I am back!!


Förlåt!!!! Jag suger som inte har uppdaterar en enda gång på hela resan! Förlåt!! Men har inte direkt haft något att säga och väldigt mycket krångel med både bostad och internet!! Men nu lovar jag att jag är tillbaka, ska inte överge er igen! 

Resan har varit full med massor med mat och sjukt mycket promenerade, flera mil varje dag! Resultatet av det blev +1,2 kg, väldigt drygt men inte så konstigt, har verkligen inte räknat en kalori sen jag åkte och igår runda vi av alltihopa med en pizza, som jag dessutom åt upp hela av!!  

Men har faktiskt inte brytt mig alls vad jag har ätit, och även om jag varit lite avis på varenda smal tjej jag sett har min kampa att bli smal varit ganska ointressant från början till slut! Vet inte varför, men tror det beror på att det har hänt så mycket under resan att jag helt enkelt inte ha ägnat en tanke åt all stress och press här hemma. Och det är antagligen därför jag håller på att bantar, för att jag inte kan hålla ihop mitt liv så ska iaf min kropp vara perfekt!

Men vilken anledning jag än har ska jag nu börja sträva mot mitt smala mål igen! Ska typ leva på smoothies de nästkommande dagarna, så långt det går iaf! Ska iväg igen redan idag, dock ska jag denna gång hålla mig inom landet, det är det sista jag ska göra på skolan innan sommarlovet!! Skönt.... Det värsta är att jag inte kommer kunna promenera för fem öre varken idag eller imorgon så jag kommer inte ha en chans i tävlingen! Men sånt är livet...

Nu ska jag läsa i kapp alla era inlägg, har 68 olästa inlägg! ;)

Dag 26.Vilken form av träning använder du dig mest av för att gå ner i vikt?


All!! Jag blir lätt extremt uttråkad så jag gör lite av allt för att inte rikta in mig på något speciellt som jag i såfall tröttnar på snabbt, det enda som kanske dominerar lite är ridningen, har ridit i nästan hela mitt liv, fick min första ponny när jag var två! ;) Har en helt underbar häst egen häst idag, men även det har växlat ganska ofta har haft sjukt mycket hästar i mitt liv, men min senaste häst är väldigt speciell så henne kommer jag inte släppa ifrån mig i första taget. ;) 

-2hg


Okej lite besviken hade hoppas på tre, men nä inte engentligen, ligger just nu på lw för denna gången så jag är ändå nöjd! :D Men om ett par timmar kommer jag ta ledigt från kaloriräknandet, vägade och extremt tränande, eller nästan iaf, men jag tänker inte låta resan bli förstörd för att jag måste räkna varenda kalori som jag äter eller tränar bort och jag tänker inte vara ledsen på kvällarna för att jag ätit för mycket! 

Så målet under resan kommer vara att äta med mått så jag inte blir övermätt och promenera massor så jag fått till lite kilometer till tävlingen, ligger ganska bra efter där! ;) Och att förhoppningsvis inte gå upp något större i vikt! 63,2 kg är mycket trevligare än 65+, det ska jag tänka på under hela resan så jag kanske kan låta bli det allra onyttigaste!! :)

Konstig dag...

I förmiddags var livet toppen mådde helt perfekt, men sen blev någonting fel, vet inte vad, har inte ätit för mycket och tränat en hel del men är helt enkelt inte lika glad längre, kanske nerver iför resan, eller helt enkelt att stressen över uppgiften som var tvungen att bli klar idag och som jag satt med in i sista sekund, släppte och lämnade efter sig tomhet istället för tillfredställelse. Eller kanske det faktum att jag bara sovit ett par timmar och utmattningen visar sig som dysterhet. Vet inte...

Men som sagt allt har gått väldigt bra, landade på 443 kcal så jag hade 57 kcal tillgodo till dagens mål på 500 kcal, njöd och glad allt är fri och fröjd, förutom känslan då! Men ska nu krypa i säng och sova bort skiten så jag kan vakna lycklig och glad imorgon då ska vi ju faktiskt resa och det ska bli super roligt!! Sov gott.

Perfekt förmiddag!!


Gud vilken jäkla bra dag detta har blivit!! Mår äckligt bra just nu! :D Har bara fått i mig de två smootiesarna inget mer så ligger just nu på -72 kcal! Gött värre, nu ska jag bli skinny!!! 

Ska dock snart hem till mor och äta hamburgare, men tänkte försöka undvika brödet och då blir det ju übernyttigt! Mamma använder bara supermagert nöttkött så det kan typ inte bli bättre! Och då slipper jag sitta ensam hemma och tröstäta för att jag saknar min älskling! Sen blir det träning och packning hela kvällen! :D

Dag 25.Har du någonsin spytt? Om du har det, beskriv din första erfarenhet?


Många gånger tyvärr... Och visst är det skönt att bli av med alla äcklig mat när jag inte kan låta bli att hetsa, men vill verkligen inte förstöra min kropp och mina tänder så försöker låta bli! Plus att tanken på att kräka är väldigt oglamorös!
Första gången minns jag faktiskt inte, kommer bara ihåg att jag ofta hade väldigt svårt att få upp maten i början, då bodde jag hemma så jag vågade bara kräka inomhus när jag var ensam hemma, var jag inte ensam hände det många gånger att jag kräkte på gödselstacken, mysigt värre... 

Nu har jag inga större problem att få upp allt, utom kladdkaka det är extremt svårt, men nu kräker jag nästan aldrig naturligt längre, utan fingrar alltså, vid extrem fylla eller sjukt illamående, inte ens vid migrän, måste ha förstört den reflexen! :( Lite obehagligt, men nu har jag iaf inte kräkt på ett tag och det känns jätteskönt, för vi har ganska tunna väggar i våran lägenhet och har många nyfikna grannar, så jag vill verkligen inte att de ska veta vad jag håller på med. 

Men har mycket mindre sug nu när det är varmt som jag hoppas jag lyckas vänja mig av med det denna sommar! Är så mycket billigare att äta lite! ;)

Fantastisk dag!


God morgon världen!! 

Mår helt strålande just nu trots att det knappt blivit 4 timmars sömn i natt och att jag sitter på jobbet just nu, kan livet knappast bli bättre!! :D Och visst till viss del är det vågens förtjänst, den stod bra mycket trevligare 63,4 kilo idag, minus 9hg sen igår!! Men egentligen är det inte de som har gjort mig på så himla bra humör utan när jag gick ur sängen var min mage helt fantastiskt vacker, så platt och perfekt, och höftbenen stack ut så himla mycke tmer än vanligt!! Det var den underbaraste känslan i världen! 

Visserligen höll det bara i sig en kort stund när jag böjde mig över tvättkorgen för att leta upp ett par rena trosor försvann plattheten och benen stod inte ut så mycket längre, men vilken otrolig pepp!! Att jag kan se ut sån, just nu bara en kort stund på morgonen, men i framtiden ska jag se ut så dygnet runt! :D

Något annat som är väldigt härligt är att jag inte har känt nästan någon hunger alls, har en sålänge bara fått i mig en smoothie, så ligger på 55 kcal, eftersom jag inte räknar frukten, så är det bara mjölkens kcal, och mjölk är ju helt super för att gå ner i vikt så det känns perfekt! Nej förresten ligger ju på -36 kcal, har ju promenerat! Haha ännu bättre! Dagens mål ligger på 500 kcal och idag ska jag motionera massor så det tror jag inte blir några problem, men det får vi se! :) 

Vad tror ni kan jag gå ner 3 hg tills imorgon? Hade varit helt underbart, att få en ny lw innan jag reser! :D

Fet dag!

God kväll eller något, skönt iaf att det är kväll, ska snart sova är helt slut i huvudet, hoppas verkligen att iaf hjärnan har bränt några kalorier, för kroppen har suttit extremt still med röven i soffan! Jag vet latmask, men egentligen har det inte så mycket med viljan att göra utan de faktum att jag var/är tvungen att göra klart mitt examensarbete tills imorgon, kan liksom inte strunta i det bara för att jag vill bli smal, men jag kunde absolut ha ätit mindre än jag har gjort, 4 pannkakor till middag är verkligen sjukt onödigt!! Men väldigt gott iaf! ;) 

Så istället för underbara 400 kcal som mättaren skulle stå på står den på 1028 kcal! Blä!! Egentligen är det ganska lagom om man ska gå ner i vikt hälsosamt, men vet att jag kommer gå upp av det istället! Blä blä! Men imorgon är skolan slut och jag kan bara fokusera på att bli smal iaf tre helt underbara månader! :D 

Nu ska jag göra det sista på skiten och sen blir det sängen! Sova bort kilona! :p Sov gott!

