara snacka om mat och träning så här kommer ett axplock av mina favorit låtar! Love this!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två favoriter

 
Just nu ligger fokus på avslappning, det kan också vara en av anledningarna till att jag inte går ner i vikt, jag stressar för mycket, för mycket av stresshormonet kortisol kan leda till viktuppgång! Så fram till tvätten är klar, vid tio i tolv är det metime som gäller! :) Har inte druckit grönt te på jätte längre så det och Elle ska jag nu mysa ner mig i soffan med! :) Har liiite Stevia Sweet i, bara 1,4 kcal per tsk och så mycket godare! :D

Bra start på dagen!

God morgon smalisar! 
 
Idag mår jag mycket bättre! Vågen stod på 62,1, fortfarande för mycket, men iaf mindre än de flesta dagarna denna veckan! Sen gjorde jag en sak som jag inte brukar gör, vägde mig bara en gång, inte hundra samtidigt som jag flyttar runt vågen över hela sovrumsgovet som jag brukar!! Det kändes riktigt bra! :D Det ska bli en trend! :)
 
Dagens mål är 1000 kcal, och idag ska jag äta en helt normal frukost, ingen 1300 kcal hets! Bombar med lite thinspo så här vill jag se ut:
 

Träning i mängder!

Blev bra till slut iaf! :) Landade exakt på målet, dock var jag inne för sent med resultatet så ami hann före mig, men strunt samma kul att jag kunde komma tillbaka efter katastrofen i morse!! :) Massor med promenerande, rullor och kinektens underbara övningar gjorde allt! :) 
 
Blir ingen in och ut idag, skäms över frukosten och jag måste verkligen gå och lägga mig just nu! Sov gott så hoppas jag på en bättre dag i morgon, ska försöka att låta vågen vara men jag tvilar på att jag kommer kunna låta  bli, vill bara få en vettig siffra!! 

Trött på mig själv..

Förlåt att bloggen är skittråkig just nu! Men min motivation att göra någonting överhuvudtaget är sjukt låg just nu till och med blogga, förlåt! Har bara ätit frukost idag, men det räckte gott och väl var vrålhungrig av någon konstig anledning och kunde verkligen inte sluta äta satte i mig typ allt jag kom över och landade på nästan 1300 kcal för bara en måltid!! Det är sjukt!!! Så ligger fortfarnde 200 kcal över målet men älsklingen föreslog en långpromenad så hoppas kunna bränna bort lite där och med ridning på det hoppas jag iaf kunna äta en lite middag också! Ska också göra lite yoga idag, så ett par kcal där med! :) 
 
Det som har tagit koll på min motivation mest är att vågen vägrar visa lägre siffror, fattar inte har legat på mellan 62-63 i drygt en månad nu och det mördar mig verkligen!! JAG VILL GÅ NER!!! Dessutom känner jag mig smalare, höft och nyckelben sticker ut mer nu, men ändå vägrar vågen gå under 62, idag vägde jag 62,5 kilo!! Bli såååå trött!! Skulle vilja köpa en ny våg då jag inte längre litar på min, den är dessutom ganska gammal, men det känns knäppt att skylla på vågen, det är väl snarare jag som är fet helt enkelt, den visar ju vettiga siffror för pojken! 
 
Nu börjar älsklingen bli irriterad, så nu måste jag iväg, förresten en sak till jag har haft ont i magen typ hela dagen, ovanlig va! ;)

Perfekt dag och ont i magen..

God kväll smalisar! 
 
Har haft en näst intill perfekt dag, allt har flutit bra och jag är jättenöjd! Dock har magen varit helt skräp, har sprungit på toa stup i kvarten, och efter middagen hade jag lite ont om tid att träna, så tiden mellan maten och träningen blev lite kort vilket resulterade i superont i magen som fortfarande sitter i, nästan två timmar senare! Jäkla mage!! Måste snart kolla upp vad det är för fel på den.. Men ska höra på mvc om de tror de kan ha något med mina p-piller att göra! För de dök upp ungefär samtidigt, dock brukar min barnmorska stå bort de biverkningar jag fått tidare... :'( Jaja säger hon nej får jag väl fråga en doktor på vårdcentralen så kanske han kan ge mig en annan anledning även om jag tvivlar lite på det! 
 
Men nu ska jag inte grotta ner mig i min mage, den sitter där den sitter och har verkligen inget sug på mat tack vare smärtan! ;) Sitter på jobbet nu så har ju ingen möjlighet att varken äta eller träna mer idag så därför tänkte jag att jag lika gärna kan dra in och ut redan nu! Känns konstigt att äta sista målet redan klockan 6! :p Men det borde man väl egentligen göra, just nu brukar de sista målet bli runt elva tiden, inte så bra! Måste börja ta tag i mina förmiddag och inte skjuta fram allt till kvällen, så kanske jag kan flytta fram även mina kvällsnacks! ;) 
 
In:

Frukost: Yoghurt och två knäckebröd med leverpastej och messmör(älskar messmör) - 370 kcal
Lunch: Lite Tagliatelle och min favorit kycklingsås - 357 kcal
Middag: 0,4 x2 Ristorante Pizza - 653 kcal
 
Ut:

Promenad: 5,1 km - 217 kcal
Ridning: 1 timme - 300 kcal
Boxning på Kinekten: 2 omgångar medel box - 63 kcal
 
In + 1380 kcal, ut - 580 kcal = 800 kcal, dagens mål! Nu är det bara en vecka kvar i tävlingen, och jag tänker gå perfekt in varje dag! Efter tävlingen ska jag släppa på exaktheten lite grann, på Shapeup är ju stapeln grön trots att man har 20-30 kcal för lite eller för mycket, så tänker nog satsa på att få stapeln grön istället för exakta kalorier! Och sen kommer jag ha en kalorifri-dag i veckan, inte så att jag ska hetsa i mig allt jag kan komma över utan fortfarande sunt och kalorisnålt, det är inte meningen att jag ska gå över målet utan bara slippa räkna kalorier! :) Släppa lite på kontrollen ibland! Hoppas det ska lösa sig! :)

Supergott knäckebröd!!

God morgon smalisar!!
 
Idag lyckades jag hålla mig från vågen, så vet inte vad jag väger men samtidigt förstör det inte heller min dag! :) Denna dag blir kortare än vanligt då jag ska vara på jobb redan klockan 19, men eftersom jag bara har 800 kcal att röra mig med idag är det nog bara bra! ;) 
 
Nu när jag sitter vid datorn ska ni få gårdagens in och ut:
 
In:

Frukost: Två mackor och fyra knäckebröd med leverpastej och messmör - 709 kcal
Mellis: Yogurt med tinnade körsbär och hallon - 132 kcal
Middag: Makaroner och bacon - 386 kcal
Kvällsmål: Yoghurt och ett knäckebröd med leverpaste - 279 kcal
 
Ut:

Promenad: 5,3 km - 232 kcal
Yoga på kinekten: 30 min - 59 kcal
Ridning: Dressyr i 63 min - 315 kcal
 
In + 1506 kcal, ut - 606 kcal = 900 kcal, gårdagens mål! :D 
 
 
Blev helförälskad i knäckebröden vi hade hemma, heter lecksands knäckebröd normalgräddat, såå himla gott och även om den ligger ganska högt i kalorier, 352 kcal/100g så blir det fortfarande mycket mindre då knäckebrödet bara väger 13 gram jämför med mackor som ligger på runt 40-45 gram! :) Nästa gång ska jag nog prova det grova ännu mer fibrer och lite mindre kcal, 344 kcal/100g! Eller fyra sädeslag, 321 kcal/100g! :D 
 
