Too much food and sex!!

Skiiiit mycket mat, lite toabesök, en hel del sprit och nio orgasmer... Borde väl egentligen vara ganska besviken efter all mat jag fått i mig och att det var första gången jag faktiskt kräktes trots att jag inte tänkt de av ren panik, men efter nio orgasmer kan jag inte säga annat är, BEST VALBORG EVER!!! Har aldrig varit med om något sååå skönt och förhoppningsvis gjorde jag väl av med några kalorier iaf! ;) 

Nä men imorgon blir det nya tag, jag vill ju så himla gärna bli smal, vi får se vad vågen säger imorgon, hoppas hoppas att jag är lite uttorkad efter all sprit och att jag landar på samma som idag iaf! :)

Sov så gott finingar och hoppas er valborg har varit lika trevlig som min fast utan lika mycket mat! ;)

Färdig!!

Äntligen!! Känner mig jäkligt redig!! Haha bara sådär 3 veckor för sent! Men nu är det klart iaf, visst ser det finnt ut:

[x] 1 Promenad á 5 km
[x] 1 Promenad á 1 mil
[x] 1 Promenad á 1.5 mil

[x] 50 situps
[x] 100 situps
[x] 150 situps

[x] 500 Jumping Jacks
[x] 1000 Jumping Jacks
[x] 1500 Jumping Jacks

[x] 50 utfallssteg
[x] 100 utfallssteg
[x] 150 utfallssteg

[x] 15 armhävningar
[x] 25 armhävningar
[x] 50 armhävningar

[x] 15 upphopp
[x] 20 upphopp
[x] 30 upphopp

[x] 5 min hopprep
[x] 10 min hopprep
[x] 15 min hopprep

Visst ser det fint ut! Känns så skönt att jag faktiskt tog tag i det och gjorde klart det, kan jag klara detta kan jag klara att nå mitt viktmål också!! Någon som har en ny utmaning?? ;) Nu är tankarna åt rätt håll igen, har dessutom rockat bort 150 kcal har bara 149 kcal för att vara tillbaka på noll igen efter frukosten, den blev ganska stor, med stekt ägg, korv och en skål med frusna(tinade) bär och vaniljyoghurt, ville ju hetsa så jag tänkte med en lite större frukost som innehöll både massa salt och sött kanske jag kunde undgå hetsen! Och det funkade!! :D
Tänkte ta med hundarna ut i skogen och gå en längre runda och bränna ordentligt med kalorier! 

Har en ny regel, jag får inte äta något nytt innan jag har tränat bort den tidigare måltiden! Dagens mål är ju såklart 0 nu när jag gått upp igen så det kommer bli väldigt mycket träning. ;)

Dag 1.


Känns som att jag är lite väl opersonlig i bloggen så jag tänkte jag ska gå igenom de 30 frågorna på 30 dagar så kanske ni får reda på lite mer om mig! ;)

Vad väger du nu och vad är din drömvikt?

Vill helst inte skriva ut några nummer på min vikt, då jag tycker den är vidrigt hög, men kan ju bara säga såhär att jag vill gå ner 9,4 kg till sommaren och 12,4 kg till hösten. Jag har än så länge gått ner 4,2 kg och mer ska det bli! :)

Inte så mycket revolutionernade fakta idag, men det blir nog roligare imorgon! :)

+4hg...

Buhu!! Vilken skitstart på veckan känner verkligen för att hetsa som en tok just nu, är så sjukt besviken, visste ju att jag antagligen skulle gå upp lite, men hela 4 hekto tycker jag var ganska hårt!! Så trots underbart väder och tanke på att det är måndag, så jag har ännu inte hunnit förstöra något, vilket brukar göra mig riktigt uppåt känner jag mig ganska tom just nu! 

Får inte ens någon kämparglöd av siffrorna är bara besvikelse... Ska försöka ta mig upp ur hållet, har massor att göra och just nu sitter jag bara som paralyserad i soffan..

595


God kväll!