Dag 24.Hur känner du inför begreppen pro-ana/mia?


Jag tycker man ska få leva precis som man vill, kan inte säga att jag vågar räkna mig som varken pro-ana eller mia, äter för mycket, kräcker för lite(vilket jag dock är väldigt glad för, vill ha kvar mina tänder!) plus att jag är alldeles för tjock dessutom. 

Och jag tycker alla borde få göra precis som de vill, ingen skulle tvinga en fetknopp att äta mindre, så därför borde man inte heller tvinga en pro-ana/mia att ändra sitt ätande! Alla borde få göra som det vill, smal som tjock! Dock finns det såklart en gräns för allt, såklart bör man inte svälta sig till döds! :O 

Men så länge man har en vettig inställning till sin vikt tycker jag man ska få leva som man vill!  

Själv räknar jag mig nog som pro-thin! någonting mittemellan! ;)

Kluven...


God morgon eller något..

Vet inte riktigt hur jag ska må idag faktiskt, vägde mig och vågen stod på +2hg, visserligen fick jag i mig bra mycket mer än mitt mål igår men slutade ändå bara på 750 kcal, jag menar det borde man väl inte gå upp i vikt av?? Men håller tummarna att det bara var vattenvikt och dagens mål ligger på 400 kcal så hoppas jag att vågen visar roligare siffror i morgon! 

Så fort jag kommer hem från resan ska jag väga mig mycket mer sällan har inte bestämt om det bli en gång i veckan, varannan vecka eller till och med bara en gång i månaden! :O Men tror nog det är störst chans att det blir en nedtrappningsprosses! ;) Vill komma ifrån vågen lite känner jag! Så imorgon blir nog sista gången jag väger mig, eller om jag har en riktigt bra dag i morgon så blir det på fredag, sen får jag inte väga mig förrän nästa fredag! ;) 

Idag ska bli en nyttigare dag än igår, kommer dock ha svårt att träna något större då jag verkligen måste råplugga hela dagen!! Men tänker inte gå över dagens mål idag, där med basta!

Hallå?!


Var är alla människor??? har typ haft 9 inlägg på hela dagen att läsa!! Vad är det som har hänt?! Vet att http://Awayfromthefat.webblogg.se har blivit av med sin rätt att skriva och att leva som hon vill trots att hon är myndig och allt! Fattar inte vad folk håller på med som skvallrar till vuxna människors föräldrar?? Men var är alla ni andra?? 

Min eftermiddag har gått åt helvete, ligger just nu på 500 för mycket så jag har sjukt mycket träning framför mig om jag ska lyckas nå dagens mål men har noll motivation just nu! :( Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få tillbaka motivation, ska försöka thinspobomba mig och kanske er också, sen får det nog bli en cigg så jag blir av med hetssuget någon gång, börjar bli fruktansvärt tröttsamt! :(
Saknar er där ute! Snälla kom tillbaka!

Aktiv dag!


Hello!

Ligger just nu på -200 kcal, efter både frukost och mellanmål!! Det känns skitbra! :D Och då är jag dessutom dömätt! Att cykla nästan en mil och rida i lite drygt en timme, sätter dock sina spår orkar typ inte röra mig en milimeter, inte ens för att ta tevedosan och byta kanal, första säsongen av svenska hollywoodfruar är inte riktigt min grej direkt! :p

Vägde mig i morse hela 64,1 kilo stod vågen på!! Blä vad besviken jag blev, det betyder att jag inte gått ner någonting av de fyra kilo jag skulle gå ner till resan, och nu är det bara 3 dagar kvar!! Men nu ska jobba järnet och satsa på att iaf komma ner ett kilo tillf fredag för då hamnar jag iaf på min lägsta vikt sen jag började denna gången och det hade gjort resan så himla mycket bättre!! :) 

Känns bara väldigt tråkigt att inte kunna shoppa massa små söt kläder där borta! Men samtidigt är det ganska trevligt med alldeles för stora kläder, så jag får väl köpa kläder i min nuvarande storlek och sen dra i ett stort skärp när det blir allt för stora! ;)

Dag 23.Spelade media in när du bestämde dig för att gå ner i vikt?
Nej inte direkt, förutom möjligtvis de faktum att jag vill bli modell, då behöver man ju modellmått. Men den största anledningen till att jag vill gå ner ligger absolut i mig själv, trivdes mycket bättre med min kropp när jag var skinny som barn/tonåring. Sen att utbildningen jag gick på gymnasiet, klädesdesign, gick väldigt mycket ut på att sy kläder till sig själv, vilket resulterade till att man mätte sig själv väldigt ofta inför publik kan väl kanske haft en lite inverkna också.

Men det har alltid varit mitt val och min dröm!

396

Yes!!! Äntligen är jag tillbaka på topp! Dagens mål var ju 400 och det satte jag, med fyra kalorier tillgodo! Såååå himla nöjd!! Smoothiesarna och värmen gör verkligen underverk för min hunger! Är liksom knappt hungrig alls! Dock blev det ett besök på Bungerking, det var väl ganska onödigt, men det fick ju plats i dagens mål så då tycker jag inte det är allt för farligt! :)

Imorgon blir det nog vågen, känns som den borde visa hyfsade siffror, men den lyckas ju alltid förvåna mig så vi får väl se... Lyckat till ni med som väger er! Nu ska jag nanna, sömn är superviktigt för att gå ner i vikt, och jag har fått lite för lite av den varan det senaste dagarna, dags att ta igen! Lovar att svara på era kommentarer i morgon!!
god natt!

Dag 22.


Vilken är din lägsta vikt?

Min lägsta vikt, som jag har bantat mig ner till är 57 kilo, snacka om att jag mådde bra då, när alla kläder var sjukt stora, kunde dra av varje par byxor utan att knäppa upp dem! 10 oktober var sista gången jag vägde det! 

Hur och varför gick du upp i vikt?

Jag slutade banta, tröttnade på alltihopa och åt precis allt jag ville, sen blev det jul, då blir det sjukt mycket mat, älskar verkligen all julmat och jag bara åt och åt och åt! Fanns ingen hejd i min kropp överhuvudtaget! Blä! Men det kommer aldrig hända igen! så är det bara! Jag ska bli smal och stanna smal för alltid!

Ny vecka!!


Är ur taggad, denna vecka kommer bli min bästa vecka någonsin! Ska bara äta übersunt, träna i mängder och dricka massor med härliga och nyttiga smoothies, ja just det, och äta massor med kalorifri isglass!! Perfekt värre! Tror jag måste gå och ta en nu med en gång! :)

Ska snart iväg på en cyckeltur, berättar kanske senare vad jag ska göra! :)

Sorry för dålig update!

Hello smalisar! 

Mej lever, såklart! Ber om ursäkt för kass uppdatering igår och idag! Igår satta jag i en bil med min mor yp hela dagen = alldeles för mycket mat och alldeles för lite träningsmöjligheter, dessutom vågade jag inte blogga när jag hade henne så nära! Och till råga på allt kom vi inte hem förrän halv fem i morse, så hälften av kalorierna jag fick i mig var bara för att hålla mig vaken! Så kan ju säga att det blev en väldigt låååång sovmorgon! 

Men annars har dagen idag varit väldigt trevlig, har tränat massor, cyklat nästan 2 mil och hittat små isglassformar så jag kan gör kalorifri isglass!! Visserligen har det dessutom blivit en hel del mat för mycket, två knäckebröd till frukost som jag inte alls tänkt, pasta med baconsås till lunch, det hörs ju bara på namnet hur sjukt mycket kalorier det är i det och några helt onödiga riskakor och godisbitar, bara 7 stycken iaf! Men ändå så sjukt onödigt! 

Dock ska jag försöka hinna med att rida och rocka rockring också idag, och ligger just nu på 80 kcal under dagens mål så jag tror det ska lösa sig iaf, då jag inte har några fler tilltänkta mål med mat idag! :) Förutom en smoothie och då pratar vi 60 kcal till! ;) 

Men just nu mår jag inge vidare, trots att jag varit väldigt lycklig hela dagen, vilket har gjort att jag släppt ut dramaqueenen har hon nu bestämt sig för att vara stressad och nere, jag vet det är knäppt att jag pratar om mig själv i tredje person men vet inte hur jag ska förklara det annars. :p Egentligen skulle jag lätt råda bot på det, då jag vet varför ag känner mig så stressad och upprör, ligger sjukt efter med en skoluppgift och har jättedåligt samvete för att min klasskompis får göra så mycket. Men orkar helt enkelt inte ta tag i det överhuvudtaget känns så jobbig.... Och ju längre jag maskar mig desto mindre är chansen att jag hinner ut och rida idag! :(

Ska försöka ta mig i kragen nu och få det gjort, så himla svårt kan det ju inte vara!!