Sen ha jag äntligen tagit tag i min yoga, har lagt upp på mitt kinekt att jag ska gör 30 min yoga minst 3 gånger i veckan i 4 veckor, tänkte försöka göra det oftare i veckan men för att inte sätta för höga mål satte jag 3 gånger! :) Så ska jag mäta mig om 4 veckor från igår när jag gjorde första passet, den 14 augusti! Så får vi se om det är någon skillnad! :) 

God kväll! Nu är huvudet där det ska igen, förutom ridpasset där jag verkligen inte höll tillbaka för fem öre, har dagen varit väldigt lugn för att vara jag, har mest suttit och bläddrat i tidningar tittat lite på teve och varit ute med hundarna. :) Ganska skönt faktiskt. :D Huvudvärken har legat i bakhuvudet mest hela dagen så den har ju sagt till mig att ta det lugnt, känner redan straffet för ridningen komma smygande men tror inte det kommer hinna bli så mycket av det innan jag sover som en stock! ;) Nådde ändå dagens mål på 900 kcal, mycket tack vare ridningen och avsaknad av lunch. ;) in och ut kommer i morgon då jag bloggar från telefonen nu och utan radbyten blir det för plottrigt! Hoppas ni haft en underbar dag! Sov gott


Ny start!

Måndag igen! Hade en helt underbar och en förfärligt dålig dag igår, bra på vissa håll och katastrof på andra, tänker inte gå in på detaljer men förutom när jag hade migrän var jag väldigt lycklig! Räknade inte en enda kalori och det får jag sota för idag vågen visade hemska siffror och frukost blev enorm bara för att jag inte kunde hejda mig, så har just nu bara 158 kcal kvar idag, kommer såklart bli lite mer måste ju gå ut med hundarna fler gånger och rida, men ändå det suger verkligen!! 
 
Men nu ska jag försöka få mitt psyke åt rätt håll, få tillbaka motivationen, men mitt huvud är fortfarande skört så jag ska försöka ta det lite lugnt, vilket inte är alldeles lätt då min chef ringt mig 9 gånger medans jag försökte sova bort smärtan. Vet att jag borde ringa, men jag orkar inte jobba idag och det är det enda chefen kan vilja annars hade denne inte ringt såååå många gånger! Usch nu kom huvudvärken tillbaka så nu ska sjunka ner i soffan och se det absolut sista avsnittet av förhäxad! 

Time too look forward..

God morgon smalisar!!! Gårdagen var ingen trevlig dag, var på uselt humör nästan hela dagen och hetsade till och med mitt på dagen, mackor och choklad, suck på mig!! Men eftersom målet var så pass högt igår, 1100 kcal lyckades jag träna bort så pass mycket att jag landade exakt iaf. :) Men nu glömmer vi det förgångna och ser framåt istället!! :) Det är strålande väder ut, fick kasta mig ur sängen i morse då jag försovit mig för ett litet uppdrag jag fick 3 i natt, så är påväg dit nu! Frukost får vänta tills jag kommer hem, runt tolv. ;) Tänkte det skulle bli lite amerikans frukost, me love it!! Men är ju ganska onyttigt, men då blir det ju ingen lunch och kommer göra av med en del kcal på uppdraget så tror jag det kommer bli super! :) Har ju ändå ett mål på 1150 kcal det kräver ju lite mat! ;) Ställde mig på vågen innan jag stressade iväg och idag stod den på 62,0 bättre än igår men ett hekto mer än för en vecka sen och sju hekto mer än denna veckans mål. :( Så 61,3 kilo får stå kvar som mål nästa vecka. Hoppas det blir bättre då. :) Nu är jag framme! See u later!


Ge mig en sten...

... som jag kan krypa in under och inte komma ut förrän jag är smal!! Måste varna detta kommer inte bli något roligt inlägg, förlåt till er alla som uppskattar mig positiva ton! :( 
 
Har som det pucko jag är vägt mig varenda dag denna vecka och det har aldrig varit några roliga siffror men idag tog priset!!!!!!! 62,5 kilo stod vågen på, VF?!?! Varför går jag upp hela tiden, matmässigt har ju denna vecka varit helt perfekt ändå väger jag 6 hekto mer än för en vecka sen!!! Och det kan inte vara vatten för jag har liksom gått upp pyttelite varje dag, vad är det för fel på min kropp????? 
 
Jag blir så arg!! Trodde jag kunde klara av allt med detta tar nästan knäcken på mig, vill bara gå och dö, känns som allt jag kämpat för i snart 4 månader är helt i ondödan för jag kommer gå upp alltihopa igen trots att jag äter perfekt!! Vill bara gråta just nu, men det känns helt meningslöst! Gör om gör rätt hade varit nice om jag har gjort någonting fel!!! :'(
 
Vill köpa en ny våg, men jag undrar om det hjälper tror jag bara helt enkelt blir allt fetare... 
 
Eller nja har svårt att se att det skulle varaa fett då jag tycker att jag kryper lite i spegeln, men kan inte se hur jag kan bygga så mycket muskler att jag skulle gå upp i vikt på en diet som har 971 kcal i snitt?! Vet ju att jag har lätt att bygga muskler men ändå!! Det borde vara fysiskt omöljigt! :( 
 
Suck!! Men eftersom det ser ut så här just nu tänkte jag inte jobba mot kroppen utan vill den vara tung får den men då ska det också vara smal samtidigt, tänker inte bli en biff utan isåfall en smal biff!! Så 55 kg blir lika med 60 cm i midja, 90 cm runt rumpan och 50 cm där jag är som bredast över låret! Ska mäta mig i morgonbitti så får vi se var jag börjar men ca 68/97/56, men bara ca stussmåttet är gammalt så jag vet inte vad de ligger på nu, håller bara tummarna att de är mindre! 
 
Åt iaf världens godaste frukost, hittade den på en blogg, minns inte vilken förlåt! Havregrynsgröt med färska jordgubbar och lite mjölk!! Såååå himla gott!! Hade pyttelite stevia sweet från Willys på för gubbarna var lite sura, blev jätte gott, lägger ut en bild på Instagram om ni vill se, lovelyskinny!

Ha!

Knäpp rubrik jag vet, men det är det enda jag kan säga! Ha! Jag klarade det, trodde verkligen inte jag skulle orka har inte enda millignutt energi kvar, men det kändes helt fel att misslyckas samma dag som jag sa att jag hade haft 9 perfekta dagar, så nu blev de tio istället!! :D Landade på 1000 kcal prick, dagens mål! Varenda muskel i hela kroppen darrar och i morgon kommer min enda träning bli ridningen, för den börjar ta skada av min överträning, det är inte bra, måste orka med ridningen annars kommer jag ju aldrig orka bli klar för att tävla!! 
 
Men här kommer dagens in och ut innan jag tar min vråltrötta kropp och kryper isäng! 
 
In: 

Frukost: Yoghurt och två mackor med ägg och messmör - 533 kcal
Lunch: Fläskpannkaka med lingonsylt - 554 kcal
Middag: Fem Mackor med messmör och skinka(sjukt onödigt många) - 671 kcal
 
Ut:

Promenad: 5 km - 219 kcal
Rocka rockring - 150 kcal
Rida: 46 min - 230 kcal
Kinekt boxning - 159 kcal
 
In + 1758 kcal, ut - 758 kcal = 1000 kcal!! :D 
 
Sov gott smalisar, så ses vi i morgon för en ny spännande dag!! :D

Träning!!!!