Okej jag vet 595 kcal är bra mycket mer än jag brukar och ja, jag är ganska besviken på mig själv, kunde inte låta bli att hetsa även om det bara blev två mackor som tur var!! Men det blev ändå 333 kcal mer än jag hade tänkt! :( Men lyckades iaf träna bort en del av det med kinekten vilket jag är stolt över då risken var ganska stor en stund att jag skulle gått och lagt mig med en slutsumma på 839 kcal istället! 

595 låter mycket bättre, är dessutom nöjd med att jag gick över lite med träningen enligt SGD hade jag ju egentligen 650 tillåtna kcal så jag kunde ju har slutat precis när jag var på målet men det gjorde jag inte utan körde på liite till! :) 

595 kcal är ju fortfarnde tillräckligt lite för att jag egentligen borde gå ner i vikt, men har ju mer mat i magen idag än jag brukar så vi får väl se! Hade varit jätte trevligt med en ny lägre siffra med kommer vara nöjd bara jag står still också! :)
Lycka till i morgon håller tummarna för er och hoppas någon vänlig själ där ute håller tummarna för mig! :D

Sov gott!!

Thinspo - Nicole Fox!

Här kommer ännu en Nicole av segrarna i Top Model, säsong 13, Nicole Fox, inte lika söt och charmig men gud vilken perfekt kropp hon har!!


Har haft världens sug efter socker, men än så länge har jag lyckats hålla mig ifrån det även om det har varit i sista sekunden så att jag dragit handen ur sockerburken!!

Hatar mitt liv just nu!

Nä egentligen har jag inge större mot mitt liv, förutom mitt jobb... Har fan det värsta jobbet i världshistorien!! Är dessutom min största anledning till hets, då jag blir nedtryckt och trampad på hela tiden, det gör mig så jävla frustrerad!! Allt jag gör är fel, och det är inte bara fel utan det görs på fel sätt vid fel tid och på fel plats!! Så himla trött på allting just nu!!

Är dessutom sjukt trött, orkar knappt hålla ögonen öppna, hade varit sååå himla skönt att bara glida ner i soffan och sova bort ett par timmar, men har 6,5 timme kvar på jobbet så det blir svårt...

Förlåt för ett negativt inlägg men trött och nedtryckt är en dålig kombo för mig! Att jag dessutom inte kan träna något större gör det inte bättre, sitter bara här och bli fetare och fulare! Morr... Ska nog sätta mig och göra en thinspo istället kanske får mig på bättre humör? :)

-2hg igen!!


God morgon!!
Visst är det en strålande morgon?! Har tydligen hamnat i något mönster går ner 2 hg nästan varje dag?! Haha ja jag är ju inte ledsen hoppas bara det håller i sig, eller ja hade gärna gått ner ännu mer, det är ju valborg i morgon och jag hade verkligen velat vara lite smalare och snyggare, men men det kunde varit värre och har jag gått ner 2 hg tills i morgon också väger jag bara 9,2 kg mer än jag hade velat! Haha! 

Sitter inne på http://www.losertown.org/eats/cal_act.php och kollar in hur mycket eller snarare lite jag måste äta för att nå mitt delmål till min födelsedag, när jag inser att det bara är 2,5 vecka kvar tills dess!!! Kris!! Skit skit skit, kommer ju aldrig nå mitt andra delmål på 2,5 vecka!! Och nej enligt losertown är det enda sättet att lyckas med det att landa på -300 varje dag och det kommer aldrig funka!! 

Men skitsamma, om jag landar på 0 varje dag hinner jag iaf gå ner 3,8 kg till min födelsedag, och håller jag fast vi nollan kommer jag nå min sommarmålvikt den 13/6, fem dagar innan jag hade tänkte! Och det är bara 6,5 vecka kvar tills dess!! :O Det tycker jag låter super, jättetaggande!! Nu ska jag fixa det här! :D

Dags att göra Jumping jacks!!