Dag 21.


Vilken är din klädstorlek?

Usch usch usch!!!! Har enda sedan jag blev vuxen eller snarare färdigväxt haft max storlek 36, den senaste jeansen jag köpte var i storlek 38, visseligen köpte jag dem innan jag gått ner, men det sitter fortfarnade som en smäck så jag tippar på minst 38...

Fy fan vad dåligt jag mår nu! Klädstorlekar tar verkligen hårt på mig! Vill ha 34-a!!! Som max!

Dag 20.


Favorit diet?

Har inte direkt någon favorit, men gillar Skinny Girl Diet som jag har kört med de senaste månaderna, den är bra och jag gillar att den är upplagd så att man ska äta lite mer på helgen, då kan man unna sig något litet som gör att man inte misslyckas lika lätt på veckorna! 

Men en diet som jag tycker väldigt mycket om är GI, den ska jag köra så fort jag nått mitt mål, att byta ut all pasta, bröd och andra kolhydratkällor till fullkorn! Jag älskar fullkorn, att bli mätt och nöjd på mycket mindre! :)

Knäpp

Efter gårdagen hade jag inte en tanke på att ställa mig på vågen! Får jag en bra dag idag blir det nog vågen imorgon, men det kommer bli sista gången innan nästa torsdag! Ska försöka väga mig lite mer sälla i framtiden, blir så jobbigt när vågen ska bestämma om det blir en bra eller dålig dag, vill inte ha det så! 

Är just nu ganska knäpp i huvudet, tankarna bara far runt runt utan att jag kan stoppa den! Lagom irriterande, plus att just nu är gränserna mellan mina personligheter skrapare än vanligt, de har delat sig i två läger en überfjompig som gråter när min kille lämnar mig(alltså för ett par timmar för att vara på ett meeting) och en som är ganska känslokall och som hatar den fjompiga sida, för den vill bara vara normal och att gråt för att älsklingen åker på något som jag dessutom fick följa med på om jag ville men valde bort är inte normalt! 

Oj nu har jag inte tid att vara knäpp mer, nu måste jag sticka!!

Deppig

Sorry här kommer ett dystert inlägg, sitter i bilen på vägen hem, har varit på kalas, det blev sjukt mycket mat, tre visserligen små men ändå tre portion och hon som hade lagat maten är enorm så jag vill verkligen inte veta vad den innehåller, skulle tippa på sjukt mycket grädde och smör!

Är dock nöjd med att jag iaf bara tog en bit tårta trots att den var jätte smaskig, alltid något.

Har kommit fram till att jag verkligen inte gillar människor, haha nä men när det blir många och man måste ta alla i hand och det är så trångt att man nästan står på varandra och man ska vara övertrevlig mot allt och alla då känner jag mig väldigt uttittad och illa till mods, lite klaustrofobiskt typ. Obbigt värre.

Nu ska vi försöka hitta ett ställe som fortfarande har öppet så vi kan köpa cigg, sen ut med hundarna så jag får några km till idag. :)


Dag 19.


När är den senaste gången du åt snabbmat?


Haha förra torsdagen! Då blev det en McWrap, väldigt god, men när jag tänker efter var det samtidigt som jag började gå upp förra veckan, så aldrig mer McDonalds mat, vet ni att det är så mycket konserveringsmedel och annan skit i McDonalds mat så den ruttnar inte!!  Är ju inte konstigt egentligen att de förstörde min vikt! 

Annars blir det ibland att jag och min älskling delar på en pizza, dock bara på antingen fredagar eller lördagar! Lite helgmys! 

Skäms faktiskt inte för att jag äter snabbmat ibland, dock känns det bättre att äta mat som är lagad från grunden, som pizza tex, än tex hamburgare från donken, Burgerking mfl. som är tillverkade på fabrik med massa konstiga grejer i! Så länge man inte äter de flera gånger i veckan och jag kan få in det i min kcalplan tycker jag det är helt okej! :)

Tillbaka till verkligheten!


God förrmiddag! 

Då var man tillbaka på rätt spår igen, något som var extra toppen med gårdagen var att jag fick en mixer, en lite kompakt väldigt enkel grej, som man kan ta loss och ta med sig! Perfekt att göra smoothiesar i! Så fram till resan kommer det vara typ det enda jag kommer leva på! Skitgott är det! Invigde den till frukost, men gjorde för mycket så det blev över så det fick följa med till mellanmål! :)

Eftersom jag inte räknar kalorierna i frukten, blir den ju extremt kalorisnål, bara yoghurten, så ligger ganska mycket på minus! :D Ska ju på kalas sen så jag lär behöva alla extra kalorier jag kan få! :)

Så när jag kommer hem ska jag sticka till affären direkt och köpa upp en massa frukt, så jag inte slutar dricka det bara för att det blir tjatigt! ;) Nu ska jag ut och pressa i solen, man får ju passa på när man har chansen! En brun kropp ser ju smalare ut! :)

Förlåt!

Be så hemskt mycket om ursäkt för skit dålig uppdatering idag! Men hela dagen har gått helt i mönster som är så långt ifrån denna värld att jag inte vågat gå in här för att jag skäms! 

Men skitsamma, man fyller bara år en gång om året och idag har det blivit så sjukt mycket god mat och jag har njutit i fulla muggar! Kommer visserligen inte ställa mig på vågen imorgon, men det bör man ju inte göra varje dag iaf! ;) 

Har hunnit med massor med roliga saker, fått en del fina paket, mest pengar eftersom vi snart ska resa iväg, helt perfekt, ska shoppa massor med fina saker! :D Dock har jag också legat i matkoma stora delar av dagen och det har verkligen suget, hatar att må så illa! Men det gav mig också motivation att fortsätta med dieten imorgon!

Så nu får ni sova så gott så tar vi nya tag imorgon! HAr dessutom inte läst era bloggar alls idag så kommer ha massor med underbar thinspo att peppas av i morgon! Ni är bäst!! God natt!

Dag 18.


Vilken mat är din svaghet?

Socker!! Är ju som sagt ganska allvarligt sockerberoende, så precis som en knarkare vill ha sitt heroin, lika mycket vill jag ha mitt socker, abstinensen blir väldigt stark ibland! Då är det kakor, pajer, glass, russin, mackor med sylt på eller ungefär vad som helt som är sött! Förut var det också väldigt mycket godis men det försöker jag jobba bort för det är egentligen inte särskilt gott bara enkelt och stillande, när man bakar gör man iaf av med lite kalorier under processen och man får iaf njuta av något riktigt gott! 

En annan svaghet är väldigt lätt tillgänglig mat, när jag är hungrig är det svårt att ställa sig och laga någonting nyttigt oftast blir det bara mackor eller något annat som går snabbt att göra bara för att jag inte orkar, så de försöker jag låta bli att ha hemma över huvudtaget! ;) Nu ger jag upp!

Som ni kanske kan se håller jag på att fixa med en ny design, tänkte att det kunde vara min födelsedagspresent till mig själv, men som alltid när det gäller bloggdesigner, blir jag pedant och aldrig nöjd! Men nu tänker jag inte göra med idag! Är helt slut i huvudet och orkar inte en pinal till! Härligt sätt att börja min dag på! Men iaf så här långt, vad tror ni? Kan det bli snyggt? Vet att jag har en del kvar, måste förstora avståndet i rubriken och lite sånt men det ska jag titta på imorgon! 

Annars har det inte hänt så mycket idag, ätit för mycket och tränat för lite, vill inte gå in mer på det inget att göra nu! God natt världen!

We´re going down town!


Yeah!!! Vågen var snäll idag också, -3 hg vilket resulterar i 63,4 kilo, visst fortfarande mycket, men mindre än igår så jag är supernöjd! :) Med lite gudshjälp med tandborsten finns det en nog en lite chans att jag kommer under 63 tills i morgon, det hade varit underbart! :) Och det är nog nästan den enda chansen jag får dennna veckan, för imorgon kommer det ju bli massa tårta och sånt som hör en födelsedag till och på fredag ska vi på barnkalas så där lär man ju knappas heller komma undan! Så det är imorgon som gäller eller inte alls denna veckan, typ.