 
Fick ett idiotiskt hets anfall till middagen, jäkla mackor!!! Så ligget just nu på 509 kcal över dagens mål så nu måste jag verkligen träna järnet resten av kvällen! Först stallet och sen tänkte jag köra kinekt för resten om jag inte kan få med älsklingen på lite rullor, för i så fall blir det de för hela slanten!! :D

Nio Perfekta Dagar!

 
Jag har nått målet jag satte upp den 4/7 med en perfekt vecka, har till och med fått till nio dagar!! :D Såå himla redig känner jag mig nu!! :D 
 
Men nu måste jag ta mig ur soffan och få gjort något vettigt!!  

Svaren på frågestunden!!

 
Tack så mycket för alla frågor, så kul att ni är nyfikna på mig!! :D Här kommer frågorna med mina svar! :D
 
Skinny Sweet R
Hur undviker du på bästa sätt hets på kvällen?
 
Svar: På kvällen har jag oftast inget sug, har liksom jobbat mot det enda sen jag började, men mitt bästa tips på kvällen är att vara extremt lat, helt enkelt inte orka gå ut i köket och gör något att äta, det är ju sååå jobbigt! ;) Mitt värsta sug är mitt på dagen och det jag brukar göra då är att vara förutseende och äta något mättande innan suget kommer och se försöka se till att inte vara hemma eller i närheten av hetsmat och fullt sysselsatt med annat så jag inte ens tänker på det, i bilen och i stallet är mina vanligaste tillhåll. :) Tidsbundent sug är bara en vana som går att träna bort, tänk 2 veckor är en vana, håller du bara ut i två veckor försvinner hets suget på kväll, och är det mycket jobbig, gå och lägg dig så slipper du det! :D 
Hoppas det hjälpte lite! 
 
mybetterself
När bestämde du dig för att gå ner i vikt första gången?
 
Svar: Ja minns inte riktigt när jag började riktigt men när jag var 16 år började jag tänka på min vikt, då jag gick upp 12 kilo, från 52 till 64 kilo, det var extremt jobbigt, kände mig tjock för första gången, har alltid varit naturligt väldigt smal, men det var nog inte förrän jag var runt 18-19 som jag faktiskt började försöka gå ner, runt samtidigt som jag ville bli modell, efter det har jag gått upp och ner många gånger.
 
Linnea
Hur gammal är du?:) 
 
Svaret: Jag är 23 år och det känns väldigt gammalt vill var ung och barnslig resten av mitt liv, och har väl lite tur, för jag ser väldigt ung ut får nästan alltid visa leg när jag köper cigg och alkohol till och med på krogen! :D 

Hur länge har du haft dina matproblem?
 
Svar: En del av svaret finns ovan och det tog inte så lång tid från att jag försökte gå ner vanligt till att jag började hetsa och kräka..
 
Sandra
åhhh kul med frågestund!! :) 

Vad jobbar du med? 
 
Svar: Jag jobbar som personlig assistent. :) Har gjort i över 2 år, kan väl säga att det bara är för att de betalar mina räkningar det är inte något jag vill jobba med i framtiden..

Vad gick du för utbildning för att bli hälsocoach? (första gången jag läste att du var de! kuuul!) 
 
Svar: Jag gick en tvåårig utbildning på högskola och kan säga att jag är inte riktigt klar har ett par kurser som inte är färdiga, men snart så! :) 

Hur länge har du och din kille vart tillsammans :)? 
Hur träffades ni? 
har säkert massa mer frågor men detta får räcka ;)
 
Svar: Vi har varit ihop i snart 3 år och förlovad i 2,5 år, vi träffades på krogen, han var en kompis kompis och det var verkligen inte meningen egentligen vi skulle på en annan fest och jag skulle egentligen träffat en annan kille men han blev sjuk, och den som höll i den andra festen gick inte att få tag i så ren tur skulle man kunna säga! :D Inte direkt kärlek vid första ögonkastet tyckte han såg gammal ut, men han var trägen och det var absolut kärlek vid första kyssen! Sa att jag älskade honom redan en vecka efter att vi träffast! :)
 

Det var alla frågorna som jag fick! Hoppas ni är nöjda med svaren! Annars får ni fråga igen! :D 
 
 

Lååååång dag!

God morgon smaliar!!
 
Det blev en sjukt lång dag igår, kom inte hem från stallet förrän klockan vad nästan elva, och efter en promenad med hundarna kunde jag nästan inte hålla ögen öppna!! Inte så konstigt egentligen med tanke på hur ridpasset gick, det gick både jättebra = sjukt jobbigt för mag och benmusklerna och jätte dåligt = sjukt jobbigt för hela kroppen!! Var så himla utmattad att jag nästan kände mig lite sjuk! 
 
Men idag känns det bra igen, lite träningsvärk och ett sår på fingret som jag gör ganska ont men annars mår jag prima! :D När jag gick upp idag kände jag mig lite smal, och jag tycker mina nyckelben har kommit fram mer än innan, men struntade i vågen för att den inte ska förstöra allt! :) 
 
Gårdagens in och ut med en liten bild på gårdagens middag! :D
 
In:

Frukost: Två havrekusar och lite yoghurt - 461 kcal
Lunch:Bakad potatis med kyckling och curry sås - 640 kcal
Mellis: Sandwish - 190 kcal
 
 
Middag: Mini pizzor - 399 kcal
Kvällsmat: En liten skål yoghurt - 69 kcal
 
Ut:

Promenerade: 12,2 km - 524 kcal
Ridning: 57 min - 285 kcal 
 
In + 1759 kcal, ut - 809 kcal = 950 kcal, prick på gårdagens mål! :) 
 
Dagens mål ligger 50 kcal över = 1000 kcal, har än så länge inte fått i mig något alls, men har kokat ett ägg och håller på att tinna bär, kommer bli en jätte bra frukost, dock tog älsklingen ledigt från jobbet och köpte med sig frukostbullar hem, vi får se hur det går med dem! 
 
Men nu ska jag sätta mig med alla kommentarer och frågor som jag fått av er, ni är verkligen helt underbar! :D

Dumma våg!!!!

God morgon smaliar, önskade jag var lika smal och fin som ni!
 
Har något att erkänna, har vägt mig varje dag denna veckan och varje gång har den stått på 62,någonting trots att jag gjort allt rätt, idag stod den på 62,0-62,2 stod även en gång på 63,5!!! Vet inte vad jag ska tro, varför?! Såå sjukt jobbigt särskilt som när jag tittade i spegeln i morse tyckte jag magen var lite fin och att jag nästan kunde skönja kulan där nyckelbenet går ut i axeln, men jag vet inte det kanske bara var en synvilla och att jag egentligen håller på att bli en fetknopp!
 
Nä nu ska jag inte vara dyster, ska snart iväg till falsterobo!! Kommer bli askul, dock kanske jag inte hinner uppdatera bloggen något större, men ska försöka! Och ikväll kommer svaren på era frågor i frågestunden! :D 
Ha en underbar dag, nu ska jag äta en lite större frukost än vanligt för att orka med hela dagen, vill helst inte börja vräka i mig marknadsmat! 