Jaja ska försöka äta med måtta och hålla mina kalorier men tvivlar på att jag är tillräckligt stark för att kuna låta bli både ta en andra och tredje bit! I am weak, i know that! Men ingen idé att bli deppig över det redan, idag ska jag vara stark och imorgon ska jag försöka att fokusera på att baka snarare än att äta! 

Dagens frukost blev lite stor, så nu ska jag promenera och rocka bort den! :)

Dag 17.


Har du en ätstörning?

Ja, eller jag anser det iaf, har aldrig fått någon diagnos på det, men är ju dessutom för stor för att kunna ens ligga i riskzonen. Men min inställning till mat är inte sund, jag kan helt enkelt inte äta mat normal, antingen kör jag jättestrikt och typ svälter mig eller så släpper jag på hämningarna och äter vad jag vill och får då i mig sjukt stora mängder mat för att jag inte kan sluta, en dålig dag kan intaget hamna på 7000-10 000 kcal, finns liksom ingen hejd i mig över huvudtaget! 

Och det har ingenting med att jag efter en misslyckad diet äter allt jag saknat i någon vecka och sen går tillbaka till normalt, utan hetsätningen har liksom blivit min normalitet när jag inte bantarnoch det fortsätter månad efter månad efter månad tills jag börjar på en ny diet. Det är därför jag vägde så enormt mycket när jag börjad denna gången. 

Hoppas ju på att när väl når mitt mål denna gången kommer jag inte börja hetsa igen för då har jag inte misslyckats så jag behöver inte trösta mig och jag vill inte förstöra de fina siffrorna på vågen, men den som lever får se, denna gången tänker jag inte ge upp iaf! 

Kan inte säga att jag är en pro-ana då jag tycker jag väger alldeles för mycket, men vet inte om pro-mia passar heller, kräker ju inte så ofta, men vet att motion för att motverka hetsätningen också är ett kriterie, men hetsäter nog inte minst två gånger i veckan eller?! Tror dock jag är närmare mia än ana, men såg på en blogg, minns just nu inte vems, pro-thin! Det är jag! :)

467


God kväll! 

Ännu en strålande dag avklarad! Lunchen blev lite häftigt stor så jag fick lägga in ett extra träningspass nu på kvällen! Men med det bakom mig landade jag på 467 kcal, 33 under dagens mål, skitnöjd! :) 

All träning avklarad, visserligen blev det 13 gånger box istället för 5 men det tycker jag inte är något negativt! ;) Yogan är också avklarad! Har till och med hunnit med en massa plugg, så denna dag har liksom gått helt perfekt!! 

Nu ska jag nog ta min lite väl positiva attityd och gå och lägga mig, hoppas på fina siffor, eller iaf finare siffror på vågen imorgon! :) Sov gott finingar!

Dag 16.


När bestämde du dig för att gå ner i vikt?

Gud vilken svårt fråga!! Jag har ju bestämt mig och gett upp väldigt många gånger, första gången var nog för ca 5 år sen, sen har jag gjort det väldigt många gånger efter de. 

Men när jag bestämde mig denna gången var den 18 mars när jag startade upp denna blogg igen och sen dess har jag nästan gått ner ca 5 kilo, har gått lite upp och ner de senaste dagarna! 

Anledningen till att jag ville gå ner var för att så mycket som jag vägde när jag började har jag aldrig någonsin vägt! Blev äcklad av den jag såg i spegeln, och sexet var riktigt jobbigt då jag bara tänkte på vilken fet ko jag var. Säger inte att jag inte fortfarnade är fet, det är jag men känns lite bättre nu för denna vikt hade jag när jag träffade min sambo och tände han på den då borde han ju tända på den nu med! ;)

Back on track down again!!


God morgon! 

Kan väl säga att lyckan var ganska stor när vågen visade på att jag var tillbaka på 63,7 kg igen!! Sååå himla skönt! :) Dag känns så himla bra att BMI är under 22 igen också! :D Idag ska bli en minst lika bra dag som igår! :) Målet ligger på 500 kcal, 5x box och yoga, tror jag kommer rida också och promenera en hel massa! :) 

Veckas mål är att komma under 63 kilo tills jag fyller, vet att det är lite snävt, men skulle det inte gå ligger mål till resten av veckan istället! Hade varit en dröm att faktiskt se en riktig viktnedgång på min födelsedag! Men under 63,2 kg hade också varit fint eftersom det är min lägsta vikt sen jag började! :) 

Förresten gjorde precis en underbar upptäckt, går hade jag publikrekord och fick en ny följare på bloglovin, blev så himla glad!! Ni betyder allt för mig!! Love you girls!!

Nu är det dags för lite gröt till frukost, behöver energi för att orka med hela dagen! :D

331


God kväll! 

Matmässigt har dagen gått väldigt bra, har ätit lagom mycket och bara nyttiga grejer, känner mig faktiskt ganska hälsosam! :) Helt otroligt för en måndag, brukar alltid misslyckas på måndagar, så jeje till mig! En lite seger i sig! 

Har dessutom betat av all träning som jag skulle göra idag, rockring + yoga + ridning, och ridturen blev dessutom helt underbar! :) 

Dock har det hänt en del andra saker som inte var lika jeje och som gjorde mig ganska nedstämd, men det får jag ta tag i imorgon, ingen idé att älta sånt jag inte kan göra något åt...

Tvivlar dock på att det har hänt någonting på vågen i morgon, då toalettbesök aldrig har infunnit sig! :( Men är nöjd om jag inte gått upp, tror inte min nerver fixar mer viktuppgång nu! Konstigt de där för jag kan ju se att jag går ner, både mina nyckelben och höftben börjar komma fram mer och mer tydligt så jag fattar inte varför det inte syns på vågen, men hoppas det bara är tillfälligt, är bara glad att morgonens vikt inte förstörde min dag som den brukar göra när jag går upp.

Sov gott and stay strong!

Dag 15.


Är du vegetarian eller vegan? Om du är det, har det hjälpt dig att gå ner i vikt? Om du inte är det, har du någonsin funderat på att bli det?

Nej det är jag inte, har funderat på det många gånger då jag är väldigt stark mot att döda djur bara för att vi ska får vräka i oss. Men har verkligen alla mot mig, min kille för att han vägrar äta kött, min mamma för hon tycker jag är urlöjlig och hon har ganska mycket med köttindustrin att göra så vi får ofta en hel del kött av henne, ekonomin som egentligen är den tygnsta posten, quorn och sojaprodukter är ganska dyra och jag har helt enkelt inte råd och inte hjärta att be min kille köpa svindyra specialprodukter till mig! 

Men kanske i framtiden, håller på att lära mig att äta grönsaker, innan åt jag typ bara tomat och gurka, men måste ändå ha någon form av protein, så måste helt enkelt skaffa en bättre ekonomi! 

En sak som jag iaf gör för att ge djuren ett lite bättre liv är att jag bara köper ägg från frigående höns, tycker det är urgrymt med pyttesmå burar! I framtiden ska jag göra mer för djurensrättigheter!

Jag blir sååååå arg!!!!

Varför varför varför????!?!?!?!?!

Idag stod vågen på hela 64,3 kilo!!! Vad fan??? Hur kan jag gått upp 6 hekto på 960 kcal??????? gaaaa! Jag blir så jäkla fusterad!! Fattar inte vad som händer med min kropp just nu faktiskt! Blir bara fetare och fetare!! :( :( I hate my body right now! 

Vilken jävla bra start på veckan alltså!!! jävla bajs skit!!!!! Idag är det 400 kcal som gäller inte en kalori mer!!

960

Okej inte direkt bra, ligger 260 över målet men då jag har både början till migrän och svinont i ryggen kunde det varit mycket värre, var väldigt sugen på att stoppa i mig ett par tunnbröd med leverpastej som jag köpte idag, men jag lyckades hålla mig ifrån, så lite nöjd iaf! :)
Och dagens yoga är också avklarad, det är så himla skönt! Man får liksom ett underbart lugn i hela kroppen! Borde göra det nästa gång jag känner ett extremt sug att hetsa, kanske kan ta udden av det, iaf i mitt huvud! :) 

Håller tummarna att det går super både för er och mig både på vågen och i livet imorgon! Sov gott smalisar!

Nästa veckas schema!

Kanske lite tidigt ute men kunde inte låta bli, så här ser nästa veckas schema ut:

Hittade tjänsten på personligalmanacka, skit roligt att sitta och pilla med, även om vissa av funktionerna hade behövt till omgörning, då de är värdelösa! ;)

Dag 14.


Vad är ditt ultimata målvikt? När tror du att du kommer nå den?

Min slutliga målvikt är 52 kilo, den vikten har en lite speciell innebör för mig, för det var den vikten jag hade innan jag började gå upp i vikt och bli tjock för över 6 år sen. När jag var ung var jag väldigt smal, helt naturligt, var ganska överaktiv och hade nog en ämnesomsättning som också var ganska överaktiv, för jag var rätt mager, alltid smalast i klassen trots att jag åt enorma mängder mat. Jag var liksom inte den som bangade för en köttbullstävling, kunde äta typ hur många som helst! 

Inte riktigt som idag! :p 

Vet inte alls när jag kommer nå det, men gärna så snart som möjligt och innan 2012 är slut iaf! :D Helst i höst! Men det kommer när de kommer just nu har jag siktet iställd på 55 kilo, min sommarmålvikt! ;)

+1hg och nya planer!


God morgon! 

Kan väl inte säga att det var så väldans kul att ställa sig på vågen i morse och se att jag gått upp ett hekto, men efter gårdagens ätande är det inte så konstigt! Visserligen blev det inte så himla mycket mat igår, en liten portion falukorv och pasta till lunch och kyckling med BBQ sås till middag, jag njöt i fulla muggar! Det enda som gick riktigt illa i matväg var när jag bakade en smulpaj och åt upp halva!! Usch usch! Men det värsta var att jag inte kunde låta bli att köra fingrarna i halsen efteråt! :( Hann dock inte få upp allt så helt meningslöst slitage på tänderna! Där de brast var egentligen i träningen, plus att maten var lite mer "normal" inte så superhälsosam! 

Men gårdagen fick mig att inse att landa på noll är en jätte korkad idé, för mig iaf, hela jag var alldeles fel igår, var antingen skitförbannad eller gråtfärdig hela tiden! Så jag tror allt slit att hamna på noll kommer bryta ner mig, så nu ska jag återgå till Skinny Girl Diet igen! Får inse att jag inte kommer komma under 60 till resan har bara 12 dagar kvar och 3,8 kilo känns lite orimligt att tappa på den tiden! 

Tänker såklart inte sluta försöka men lite mindre självplågande! ;) Så idag ska jag äta 700 kcal, känns mycket men egentligen är det ganska lite, och är nog bli mindre än igår! ;) Ligger just nu på 94 kcal efter frukosten, är dock på jobbet hela dagen idag så jag är både lite begränsad att träna och matintaget kommer nog bli ganska stort, så det passar perfekt att inte försöka landa noll! :) 

Nu ska jag ta tag i alla era kommentarer och läsa ikap alla inlägg som jag inte kunde läsa igår för jag kände mig tjock och äcklig!

Dag 13.


Förlorar du vikt hälsosamt eller icke-hälsosamt?

Icke-hälsosamt! Som blivade hälsovetare vet jag precis vad som är nyttigt och vad som inte är, och för det första är en diet under 1200 kcal farligt, jag ligger ju ofta runt noll eller till och med under. Sen tar jag gärna en cigg för att bli av med både socker eller matsuget. Och min träning bli ofta manisk, tränar trots att jag är helt utmattad och återställer verkligen inte musklerna på rätt sätt. 

Men tror ändå inte att min metod är mindre nyttig än att trycka i sig skräpmat, snacks och godis och blir fet. ;) Ska försöka bli nyttigare så fort jag nått min sommarmålvikt! :D

Inte hänt ett enda jäkla skit!!!

Har antagligen mycket större chans att nå detta mål... :'(

Har två lägen just nu som jag pendlar mellan, melankoli och raseri! vågen stod på 63,6 kilo idag med! Jag vet ju att jag fick i mig för mycket kalorier igår, men låg ju ändå på en bra bit under normalt kaloriintag, det suger fett!! Hade så gärna viljat komma tillbaka till 63,2 iaf, men icke kommer vara en fet blimp i resten av mitt liv...

Förlåt för den negativa tonen, men det känns som man kämpar och sliter till ingen nytta just nu! Har bara lust att gräva ner mig i ett djupt jävla hål och inte komma fram förrän jag väger 55...

Återkommer när jag är på bättre humör, känner iaf inte för att äta någonting, alltid något.

492

nä kom aldrig ner till noll tyvärr, både knäna och motivationen krånglade, men SGD målet var 500 kcal och det kom jag ner inom iaf! :D Känns bra även om jag inte lyckades nå nollan! Denna fredagen blev iaf bra mycket bättre än den förra då jag slutade på 3247 kcal! Och nu är det slut på äckliga resor på fredagarna så nu kommer jag inte ha fler problem att hålla kalorimålen! :) 

Morgondagen kommer bli bättre! :) Håller tummarna att jag iaf har tappat dagens vattenvikt! Hopas ni haft en bättre fredag än jag! Är fortfarande äckligt ensam här hemma och det gör ont enda in i själen! :(

En stor tyngd lyftes från mina axlar!


Är så himla skönt att allt som jag var tvungen att göra idag är klart!! Det har stressat upp mig ganska mycket i flera veckor så det är skönt att det gick över! :D bara hoppas att det gick bra också! :) 

Dock har maten gått helt åt helskotta och jag har sjukt mycket att träna bort, men då min kille ska på fest utan mig har jag hela kvällen på mig att träna, ska börja med lite kinekt boxning sen blir det ut i stallet igen innan jag kommer hem igen och då ska jag boxas ännu lite till! :) Är sjukt taggad just nu! Jag ska bli smal!! 

Haha försöker strunta i att min kille åker och äter middag och festar utan mig, hatar verkligen det!! Vet inte varför men jag blir sjukt förbannad över att han bara lämnar mig hemma!! 

Men nu ska jag försöka använda den ilskan till att bli skinny minny istället! :) När jag är nere på noll igen lovar jag att jag ska sätta mig och svara på alla era kommentarer! Ni är så himla rara! :)

Dag 12.


Vad äter du vanligtvis under en dag?

Det skiljer sig jätte mycket från dag till dag, men just nu blir det ganska mycket tinade bär med vaniljyoghurt till frukost och kött/quorn och grönsaker till middag, riskakor blir det också ganska mycket av. 

Och nu när värmen verkar vara här för att stanna, isglass i mängder!!! :D 

Det jag dricker är till 99% vatten, lite saft och ibland lite Cola zero!

Första bakslaget!

God morgon!

Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart! Idag åkte jag på första bakslaget med vikten, trots att jag var duktig igår visade vågen 63,6 alltså en viktuppgång med 4 hg. Det suger men så redan innan jag ställde mig på vågen att magen så alldeles svullen ut så jag tar det som att det är vätskevikt och tänker försöka landa på noll eller under idag med och hoppas den är borta tills imorgon så jag kan få se fina siffror imorgon istället. :)

Lycka till med dagen så hörs vi i kväll för nu är kaffet klart så jag måste pysa!


-5


God kväll! 

Ännu en strålande dag, i kaloriväg! Känns sjukt bra att jag kom under noll med tanke på allt pluggande som har tagit min tid idag! Det känns som gå ner i vikt och plugga samtidigt är en dålig kombination, något blir lidande och idag blev det tyvärr pluggningen. Är ganska stressad över hur det ska gå imorgon men det är bara att hoppas de flytter på och att jag med lite tur bli godkänd! :) 

Har inga större förhoppningar över morgondagen, då jag ska upp fem så tvivlar jag på att vågen kommer visa någon större skillnad, men hoppas verkligen på att jag iaf gått ner ett hekto för i så fall har jag gått ner 1 kilo sen jag började tävla mot en granne! :) Men så länge vågen står still och inte går upp, vet jag ganska säkert att jag har gått ner! :D Fick till och med till 8 mins yoga, så än så länge följer jag min plan till punkt och pricka, ska bli spännande att se vad måttstocken säger den 25-de!