Good feeling!

God kväll smalisar!! Ännu en perfekt dag avklarad! Landade på dagens mål 900 kcal, och anledningen till att jag har olika kalorimål varje dag är för att jag går på Health Skinny Girl Diet och där är målen olika varje dag! :D 
 
Nu börjar det bli sent så här kommer dagens in och ut innan jag måste hoppa i säng omedelbart!
 
In:

Frukost: Yoghurt med tinnade hallon - 255 kcal
Lunch: Fiskbullar och potatis - 379 kcal
Eftermiddagsmellis: En påse Läkerol Rasberry licorice - 62 kcal
Middag - 1,5 portion fläskpannkaka med lingonsylt - 880 kcal
Kvällsmellis: en bit Japp och lite yoghurt - 163 kcal 
 
Ut:

Promenad: 9,9 km - 418 kcal
Rocka rockring: 15 min - 150 kcal
Jogging: 2,35 km - 271 kcal
 
In +1739 kcal, ut -839 kcal = 900 kcal, dagens mål! :) 
 
Nu kallar sängen!! Sov gott!! 
 

Joggat 2,35 km

 
Ohh yeah!! Jag har precis varit ute om joggat?! Helt otroligt att jag faktiskt har joggat, fick typ håll efter bara 500 m men ändå lyckades jag hålla mig mig upprätt hela rundan, 2,35 km! Lite stolt!! :D - 271 kcal också!! Happy happy happy!!

Vad ska jag göra?!?!?!?

Gud jag håller på att bli tokig!!! Velar fram och tillbaka om jag ska åka och rida eller inte!! Är fortfarande helt slut och vet inte om jag ska låta min lilla häst få en vilodag, är ju ledig resten av veckan så jag kanske borde ta en liten paus och ta nya tag imorgon, men samtidigt vill jag inte vara en latmask och jag vet inte om jag struntar i ridningen för att jag är lat??? Dessutom måste jag träna bort 323 kcal för att nå dagens mål! 
 
Vf ska jag göra, har världens träningsvärk också och är lite rädd att träningen ska gå dåligt och att jag ska förstöra det jag byggt upp, men samtidigt det är jag nog rädd för varje gång, att jag ska göra något fel och förstöra allt, även om jag inte tror det går. Men har gjort det förr flera gånger, när jag har varit på toppen har ett enda litet misstag, ett stop vid ett hinder i fel ögonblick med fel broddar, eller en träning med för höga mål har förstört flera månader eller till och år av träning! 
 
Shit de där har jag aldrig tänkt på innan kanske det är därför jag ofta drar mig för att åka till stallet, de behöver jag verkligen jobba med! Måste ha förträngt det, inte så konstigt med tanke på att de ena satte stopp för min ponnykarriär och det andra för min hoppkarriär, eller kanske inte hela men flyttade mig bakåt i flera år och är fortfarande rädd för höga hinder nu...
 
Denna blogg är ju bättre än en psykolog för mig!! :D Första steget att lösa sina problem är ju att identifiera dem, så nu vet jag ju vad jag måste jobba med! :D Men kom nu att tänka på att min lilla polle blev ganska svettig och trött igår så jag ska nog låta henne vila idag och så tar vi nya tag med dressyren imorgon, så dagens uppgift blir att lära mig dressyrprogrammet, rock rockring och rulla bort alla extrakalorierna! :) 

Frågestund

 
Då antalet bloglovin följar har ökat en del de senaste veckorna och har flera gånger de två senaste veckorna slagit bloggens läsarantal tänkte jag att det kanske är dags för en lite frågestund ifall ni är nyfikna på något! :) Inga frågor är för dumma, är både hälsocoach och makeupartist så frågor om mat, träning och smink är väldigt välkommna! :) 
 
Förresten la in länkar igår av de bloggar jag läser och tycker om vet inte om jag glömt någon, då får ni gärna påminna mig! :) Har redan kommit på ett par själv som snart kommer upp! Läser ett par till men tar inte med den som inte uppdaterat på flera månader... 

lite stress....

God morgon sötnosar!
 
Idag blev det lite kris på morgonen, snoozade en gång och hade sen tänkt gå upp, men var sååå himla trött så jag satte ett larm på om 5 min, trodde jag, fick inte igång det så vaknade knappt en halv timme innan jag skulle vara på jobbet!! Snacka om stressigt läge!!! Fick bara gräva fram allt som var lätt att få med mig i matväg, gå en supersnabb tur med hundarna och sen kuta till jobbet!! Men jag hann faktiskt trots att jag nog kunde dragit en borste genom håret och lite så! ;) 
 
Men någonting känns inte riktigt rätt, är fortfarande helt slut från igår, skulle kunna somna här och nu rätt över tangentbordet, fattar inte varför för jag har sovit jättebra inatt och fick ju dessutom nästa en timmes extra sömn. ;)  De har ingenting med min vanliga lattrötthet att göra utan känner mig snarare utmattad trots att jag fortfarnade är träningssugen?! Skumt värre.
 
Jaja de har jag inte tid att fundera på nu måste jobba i ca 3,5 timme kvar så det är bara att suck it up and move on! ;) Ute öser regnet ner och vi måste snart iväg, kommer bli dygnsur, förvisso förbränner man mer kalorier när man fryser, men blir så himla lätt sjuk att jag drar mig för det! Snälla vädermakterna låt det sluta regna! 
 
Hann inte med varken pw eller jogging igår, så blir jag inte tvungen att åka iväg igen ska jag ta igen det idag! Och rida såklart, idag blir det dressyr! :) Dagens mål ligger på 900 kcal och efter frukost ligger jag på bara 166 kcalså det ska nog gå bra! :) Men nu måste jag tillbaka till jobbet! :)
 
 

shit vad nöjd jag är!

God kväll smalisar!! 
 
Idag har jag haft en fullspeckad dag, har gjort massor med grejer, varit borta större delen av dagen! Men trots att jag har gjort mycket grejer har det inte direkt varit fysiskt jobbiga saker så träningsmättaren har varit ganska låg, vilket verkligen inte funkar en dag när jag bara har 800 kcal som mål, så när jag kom hem frågade jag älsklingen och vi inte skulle ut och åka rullskridskor en sväng trots att jag egentligen var sjukt trött, så det gjorde vi, var helt underbart väder och jag körde stenhårt så jag lär ha ganska mycket träningsvärk i rumpan imorgon, inte mig emot! :) 
 
Men sen tog det stopp, var verkligen heeeelt slut och funderade länge fram och tillbaka om jag skulle strunta i ridningen och hade nästan bestämt mig för att låta bli, trots att jag då skulle har gått över dagens mål med ca 130 kcal. Det var verkligen nära att jag lät bli, vilket hade sumpat min chans för gott att faktiskt ha en möjlighet att ta hem Sandras tävling, ligger ju tvåa just nu! :) 

Tror det var något grannen sa om löjligt många ursäkter för lathet som fick mig att tända till och faktiskt åka till stallet ändå, och ridturen gick strålande och med lite yoghurt i magen nådde jag dagens mål perfekt!! :D Ibland måste man bara ge sig fan på det!! Fast jag höll på att somna i bilen dit så jag var verkligen trött! Haha! :p 
 
Så tillslut blev dagens in och ut såhär:
 
In: 

Frukost: Yoghurt med tinade bär och en leverpastejmacka - 392 kcal
Lunch: Kyckling, bröd och jordgubbar - 450 kcal
Middag: Supernyttiga hemmagjorda köttbullar och fullkorns makaroner och en mini-twister - 477 kcal
Kvällsmål: Yoghurt med hallon och blåbär - 211 kcal
 
Ut:

Promenad: 7,3 km - 290 kcal
Ridning: 57 min - 285 kcal
Rullskridskoåkning - 155 kcal
 
In + 1530 kcal, ut - 730 kcal = 800 kcal! :D 
 
Men nu kan jag snart inte hålla ögonen öppna, så sov gott så ses vi imorgon och då lovar jag att svara på alla kommentarer! :D 

Morgontankar

God morgon smalisar!! 
 