Får väl varna för att morgondagen nog inte kommer bli så spännande här på bloggen då jag ska vara bort hela dagen, ska försöka göra ett inlägg i morgonbitti sen kommer ett förinställt men sen blir det nog tyst tills kvällen! Och då blir de nog inget roligt eftersom jag kommer sitta i en bil hela dagen har jag noll möjlighet att träna alls, kaloristapeln kommer bli sjukt hög! 
Men nu måste jag sova! god natt och lycka till imorgon med allt!! Vi kan om vi vill!! :)

Tillbaka på noll


Usch jag gjorde världens största misstag idag!! jag kollade inte vad maten jag åt till lunch innehöll, hade läst någonstans att den innehöll ca 400 kcal, men när jag väl kollade upp det, innehöll just den varianten hela 700 kcal!!! Och då hade jag såklart redan ätit upp den! Jäkla tur att jag gjorde av med så himla mycket kalorier i stallet, så efter 15 mins rockande på rockringen, en promenad med hundarna och 2x2 minuter boxning med kinekten så var jag tillbaka på noll igen! :) Eller ja till och med -6 kcal står mätaren på nu! :D
Fast de svider lite då jag innan lunch hade hela -520 kcal! Men sånt är livet, och idag blir det nog ingen middag, älsklingen slutar sent, och då brukar han få mat på jobbet, så jag kan helt själv utan dåligt samvete stunta i att äta något mer idag! :) Hehe förutom kaffe och frukt/bär/grönsak! 

Ikväll ska jag börja med att skriva en in och uttagslista! :)

Dag 11.


Din favorit-thinspo blogg? Varför just den?

Gud denna var ju skitsvår har massor med älsklingsbloggar med thinspo, men en som är lite extra speciell är:

Sara då hon har gått ner såååå himla mycket, och är en så himla gullig och rar person! :) Och hennes blogg är så himla vacker! 

-3hg

God morgon!!

Vilken strålande start på en überhektisk dag! Har massor att göra och det måste bli gjort för imorgon har jag tenta på det plus att jag har en sak till jag måste göra imorgon så morgondagen kommer bli ännu mer hektisk! Men men att vågen stod på 63,2 kg satte verkligen en trevlig stämning! :D

Nu när det går så bra blir jag sugen på att sätta målet till resan på under 59 istället för under 60... Men enligt losertown måste jag i så fall äta -650 kcal om dagen, de känns lite ohållbart! ;) Och skulle vågen faktiskt komma under 60 till resan kommer jag nog vara oändligt glad för det iaf!! :) bara 3,3 kilo kvar. :)

Nä nu måste jag ut till stallet och mocka, lite ridning ska nog också försöka hinnas med, bränna kalorier i mängder! :D


0


God kväll!!

Vilken strålande dag det blev idag! :D Landade precis på noll, och jag är supernöjd för de sista kalorierna var verkligen tunga att träna bort är helt slut i hela kroppen, men jag lyckades så jag är supernöjd! :D Funderade ett tag på att skita i det när jag hade 85 kcal kvar, jag menar hur mycket skillnad gör egentligen 85 kcal?! Men har jag bestämt noll så ska det fanemig bli noll också, kände att jag växte lite där! :D 

Blev dessutom 8 minuters yoga, så de målet har jag också lyckats hålla och gud vad bra man mår efteråt, helt mysigt avslappnad, älskar yoga-programmet på kinekten! :D 

Det enda jag egentligen är riktigt besviken på är mitt pluggande, har blivit alldeles för lite av den varan så jag kommer ha sjukt mycket att gör imorgon, stress!! Men ingen idé att fundera på de nu! Det får vi ta i morgon för nu ska jag sova! Håller tummarna att vi alla få underbara siffror på vågen imorgon! :D
sov gott!!

Dag 10.


Vad är det svåraste som du har fått ge upp under din viktminskning?

Socker, fredagsmys, baka, laga massa god mat utan att tänka på kalorierna! Potatisgratäng, bakad potatis, pasta med ketchup! Det finns hur mycket som helst, men det är ju inte för alltid och att få bli smal överväger de alla! Men det är väl inte så konstigt med tanke på att då hade jag ju inte hållit på! ;) 

Men det jag saknar mest är spontaniteten, att kunna göra vad jag vill utan att behöva tänka! Och att inte kunna bara säga ja till min killes middagsförslag utan att behöva komma med nyttigare alternativ, inte så att jag inte älskar nyttig mat, men känner mig så himla taskig att jag jämt ska säga nej till min stackars kille, det är ju inte hans fel att jag vill bli smal!

Ja en ska till, naturgodis!! Det är ju så underbart gott, yoghurt doppade cashewnötter, mums mums!

Bli längre med yoga!


Det var ganska svårt att hitta vettiga fakta om man verkligen blir längre med yoga, men detta är vad jag hittade iaf:

Går det att bli längre? Kan en vuxen person som ju nått sin fulla längd i de tonåren, bli längre som vuxen?
Ja, det spontana svaret på den frågan är nog vanligtvis nekande, om man frågar de flesta. Men faktum är att den vedertagna sanningen inte riktigt stämmer. Man kan faktiskt bli ett par, tre centimeter längre, även som vuxen.
Metoden är enkel och den fungerar: Yoga! Yoga sträcker och gör kroppsdelarna smidiga. Men framförallt förbättrar yoga hållningen, drastiskt i många fall. Och det gör dig vanligtvis längre. De flesta har faktiskt ingen vidare hållning, utan går aningen böjda i området kring skuldrorna. Svaga magmuskler gör hållningen och yoga är väldigt effektivt för att träna magmusklerna med, både de övre magmusklerna och de nedre. Så, vill du bli lite längre, sätt igång med yoga!
(Summa Summarum, http://www.efven.com/kan-man-bli-langre/)

Yoga kan göra dig längre. En amerikansk studie har låtit 24 kvinnor över 65 utöva yoga två gånger i veckan i 90-minuterspass under nio veckor och mätt hälsoeffekterna. Kvinnorna blev en centimeter längre, fick bättre balans, kunde gå fortare, tog längre steg och blev rörligare i lederna.
(aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/halsa/article11574776.ab)


Yoga kan få dig att växa! Inte bara i själ och sinne utan även på längden!
 • Att regelbundet utföra yoga är inte bara bra för själen, det kan faktiskt få dig att växa några extra centimeter på längden. Att växa sig längre genom yoga är möjligt om man utför rätt sorts övningar.
 • Att förbättra hållningen och sträcka på ryggraden gör att man faktiskt kan”växa” längre. Genom att sitta och stå rakare så ser man dessutom säkrare ut. En person med självförtroende är attraktivt!
 • Yoga och pilates är två träningsformer som är kända för stärka kroppen ge bättre balans, hållning, flexibilitet och ökat välbefinnande. Yoga gör att man sträcker på sig till sin fulla längd.
 • Det har gjorts en amerikansk studie i Philadelphia, där 24 äldre kvinnor utövade yoga under nio veckor. I slutet av studien hade varje kvinna i genomsnitt blivit ett par centimeter längre. (Passion för hälsa, http://passionforhalsa.se/vaxa-med-yoga)
Kan pensionärer bli en cm längre borde ju kunna växa ett par cm! Hittade kurs om yoga också:

http://www.nyfikenvital.org/?q=node/892

Ska ha som mål fram till resan till att börja med, att göra yoga övningar i minst 5 minuter varje kväll, så får vi se vad som händer! :D

 


Och den går bara ner, ner och ner!

Ohyeah!! Idag var vågen äntligen på min sida!! 63,5 stod den på vilket betyder att jag har gått ner 5hg sen igår!! Kan inte komma på något bättre än ohh yeah! :D Kollade in losertown och om jag fortsätter landa på noll kommer jag kunna väga under 60 till resan!! Wiii!! Skulle jag landa på ett par hundra minus varje dag skulle jag till och med kunna komma ner till 59 prick! Det hade ju varit en dröm, dock tänker jag inte sätta kraven för högt utan lite såhär:

-300 - 0 = Det kan inte bli bättre! :D
0 = Väldigt nöjd :)
0 - dagens SGD(idag 400) = inte riktigt nöjd men ändå åt rätt håll.
Allt över = blä blä blä!! 

Men nu måste jag springa till jobbet!!

-67

God kväll!

Hade hoppas på mer men fastnade i soffan, lat som jag är så det var vad det blev, skitsamma, kunde varit mycket värre!! Så jag är rätt nöjd ändå, har suttit och planerat resan, iställt för att plugga som jag borde ha gjort, men har iaf inte suttit och slösurfat så lite nöjd med mig själv iaf! Haha jag vet jag svamlar på som en jäkla gås och ni tycker säkert jag är urtråkig, men vet inte vad jag borde skriva om istället! :p 

Kom på att jag aldrig gjorde något inlägg om hur man kan bli längre av yoga så jag lovar att ett sånt kommer komma imorgon, nu är det dags för skönhetssömn, håller tummarna att vågen visar finare siffror imorgon hoppas, hoppas verkligen att jag lyckas komma under 64, hade varit underbart att lägga den siffrar bakom mig! Har liksom >4 kg att gå ner på 17 dagar så det börjar brinna i knutarna! Men idag känns det som jag gjort något rätt iaf! :D

Sov gott och lycka till med vågen imorgon, ni som ska väga er!!

Bra dag!

Är sååå uppåt just nu! Har varit ute på en helt underbar ridtur, min häst är så galet underbar!! Och kalorimätaren ligger just nu på -337 kcal, visserligen ska jag äta middag med det ska bli alldeles lagom och sen tänkte jag hinna med lite mer träning, kommer lätt hamna på minus idag! :D Älskar bra dagar! Jag ska bli smal till resan! Haha eller iaf smalare! Ska under 60 så är det bara!! :)

Här kommer lite svartvit thinspo för att hålla motivationen uppe! 


Dag 9.


Har någon kommenterat din vikt negativt?

Nä inte direkt, fick en kommentar när jag vägde som minst i höstas, att när jag vägt som mest var jag ganska enorm, vilket jag sen gick upp till den vikten igen nu i vår, innan jag tog tag i det, och då låg de orden verkligen i bakhuvudet på mig, hon tycker jag är enorm nu... Lite jobbigt, men nu ska jag aldrig bli så stor igen, nu ska jag bli smal för alltid! :D

När jag vägde som minst, ca 2 kg mer än min sommarmålvikt, fick jag flera kommentarer om att jag inte fick gå ner mer nu! Hade till och med en som var rädd att jag började utveckla äs, vilket verkligen inte var sant just då, då var jag bara nyttig, men henne försöker jag hålla mig ifrån nu vill inte att hon ska börja misstänka något igen. Hon är enorm så jag förstår att hon inte vill att jag ska gå ner i vikt för då kommer hon väl skämmas ännu mer över sin egen vikt, hon är typ dubbla mig! :p

+3hg till -1hg


God morgon fina smalingar! 

När jag ställde mig på vågen i morse visade det precis som jag trodde på plus, hela 3 hg plus, blä värre så att säga! Men efter en kopp kaffe och att äntligen få gå på toa ordentligt stod vågen på 64,0 kg! Wiii! :D Lägsta vikten so far! :D Idag ska jag jobba röven av mig för att få se en trea på vågen imorgon! Vill aldrig mer se 64! 

Dagens frukost blev mycket bättre än gårdagens, 150g lätt vaniljyoghurt och massa bär! 90 kcal ren mums! Och så fort jag ätit upp ska jag träna bort det med råge! Idag ska det bli minus på kaloriskalan inget snack om saken! Trött på att vara tjock!! 

Förresten idag har mitt bmi gått under 22, och ligger nu på 21,9 sjukt mycket men ändå döhärligt! :D

Suck!


Säger bara måndagar... På något vis har jag alltid problem med måndagar, kalorierna har gått helt åt helvete, shapup har inte funkat på typ hela dagen så jag har ingen koll på vad jag ätit, men på tok för mycket vet jag iaf! Skit skit skit! 

Har dock blivit en hel del träning också men det kunde ju såklart blivit mer det vet jag ju, men det kunde också blivit mindre, så jag försöker se det positiva mer än så kan jag inte göra. Håller tummarna för att vågen iaf står still i morgon efter dagens mat tänker jag inte ens hoppas på viktnedgång, det hade bara varit löjligt... Fan så här blir jag ju inte smal till resan! Imorgon är det skärpning som gäller, nu jävlar kör vi!! 

God natt!

Dag 8.


Din/Dina träningsrutiner.

Oj det varierar väldigt mycket, men det vanligaste är ju ridningen, 3-5 gånger i veckan, rockar rockring 3-4 gånger i veckar och hundpromenader 2-3 gånger om dagen. Sen beror det ju lite på hur mycket jag äter, brukar träna bort en hel del med boxning på kinekten bränner ca 30 kcal/3 min så det går snabbt och är väldigt kul! :) 

Älskar att träna och hade jag inte pluggat hade jag nog inte suttit still en sekund i onödan! Mår som allra bäst när jag är helt slut i hela kroppen! ;)

Förbannad!!

Blir såå jäkla förbannad!!! Jag vill gå ner, men trots att jag landade på 13 kcal igår och jag äntligen fick gå på toa idag efter 4 dagar utan, stod vågen fortfarande äckligt still!! 

Bli så förtvivlad att jag fick i mig en enorm frukost, massor med tinade bär och 2 dl vanlijyoghurt och två mackor med kaviar och kokta ägg = 520 kcal! Dgaens mål ligger på 400 kcal så jag har en hel del att träna bort, ska bara se till att det inte blir någon mer mat förrän min underbara karl kommer hem.

Han är anledningen till att det blev så lite bloggande igår, vi hade världens bråk igår och jag ville verkligen bara dö där en stund, visserligen blev det mindre mat och met motion på de sättet, men jag är hellre fet men honom en smal och ensam.. Men som tur är behöver jag inte välja! ;) Bråket hade alltså ingenting med mitt bantande att göra utan pengar, egentligen var det mest ett missförstånd, men när han uttryckte sig så klumpigt att jag tolkade det som att han tyckte jag var ett billigt luder, fick jag ett frispel och bara stormade iväg, i början var jag ju så förbannad att jag inte kunde tänka på något annat.

Men så fort ilskan går över finns det bara en tanke kvar, samma tanke som far igenom mitt huvud varje gång vi har bråkat, "han kommer inte orka med allt drama längre" sen spelas upp en sen där han säger till mig att packa mitt pick och pack och dra för han vill aldrig se mig mer. Det är en tanke som kommer ta livet av för eller senare, så mycket betyder min kära man för mig. 

Som tur var hade han inte tröttnat på mig denna gången heller så vi redde ut det och hade lite bli sams igen sex! ;) Tur vi inte bråkar så ofta..

Sorry nu tappade jag ämnet lite! Hoppas ni kan leva med det! ;)

Dag 7.


Vet dina föräldrar att du försöker gå ner i vikt? Bryr de sig?

Ja alla som umgås med vet att jag vill gå ner i vikt, och ingen reagerar väl något större över det, har en del fläsk så det förstår nog varför. Men förutom min kille som vet nästan allt(utan kräkningarna), vet ingen hur jag går ner i vikt.

Och så vill jag att det ska förbli vill inte att mitt rykte ska bli förstört, håller ju på att utbilda mig inom hälsa och skulle det komma ut att jag har en äs lär mina arbetsmöjligheter gå åt helvete... Personer som vill gå ner i vikt tar nog inte gärna hjälp av en person med äs... Så hyss hyss! :p

-279

God kväll! 

Man kan ju sammanfatta gårdagen som en riktigt jäkla bra dag! Landade på -279 kcal och har dessutom redan -217 inför senare idag! Känns jäkligt bra faktiskt! :D Blev en massa oförutsagd träning nu i kväll, aldrig fel! ;) Känns som jag iaf har kommit en lite bit på väg att jobba bort katastofen i fredags.. ;)

Är dock hyper nervös inför vägningen imorgon men försöker hålla tummarna på att vätskevikt från mensen och gårdagens låga kaloriintag ska hjälpa mig en bit på vägen iaf! :) Har dock inte varit på toa på två dagar vilket gör mig lite nervös, men hoppas hoppas hoppas det ska gå bra iaf!

Nu måste jag sova, men vi hörs imorgon om hur det gick! ;) Sov gott smalisar! :D

Back on track!


Hellu! 

Gårdagen blev totalkatastof, landade på 2800 kcal över SGD målet! Fick alltså i mig över 3000 kcal igår!! Blä blä blä!! Men idag är jag back on track igen! Ligger just nu på -257 kcal, och kommer inte kunna äta förrän om tre timmar så de fina siffrorna lär stå sig en stund till, ska dessutom ut och rida senare och har som mål att landa på
-200 kcal idag och i 14 dagar framåt så jag blir av med de 2800 kcal extra som jag fick i mig igår! Jag ska väga under 60 när jag åker! :) 

Kan ju ärligt säga att vågen fick stå kvar på hyllan idag, vågade verkligen inte väga mig efter gårdagen, men lyckas jag nå mitt mål idag ska jag nog smyga mig upp på vågen imorgon och se hur mycket förödelse gårdagen gjort på min kropp! Kände mig inte särkilt svullen i morse, men vi får väl se...

Är sjukt trött på mens just nu, har världen härligaste mensvärk, not, just nu, ser ut som tredje världskriget inträffat i mitt ansikte och gör typ inget annat än springen på toa stup i kvarten, f-n finns det inga p-piller som inte ger konstiga bieffekter?? Ur jobbigt att vara kissenödig hela tiden!! Jaja hoppas det bara är för att vätskeansamlingarna iom mensen håller på att försvinna så vågen kanske kan vissa hyfsade siffror imorgon! :)

Nu ska jag läsa ikap alla inlägg på bloglovin och svar på era fina kommentarer!