Idag känner jag mig svullen, vet inte varför men kan knappt se mina nyckelben, tror det är allt vatten jag drack igår, vet inte om jag vill fortsätta dricka hela 3 liter, igår fick jag huvuvdvärk av det. Men behöver kanske bara vänja mig, får se hur jag gör....
 
Idag är jag iaf ledig så jag kan lägga fullt fokus på träningen, hopaps bara att jag inte blir inring igen, fast det är nice med pengar också! ;) Dagens träning blir en uteritt och sen tänkte jag ge mig ut i slingan och powerwalka 5 km och kanske jogga 1,5 km, det hade varit underbart att träna på något annat vis än bara ridningen, plus att med dagens mål på 800 kcal lär jag behöva lite extra kalorier! Särskilt som jag är extremt sugen på att baka, detta bådar inte gott, borde inte vara såhär när mensen är slut för en vecka sent, det kommer göra mig ännu mer hispig för det är tecken på att mina farhågor kommer infinna sig, men det sitter nog bara i mitt huvud och eftersom jag åt godis igår vill kroppen ha det idag med, men icke sa nicke! ;) 
 
En lite thinspo bomb för att komma ihåg varför jag borde lägga min energi på att gå ner i vikt isället för att hispa! 
 

Börjar bli tjatig....

Ännu en riktigt bra dag avklarad, landade exakt på målet, 900 kcal. Känns som jag börjar bli bra på de här, trots att jag blev inringd till jobbat med kort varsel hann jag med allt jag skulle och träning(ridningen) gick jättebra! :D Men hela dagen har inte direkt varit en dans på rosor, som jag skrev tidigare har sockersugen varit enormt och jag föll dit två gånger, bara två små bitar men ändå, dålig självkontroll! 
 
Men allt är egentligen inte sååå jäkla fantastisk som det låter här har en sak som ligger i bakhuvudet och gnager och det värsta är att jag inte kan göra någonting åt det förrän om över 2 veckor, det gör mig hypernervös och skulle det sen visa sig att mina farhågor blir besannade kommer det bli ännu värre, inte bara för att jag har misslyckats och kommer stå inför ett jäkla jobbigt beslut utan även för att jag inte hörde av mig direkt som jag borde...Men det värsta av allt är att om det händer kommer mitt förhållande med pojken kanske aldrig bli detsamma igen, vad jag än beslutar mig för att göra om jag hamnar inför valet kan det slita sönder vårt förhållande totalt och allt är mitt fel bara för att jag är såååå jäkla tankspridd! Varför kunde jag inte varit tankspridd denna veckan istället då hade det aldrig varit ett problem... Förlåt för en otroligt vimsig text men vågar helt enkelt inte skriva vad jag gjort just nu, är så rädd att jag ska falla sönder totalt om jag skriver ner det, på något vis blir det så mycket mer sant då...
 
Sorry var bara tvungen att skriva av mig lite, nu vidare till dagens in och ut och en liten fråga, intresserar det er överhuvudtaget vad jag äter och tränar?? 
 
In:

Frukost: Yoghurt och tinade bär - 257 kcal
Mellis: En leverpastejmacka - 136 kcal
Lunch: Burkskinka och kall potatis - 552 kcal
Eftermiddagsmellis: Två bitar godis och en varma koppen soppa hallon blåbär - 163 kcal
Sen middag: Järpar med lingonsylt - 269 kcal
 
Ut:

Promenad: 6,1 km - 241 kcal
Ridning: 47 min - 235 kcal
 
In + 1376 kcal, ut - 476 kcal = 900 kcal, dagens mål! 
 
Nu ska jag ta mina tankar och gå och lägga mig, måste försöka lägg det åt sidan, kan ingenting göra nu iaf, ingen idé att älta något som kanske aldrig kommer ske... Sov gott och lycka till i morgon!! Love u guys! 

Vatten i mängder!

Häller just nu i mig sjuka mängder vatten just nu, för att hålla sockersuget borta, kommer lätt ta tio poäng på vatten i pro ana diarys tävling! :) Det har faktiskt funkar riktigt bra så när som på en liten chokladbit. Riktigt nöjd med mig själv, plus att nu har jag bara knappt en timme kvar på jobbet sen är det en liten sen middag som gäller har ca 250 kcal kvar. :) Nu ska jag ta ett glas vatten till! :p


Sockermonster....

 
Shit vad läbbigt sugen jag är på socker just nu, typ vad som helst går bra!! Har redan fått i mig en liten godisbit, men lyckades sen stoppa mig med ett tuggimmi! Puhh.. Men det ligger kvar i luften och nu sitter jag på jobbet omgiven av godsaker och ska precis duka fram äpplekaka och kaffe, äpplekakan doftar såååå himla gott, men jag ska inte ha, jag vill bli smal och snygg istället! :D 
 
Men tror jag vet varför det är extra jobbigt just nu, när jag åkte till stallet hade jag bara ätit lite yoghurt med tinnade bär, och efter träningen låg jag på ganska bra med minus och jag var verkligen vrålhungrig, men det blev bara en macka i farten till jobbet innan jag nu kunde sätta mig ner och äta lite lunch som dessutom var ganska salt. Så kroppen reagerade med att kräva den mest lättillgängliga energin som finns socker! Förhoppningsvis lägger det sig snart, ska hjälpa till med lite kaffe! :) 

Oförstörd måndag!

God morgon smalisar!! 
 
Nu ligger ännu en oförstörd vecka framför oss, visst är känslan underbar, än så länge finns det inte en enda mörk prick av ångest, hets eller något annat dumt som förstör renheten i denna vackra vecka!! haha jag vet jag svamlar! Men älskar känslan av oförstördhet! :p 
 
Och jag tänker se till att den håller isäg! Denna dag ska bli perfekt!! :D
 
Nu ska jag strax gå ut med hundarna en sväng och fundera på vad jag vill ha till frukost, börjar tröttna på yoghurt och är inte sugen på mackor, så vad ska jag då äta?! Ska bara svar på ett par kommentarer först! :) 
 
En lite thinspobomb för att hålla den raka smala vägen mot perfektionen! :D
 

Friskare...

God kväll snyggingar!
 
Fick just en självinsikt att jag faktiskt går mot ett friskare liv just nu! Har inte tänkt på det innan men fick en fråga som fick mig att tänka efter, har inte kräkt på flera månader, och vill inte heller även om jag ätit för mycket, det är helt enkelt inte av intresse längre. Sen går jag ju just nu på en ganska hälsosam diet som jag inte har tänkt att släppa, får äta en del och går ner i vikt och har absolut ingen ångest över det konstigt nog, hade världens ångest över det innan, konstigt... Men borde nog inte tänka för mycket på det då kanske jag överanalyserar det och går det i mörkret igen, det vill jag vekrligen inte! Och min vikt resa är ju inte direkt slut än så jag ska kanske inte säga för mycket än....
 
Men iaf, dagen har gått jättebra, dagens in och ut:
 

In:

Frukost: två leverpastejmackor och ett ägg - 417 kcal
Middag: Burkskinka och potatis - 534 kcal
Kvällsmål: Två varma mackor och yoghurt med tinnade bär - 584 kcal
 
Ut:

Promenera: 8,9 km - 385 kcal
 
In + 1535 kcal, ut - 385 kcal = 1150 kcal dagens mål! :D
 
Det kan man väl kalla ett bra slut på veckan! Nu taggar jag för nästa!! :) Sov gott!

En ingenting dag...

Det känns som det inte kommer ske någonting alls idag, gör ingenting, tränar ingenting och äter typ ingenting. Så inga kalorier ut men inte heller några in... Varken bra eller dåligt bara ingenting... Okej vet att det låter latmaskigt, är ju bara att gör någonting om jag inte gillar som det är nu, men är liksom helt jäkla slut och ligger just nu har svårt att andas efter en kort promenad med hundarna och en ranglig sväng i affären. :S Fattar inte varför?! Men ska försöka ta mig samman och göra något vettigt snart, ska bara försöka peta i mig lite middag så kanske jag blir piggare. :)


Jag lyckades!!!

 
God morgon smalisar!!!
 
Idag stod vågen på 61,9 kilo!!! Nu lägsta vikt och jag ska aldrig över 62 kilo igen!!
 
Jag lyckades nå målet jag hade denna vecka att komma under 62 kilo, men det var verkligen hårfint! Och vågen uppförde sig perfekt med nya batterier, visade samma vikt varje gång!! :D Köpte två par så nu ska jag byta oftare, varje gång den börjar bli knäpp ska den få nya batterier! :D 
 
Efter lite uträkning med losertown blir mitt mål för nästa vecka att komma ner till 61,3 kilo! :D Och så får jag bara väga mig max tre gånger nästan vecka! Helst bara en eller två gånger! :) 
 
Om bara ett hekto har jag gått ner hälften av de jag ska gå ner för att få köpa en iPad! Har gått ner 6,7 kilo och har 6,9 kilo kvar! Och nästa vecka ska jag vända på siffrorna som jag har gått ner mer än jag har kvar! Det kommer bli underbart! :) 
 
Ha en underbar söndag, nu ska jag äta lite frukost! :) 

Älskar att vara perfekt!

Ännu en dag som slutade helt perfekt matmässigt! Blev bara en cider för sen ville pojken gå och lägga sig och att sitta och dricka själv är inte min grej så jag gjorde som jag brukar och fyllde upp de sista kalorierna med lite yoghurt! :) Hade i lite tinnade körbär också, mums mums! Mår verkligen så himla bra när jag lyckas med mitt matmål, känslan är underbar! 
 
Dagens in och ut:
 
In:

Frukost: Yoghurt med tinnade bär - 306 kcal
Fika: En kanelbulle - 245 kcal
Middag: En stor portion kycklingpasta - 986 kcal
Kvällsnacks: En cider och lite yoghurt med körbär - 150 kcal
 
Ut:

Promenad: 7,9 km - 337 kcal
Ridning: 50 min - 250 kcal
 
In +1687 kcal, ut -587 kcal = 1100 kcal, dagens mål! :) 
 
Som sagt jättenöjd, hoppas vågen också är det, nu när den fått nya batterier och ger mig en fin eller iaf finare vikt i morgon! Håll tummarna för mig så håller jag tummarna för er! :D Sov gott!

Träning och belöning

 
Nu ska jag träna för att kunna dricka cider! :p Hehe är grymt sugen på ett par cider, men efter den superstora middagen jag åt har jag inga kalorier över så nu måste jag träna järnet för att kunna bli lite lullig! :p Haha det är väl en nyttig pepp för att träna ordentligt?! Haha! 

-2hg!

Yeah! Idag visade vågen på 62,2 kg, ny lägsta vikt! Men nu ska jag köpa nya batterier till min våg, den är helt knäpp, hoppar upp och ner hundra gånger, och börjar alltid med förra gångens vikt?! Så nu ska den få ett par nya och så hoppas jag verkligen, verkligen den belönar mig med en vikt under 62 i morgon! :)


Nu funkar appen igen!!!!

Yes äntligen går det att blogga från telefonen igen! Salig lycka!! :D såååå happy!! Nu kommer det blir fler och roligare inlägg igen! :D Sov gott!!


Slutet gott allting gott!

Ännu en bra dag! :) Landade precis på målet! 950 kcal! :) Super nöjd! Men hade jag inte ätit superlite och tränat supermycket i dag hade jag aldrig fixat den stora middagen jag blev serverad! :O 1144 kcal för ett enda mål!! :O
 
Känns dock inte jättebra att det blev två cider, till middagen, alkohol sabbar ju ämnesomsättningen en stund... Jaja att jag lyckades håll mig till bara två är jag väldigt njöd med! :D 

Dagens in och ut:
 
In:

Frukost: yoghurt med tinade bär - 173 kcal
Lunch: Två leverpastejsmackor - 316 kcal
Middag: Entrecote med potatisgratäng och två cider - 1144 kcal
Kvällsmål: Pyttelite yoghurt - 22 kcal
 
Ut:

Promenerade: 11,1 km - 454 kcal
Ridning: 50 min - 250 kcal
 
In +1654 kcal, ut - 704 kcal = 950 kcal! :D 
 
Nöjd värre! Nu är det nannetajm, ska upp tidigt och tvätta och väga mig! Håll tummarna! :D Under 62, under 62, under 62, under 62 snälla!!!!!! 

Fy F A N!

Usch vilken jäkla dag jag har haft! Vågen stod på 62,4 kilo i morse, men är inte säker för det ändrade sig hela tiden! Får se i morgon.. Sen har typ allt som kunnat gått fel och har haft möte med chefen = en två timmar lång monolog om hur jävla usel jag är på allting!!! Alltså kritik är en sak, men allt var bara massa löst skvaller från mina kollegor och mycket av det var helt bisarrt!! Och inte en enda positiv sak... Har jobbat där i över två år och ställt upp i ur och skur och inte ens ett tack.... Hade en skenande puls under hela mötet, och efteråt mådde jag illa!
 
Blä, men första vi har sen jag började, hoppas det är den frekvensen han tänker hålla för i så fall slipper jag nog fler gånger, tänker inte vara kvar om över två år! 
 
Men nu är det över iaf, har varit skitnervös enda sen jag fick reda på det... Maten har iaf gått jättebra, eftersom jag har varit supernervös har jag stressat runt som en yr höna och gjort av med massa kalorier, så ligger just nu på knappt 250 kcal och är mätt! Med ridningen på det, som jag snart ska iväg till, kommer jag ha över 900 kcal att göra slut på ikväll, perfekt för då kan jag "fuska" lite, så tror hon inte jag är så inne i bantningen! :D Ska nog kanske till och med unna mig en cider! :D
 
Men nu måste jag springa till stallet, ska iväg om 2,5 timme så har lite dåligt med tid! :p

På rätt håll igen!