Dag 6.


Hets äter du? Om ja, varför tror du att du gör det?

Ja tyvärr sker det till och från, ibland bara för att jag inte klara pressen men oftast på grund av att jag blir arg eller ledsen eller frustrerad, jepp jag är en alla tiders tröstätare, det är hundra procent sant och det är därför jag alltid går upp i vikt när jag släpper en diet.

Det är något jag försöker vänja mig av med men ibland kan jag helt enkelt inte låta bli, det finns något väldigt befriande med att prega i sig allt man kan komma på utan att ta koncekvenserna och bara låta toaletten ta hand om dem. Bad me!! Ska verkligen försöka sluta, eller iaf träna bort det istället för att kräka, är livrädd att det ska börja synas på mina tänder!!

-1hg klockan 5 på morgonen!

Gud har varit fullt värre hela dagen, är helt utmattad. Men nu har jag tagit helg. :)

Det var väldigt trevligt att ställa sig på vågen astidigt i morse, trodde verkligen inte att jag hade gått ner men 64,1 kg stod det, trevligt värre! Dock har det blivit för mycket mat idag tyvärr och har en halv pizza, chips och kakor framför mig. :( men gott ska det bli och ska försöka träna bort det mesta. :)


Dag 5.


Varför vill du verkligen gå ner i vikt? Gör du det för din egen skull?

Haha gud det är  ganska pinsamt har så många själviska  och urlöjliga anledningar, men för att börja med de lite "bättre":
 • För att jag vill bli nöjd med det jag ser i spegeln
 • Bli nöjd med mig själv
 • För en gångs skull verkligen lyckas med min viktnedgång, och bevisa att jag kan göra vad som helst
 • För att ha en liten chans i modeindustrin
Så det lite löjligare:
 • Jag vill att folk ska bli avundsjuka på mig, på min smala kropp
 • Känna att jag står över och faktiskt kan se ner på folk som misslyckas med sina dieter(jag vet jag är hemsk)
 • Kunna säga att "det går inte" bara är bullshit!!
Absolut jag gör bara det här för mig själv, ingen annan bryr sig om jag är smal eller tjock! Jag vill bara bli det bästa jag kan bli helt enkelt!! :)

Dag 4.


Din största rädsla för att gå upp i vikt är..

Att jag ska bli så ful och oattraktiv att min kille inte längre vill ha mig och att ingen längre ska bli avundsjuk på min i nuläget normalsmala kropp. Att folk ska äcklas av mig som jag äcklas av feta människor idag! Usch usch usch!! Men det värsta av allt är nog hur mycket jag skulle äcklas och hata mig själv ifall jag blev fet! Nä usch! Jag tänker aldrig bli fet!

Världens bästa pepp!!!!!


God morgon!

Här kommer ett supersnabbt inlägg, måste snart gräva ner mig i min kurslitteratur! Har fått världens bästa pepp, om ca tre veckor ska vi bort och jag räknade ut med losertown att om jag ligger på 0 kcal varje dag tills dess kommer jag komma under 60!!! 

Har kommit fram till att jag har alldeles för mycket begränsningar på denna blogg då jag inte vill att någon ska känna igen mig så nu kommer inte vikten vara en av dem längre!! Orkar helt enkelt inte smussla med allt!! Plus att det ger mer motivation att skriva ut hur mycket jag verkligen väger, så här kommer det:

Dagens vikt ligger på 64,2 kg, skit mycket jag vet men ändå det lägsta jag vägt sen jag började, har än så länge gått ner 4,4 kilo och mer ska det bli, mensen borde komma idag eller imorgon och efter den hoppas jag gå ner lite bara genom att bli av med den.

Om jag lyckas hålla nollan fram till resan kommer jag väga 59,8 kilo, då känns det som att jag kan shoppa på resan eftersom min sommarmålvikt ligger på 55 kilo, så mycket mindre blir jag ju inte direkt på 4,8 kilo plus att det är så fint när kläderna sitter en lite aning löst, en smal feeling liksom! 

Hoppas på att komma under 64 inmorgon! :)

Dag 3.


Din favorit thin-inspration bild, samt VAD det är som gör henne på bilden som din förebild.

Det varierar får dag tilll dag, men nu på våren kan man ju inte låta bli de romantiskt våriga thinspobilder! Så det är ingen speciellt med tjejen på bilden som peppar mig utan själva bilden, vill att det ska vara jag som tar sånna vackra bilder, att det är jag som är thinspo för andra! :D

Ingen våg men en jäkla kämparglöd!


God morgon!!

Idag är jag inte hemma så jag har ingen som helst möjlighet att kunna väga mig, men ärligt talat efter gårdagen vet jag inte om jag vill heller, ska dessutom ha mens typ imorgon så det kan nog vara bra för mina nerver att spara mig från den besvikenlsen. ;)

Kände mig ganska redig när jag gick och la mig igår, rockade rockring i 45 min, inte för att träna magen utan bara i rent kaloriförbrännande syfte, är dock inte säker på att jag förbrännde så mycket som 450 kcal på det, kändes lite för lätt, tror det var för länge för att kunna hålla den rätta intensiteten. Men känslan när mätaren blev grön igen och kundgjorde att jag hade hela 3 kcal kvar att förbruka var så himla skön, plus att jag är så himla nöjd med mig själv att jag faktiskt gjorde det och inte låg kvar i soffan och ynklade mig! ;) 

Så jag träffade alltså inte 0 igår utan 447, idag ligger målet på 400 kcal men tror faktskt jag vill ha en riktig nolldag, behöver verkligen se resultat på vågen för att orka vidare! :) Dock får vi se hur det blir med det ska både jobba och måste verkligen plugga stenhårt idag, vilket är väldigt svårt då jag inte är hemma och har fått hundra arbetsuppgifter att göra! Vilket jag måste sätta igång med nu på stört! :p 

Hoppas ni för en härlig onsdag den 2 maj, visst är det skönt att slippa måndag och den förste stressen att lyckas?? Jag misslyckas alltid då och kommer igen dagen efter istället så idag kommer bli en riktigt strålande dag!!

Katastrofal upptäckt...

Fy fan vilken hemsk upptäckt jag gjorde tidigare idag, tog fram lite vårkläder och hittade då en massa jeans som jag inte använt på ett tag, tog fram ett på jättesnygga gråa, som jag precis kunde stänga och som jag knappt kunde röra mig i, eftersom vi skulle ut och gå med hundarna tog jag ett par andra som jag mindes var enorma för att jag skulle kunna powerwalka, de kunde jag inte ens stänga.... Tog fram ett tredje par, och de fick jag inte ens upp över låren, då gav jag upp och tog på mig mina fettojeans istället.

Trodde verkligen inte att jag hade blivit så himla mycket fetare, det var vidrigt! Har dessutom ätit alldeles för mycket idag och promenerat på tok för lite och nu är jag inte hemma så jag har ingen tillgång till kinekten, har iofs med mig rockringen men är så nere just nu att jag knappt orkar resa mig, men ska göra det iaf!! 

Jag ska gå i mina gamla jeans igen!!! Sov gott smalingar!

Dag 2.


Hur lång är du? Tycker du om din längd?

Jag är 1,71 m och hade väldigt gärna varit längre. Har eller hade iaf en dröm om att bli fotomodell och det är jag lite för kort för! Jobbar lite med yoga för att stretcha ut kroppen och kanske bli ett par cm längre, det hade varit så avgörande för att jag kanske hade haft en lite chans i modellvärlden!

Plus att min vikt hade sätt mycket bättre ut till 1,75 än 1,71, men kan nöja mej med 1,73 också! :)

Lättnad!!


God morgon smalingar!!

Kan väl säga att lättnaden var enorm när jag ställde mig på vågen och den visade samma som igår, var helt säker på att jag skulle gå över mitt första delmål igen!! Vill aldrig mer ha den känsla i kroppen, så nu ska jag ge järnet och äta så lite som möjligt och träna så mycket som möjligt är ju bara 16 dagar till min födelsedag och tills dess vill jag ha gått ner iaf ett par kilo! :)

Idag kommer det iofs nog bli en hel del mat men ska promenera massor och rida ännu mer, är ju så himla underbart väder att man inte kan vara inomhus!! Och ska absolut inte äta mer än jag behöver iaf! :D