Nu är jag tillbaka där jag vill var, landade exakt på dagens mål 1000 kcal! Nice värre! :D Och har hunnit med allt jag skulle! :) Ridningen gick dessuotm strålande! :D :D 
 
Dagens in och ut:
 
In:

Frukost: yoghurt med banan - 246 kcal
Lunch: Två mackor med leverpastej - 263 kcal
Mellis: Yoghurt med hallon och körbär - 171 kcal
Middag: Fiskbullar med potatis - 408 kcal
Kvällsmål: 1/2 kexchoklad och glass med varma hallon - 524 kcal
 
Ut:

Promenad: 9,3 km - 382 kcal
Ridning: 46 min - 230 kcal
 
In +1612 kcal, ut - 612 kcal = 1000 kcal! :D 
 
Supernöjd! Dock kommer det bli krångligare imorgon, är bortbjuden, men de vet att jag bantar, det gör hon med, man hon tycker man kan fuska ibland, och fuskar hon vill hon att alla andra också gör det, så vi får se, har så svårt att säga nej... Men det får lösa sig! Har mer tråkigheter imorgon så vi får helt enkelt se vad dagen har i sitt sköte imorgon! :) Sov gott, jag måste sova 5 kvartar i timmen!!  
 

Ont i magen!

 
Alltså hur mycket lyckligare hade man inte varit om man aldrig känt sin mage?? Aldrig ont i magen, aldrig hungrig och aldrig mer illamående! Sååå Skönt det hade varit!! 
 
Visst det hade aldrig funkat för tänk hur många som svultit ihjäl, men man kan ju drömma... ;)
 
Slutar snart! Himla skönt för min dator dör snart! :) Då ska jag hem, äta något litet, ut med hundarna, sen till stallet innan hem och göra kokt torsk med äggsås! mums mums!! :)

Thinspo - Rumpor!

 
Hihi fick en lite rumpfixering, bryr mig egentligen inte så mycket om min rumpa, den duger rätt bra, men hade inte haft något emot att ha en av dessa rumpor!! :D Perfection or what?! 

Morgonpigga bloggare!!

 
Finns det några morgonpigga bloggare där ute?? Är så himla trist att inte ha något att läsa på mornarna! :( 
 
Men men strunt samma det ser väl ungefär likadant ut över allt, de flesta bloggare börjar inte skriva fören runt lunchtid! Så tråkig ska jag försöka att inte vara! :) 
 
Har snart sänkt min första liter vatten, fick världens hungerattack och knaprade i mig en av mina lunch mackor, smart vad ska jag nu äta till lunch?! Men fick inte äta mackan förrän jag druckit två glas vatten = 6 dl, och det gjorde att det iaf bara blev en och efter en kopp kaffe och snart två glas vatten till är jag proppmätt! :D 
 
Att dricka vatten före maten för att äta mindre är ju välkänt men desto svårare att praktisera tycker jag, glömmer alltid bort eller är helt enkelt inte sugen, men ska försöka göra det oftare så kanske jag kan lyckas dra ner på portionsstorlekarna lite! :)
 
Nu ska jag sätta mig och knåpa ihop ett thinspo-collage, har som mål att få till tre inlägg före lunch så kom snart tillbaka! :D

Dumma våg, dumma fett!

62,6 kilo stod vågen på idag!!! Jag har gått upp 2 hg... Visserligen känner jag mig fortfarnde lite svullen från mensen, så jag hoppas det är det som spökar! Men tänker nu väga mig varje dag denna veckan tills jag når mitt mål som är under 62 denna veckan! Jag tänker kämpa till sista andetaget!!
 
Nu måste jag sticka till jobbet, bara 6 timmar idag iaf! :)

Back on track!

Äntligen!! Idag har jag äntligen letat mig tillbaka till den smala vägen mot ett skinny me! :) Idag landade jag exakt på 900 kcal, dagens mål! :) Är sjukt nöjd med mig själv nu! Dessutom fick jag till lite rockande, och stans bästa sex! Haha lite onödig fakta kanske, dock räknar jag inte kalorier på sex, där får inte den delen av mitt liv vara med, det är bara ren njutning! ;) 
 
Blev ingen ridning idag, dockan var ganska trött igår och jag vill inte ta ut henne helt! Så istället blev det rullskridskor! :) Dagens in och ut ser ut såhär:
 
In:

Frukost: Yoghurt med banan och två mackor - 432 kcal
Lunch: Kycklingvingar med rösti och en skål med yoghurt - 568 kcal
Middag: Viktväktar korv med grovt bröd: 333 kcal
 
Ut:

Promenad: 4,8 km - 197 kcal
Rullskridskoåkning: 4,96 km - 177 kcal
Rocka rockring: 5,9 min - 59 kcal
 
In +1333 kcal, ut -433 kcal = 900 kcal :D 
 
Supernjöd, ska väga mig i morgon, är lite nervös, har inte fått gå på toa så vi får se... Men skönt att ha en bra dag bakom mig iaf! :) Har dessutom inte ätit efter 19 så riktigt nöjd med det också! :D Imorgon är det 1000 kcal som gäller! Tror inte det lär bli några problem, känner på mig att morgondagen kommer bli riktigt strålande! :D Sov gott!

Noll hunger!

 
Konstigt, är verkligen inte hungrig för fem öre! Brukar alltid vara vrålhungrig vid denna tiden, men inte idag, och skönt de! Kan ju bero på att jag redan fått i mig lite över 2 liter vatten, fyller upp magen lite! :) 
 
Idag ska jag får jag inte äta eller dricka något efter 19, inget stort iaf, kanske något litet för att landa på rätt kcalintag men inget mer än så, så före 19 måste jag dessutom fått i mig mina 3 liter vatten, har förvisso bara 9 dl kvar och tänkte nog få i mig minst 3 dl till innan jag slutar om knappt en timme! 
 
Anledningen till detta beror delvis på vägningen i morgon såklart vill hinna få ur mig allt vatten innan vägningen annars finns det nog en risk att jag börjar dricka mindre bara för att jag samlar på mig vattenvikt. Men det beror också på att jag tycker om att gå och lägga mig med tom mage och jag har kommit på att om jag är superkissenödig på morgonen har jag ont i ryggen, är rädd att njurarna tar stryck av att jag inte vaknar och gå på toa på natten! :O Vill ju inte gå sönder! 
 
När jag kommer hem blir det nog en tur med hundarna och sen direkt ut till stallet, vill hinna de innan pojken slutar! :) Dock får vi se med rullorna, det fina vädret försvann och börjar de regnar är det kört, rullskridskors hjullager tål inte vatten! Men det ska nog lösa sig! :) 
 
Men nu har jag fått i mig 3 dl vatten till så nu ligger mätaren på 2,4 liter! :) Dags att fixa lite på jobbet innan jag ska hem! :D

Det går långsamt...

Snark, börjar bli så himla less på att min viktnedgång är sååå sjukt seg!! Satt precis och tittade över mina mål, den 15-de ska nå 60 kilo, det tvivlar jag lite på, visserligen har jag inte vägt mig denna veckan, ska göra det imorgon om dagen går bra! Men det är bara 11 dagar kvar tills dess, och sist jag vägde mig förra veckan vägde jag ju 62,4 kilo, visserligen känner jag mig lite smalare, ja inget nu när jag har 1,5 liter vatten i kroppen men när jag gick upp. Men har det inte hänt något har jag 2,4 kilo att gå ner på 10 dagar imorgon... :( 
 
Jaja ingen idé att ta ut sorgen i förskott, det som sker det sker, hade bara hoppats på att komma under 62 kilo denna veckan, men efter mina tre fail de senste dagarna är nog de tåget kört... Kollade in min kalorigraf över de senste 7 dagarna, det ser inge kul ut:
 
 
Blä!! Så mitt nya mål är att få en hel vecka att bli grön! Nu ska jag bli duktig igen! Inget mer slarv! :) Ligger just nu på ca 400 kcal, men med massor med promenerande förhoppingsvis ännu en tur på rullorna och ridning kommer jag kunna ät både en lagom lunch och middag utan att komma över målet! :D 

Pandoras ask är stängd!

 
God morgon smalisar!! 
 
Idag känner jag på mig att det kommer bli en strålande dag! Vädret är ju hur underbart som helst, jag är inte hungrig, känns som känslorna är mer kontrollerande och sitter och klunkar vatten!! :D Har snart fått i mig en halv liter! :) Fast det allra bästa just nu är att jag bara har lite drygt 5 timmar kvar på mitt dunderlånga pass, och under den tiden har jag bara med mig yoghurt, banan och två mackor med ost, så det blir antagligen ingen risk för hets idag! :D
 
Dagens mål är 900 kcal och att jag ska rida i ridhuset idag! :) Nu måste kila tillbaka till jobbet! See u later!

Dålig dag!

Har tappat fotfästet för en stund, humöret har inte varit snällt idag, himla tur det är över i morgon, då börjar jag på en ny karta. :) Ska bli himla skönt att få hormonerna under kontroll igen! 
 
Det var iaf rätt dag att faila på, eftersom målet var så lågt, 800 kcal blev inte missen så himla stor, landade på 1689 kcal, förvisso sjukt över målet men fortfarande under ett normalt intag! :) Så borde inte gå upp iaf. :) 
 
Blir dock ingen in och ut, både för att jag skäms över det, komiskt nog med tanke på bilden i förra inlägget! Och för att jag bloggar från internet på telefonen och det funkar lite halvt om halvt. :( 
 
Men nu ska jag göra något vettigt och göra en thinspomapp i telefonen, får se om jag kan lyckas få in ett smakprov här lite senare! :) Annars god natt! Hoppas er dag varit bättre än min! 

Massor med vatten..

 
God morgon smalisar!!
 
I morse kände jag mig faktiskt liiite smalare! :D Underbar känsla!! :D Längtar tills på torsdag då jag ska väga mig tror jag, eller ska kanske vänta tills på lördag, jobbar både torsdag och fredag så det kommer ju bli väldigt tidigt att väga mig då... Hmmm... Får se hur jag gör på torsdag, beror lite på om jag får gå på toa normalt imorgon! ;) Skitnödvändig fakta! :p 
 
Jag är egentligen en kvällsmänniska, har alltid sjukt svårt att komma upp på morgonen varje sig klockan är 5 eller 12 det spelar ingen roll, men nu har jag börjat uppskatta morgonen mer och mer, att ha dagens framför sig, helt orörd och oförstörd, det känns helt underbart! Har kommit fram till en ny regel, varje morgon innan jag äter frukost, ska jag tömma en av mina 70 cl flaskor, både för att få en bra start på mitt 3 litersmål och för att med magen full av vatten borde mina begär bli lite mindre! :D 
 
Men med 7 dl vatten i kroppen ska jag nu pinka för tredje gången idag, bieffekten av att dricka mycket, sen blir det frukost har inte bestämt om det blir yoghurt med banan eller leverpastejsmackor är sugen på båda men det blir för mycket, både för magen och kalorierna! Dagens mål ligger på 800 kcal så får vara strikt med kalorierna idag, ska inte missa mål, där med basta! 

Bad me!

Är lite besviken på mig själv, landade 130 kcal över dagens mål, bara för att jag inte kunde låta bli att trycka i mig 3 chokladbiskvier! Men men kanske inte hela världen, är ganska pns dyster och har typ ont i magen stup i kvarten så det känns hyftsat bra med tanke på omständigheterna! :) Men morgondagen ska bli ännu bättre så är det bara! :) Dagens in och ut:
 
In:

Frukost: Yoghurt med banan - 241 kcal
Fika: Tre chokladbiskvier - 395 kcal
Lunch: Tre leverpastejs mackor - 419 kcal
Middag: Fish & crisp - 483 kcal 
 
Ut: 

Promenera: 6,2 km - 272 kcal
Ridning: 47 min - 235 kcal
 
In + 1537 kcal, ut - 507 kcal = 1030 kcal. 
 
Jaja så ser det ut, kunde varit mycket värre, var ganska hetssugen när jag ätit biskvierna men lyckades hålla det där iaf! :) Så rätt nöjd och väldigt glad att jag kom ut istallet för ridningen gick fantastiskt! :) See u in the morning, morgondagen kommer bli lite längre för jag ska upp 05:45. :)

Vilken start på veckan..

God morgon smalisar! 
 
Hade inte direkt världens bästa start på dagen idag, vaknade en timme för sent och med världens huvudvärk! Och nu har huset min lägenhet ligger i gjorts om till en byggarbetsplats, de borrar och har sig hela tiden! Så nu håller mitt huvud verkligen på att explodera!!! Plus att jag hör inte ett ljud av vad de säger på teven!! 
 
Borde väl egentligen åka någon annanstans så jag slipper de här men med huvudvärk och tandvärk pallar jag inte.. Hoppas alvedonen hjälper snart..

Försummade!

Förlåt för värdelöst uppdaterande idag! Men har varit i stallet typ HELA dagen och städat så det har liksom inte funnits tid! Kom fram till att jag har ingen aning om hur länge jag höll på med varje grej så jag strunta helt enkelt i hur mycket kcal det blev! Är ju inte träning i den meningen iaf bara normala sysslor! :) Så såhär se dagens in och ut ut:
 
In:

Frukost: Nyponsoppa och leverpastejmackor - 439 kcal
Fika(känns helt onödigt): En giffel, en liten arraksboll och körsbär - 169 kcal
Lunch: Två hamburgare(borde räckt med en) - 774 kcal
Middag: En och en halv pannkaka med hallonsylt och en liten bit sockerkaka - 373 kcal
 
Ut: 

Promenad: 9,3 km - 379 kcal
Ridning: 55 min - 275 kcal
 
In +1754 kcal, ut -654 kcal = 1100 kcal! :) 
 
Så över lag har detta varit en riktigt strålande vecka har dessutom fått 4 nya följare på bloglovin, välkomman hit! :D Så är just nu väldigt nöjd med livet! :D Imorgon får jag dessutom sovmorgon, gött värre!! :D Vi ses då, sov så gott! 

Slöööö!!

 
Morr vad irriterad jag är på mitt beteende igår, var på hetshumör hela kvällen, blev dock ingen större hets, men inte heller någon ridning, så jag gick över målet med 206 kcal!! Sååå besviken efter att jag gjort såå himla bra ifrån mig! Hade jag bara ridit hade jag lätt nåt målet! Morrr...
 
Så nu har jag fått de ut mig, nu ska jag bara se framåt, dagens kommer bli extremt fysiskt aktiv, vet bara inte riktigt hur jag ska räkna kalorierna på att mocka ur boxar.... Jaja får fundera på det! Ska iaf rida idag, men nu har jag mindre än 40 min på mig att äta frukost, duscha och göra mig allmänt i ordning så jag måste spring! Dagens kcal mäl är också 1100 kcal och jag ska göra det bra mycket bättre idag!! :D