-4


Fy fan vad jag är bra!! :D Haha okej kanske lite väl skrytig med att lyckas hamna under noll på en lördag det är riktigt otroligt!! :) Visst 4 kcal är väl inte så mycket men det är mindre är noll iaf! :) 

Allt är tack vare att middagen blev så liten, vi åt korv med bröd och jag hittade viktväktar korv som bara innehöll 83 kcal per korv, och så skippade jag brödet och hade bara boston gurka och ketchup på och massa tomat och gurka till, hur gott som helt och jag blev helt proppmätt och ändå var middagen bara på 223kcal!! Det är ganska otroligt!! :D It´s a keeper! :)

Nu måste jag sova ska ju upp och jobba imorgon så dags att få lite skönhetssömn! Håller tummarna för er att det går bra med vägningen imorgon och att även jag själv lyckas gå ner något hekto! :)
Sov gott!

Dagens måsten klara!!

Nu är jag klart med allt som jag måste göra och kan bara fokusera på träningen resten av dagen. :)

Himla tur det för jag fick tyvärr i mig en ganska rejäl macka till frukost för att orka, så jag har 350 kcal som ska bort. Tänkte jj 120 kcal, rida 300 kcal och rocka 100 kcal så har jag gjort en liten start för att träna bort middagen också.

Vågen stod still i morse, kanske inte så konstigt 4:45! Haha men imorgon vill jag ha lägre siffror så nu är det 0 som gäller! 6 hg på två dagar, tror ni jag fixar det? Vill vill vill...


Precis!

God kväll!
Här kommer ett supersnabbt inlägg måste sova ska upp om 4,5 h så jag måste verkligen sova, tänkte bara skriva kort hur dagen har gått!

Hamnade precis på målet för SGD, 450 kcal eller egentligen hamnade jag väl 2 kcal över men efter att ha stressat runt i lägenheten efter allt jag måste ha med mig i morgon räknar jag med att de är borta! ;) Hade ju tänkt landa på noll men var verkligen tvungen att plugga så jag hann inte träna bort det sista plus att älsklingen tog fram lite fredagsmys så det blev ca 50g popcorn och 10 chokladtäckta bilar, är faktiskt stolt över att jag kunde sluta efter tio. :) Alltid något, så fredagsmyset gick på ca 300 kcal, mycket men ändå bra mycket mindre än när jag fredagsmyste tidigare!

Okidoki nu måste jag verkligen sova! God natt och lycka till med vågen i morgon bitti! Vet inte om jag ställer mig på min kl 4:30 lär jag ju inte få så roliga siffror...


-2hg till!!


Världen ler verkligen mot mig idag! :) :) Allting går bara som smort! Fick äntligen gå på toa så jag var kunde inte låta bli att ställa mig på vågen en gång till = minus 2 hg till!! :D Nu har jag gått ner 4 kg sen jag började, lite långsamt men iaf kraftigt åt rätt håll!! :) Men nu ska jag vara duktigare så det går ännu fortare! :D

Dagens middag blev lite stor men nu ska jag ut i stallet och rida av skiten! Skinny me here I come! :D

Thinspo - Nicole Linkletter!

Hehe till de som inte visste att jag var top model fan, Jag Älskar Top Model!! Här är vinnare i säsong 5, Nicole Linkletter:



Dagens går strålande! Ligger just nu på -48 kcal efter frukost, 200 jj och en lång promenad! :D

-3hg!!


God morgon!

Idag är det verkligen en god morgon!! Mirakel kan verkligen ske!! Trodde inte mina ögon när jag såg siffrorna på vågen!! Detta är min lägsta vikt sen jag började!! :D Är så himla uppåt! :) Idag ska bli en super dag! :D 

Men nu när jag har nått den siffran jag var ute efter tänker jag inte vara lika  hård med maten, det är inte tvunget att landa på noll utan nu går jag tillbaka till SGD, och dagens mål på den är 450 kcal, så någonstans mellan 0 - 450 kcal vill jag landa! :) 

Men kan ändå inte fatta att jag faktiskt gått ner då jag som sagt inte varit på toa sen i måndags eller tisdags, det känns jätte skumt men min mage börjar bli riktigt fast och slät så det är nog därför, önskade bara att låren kunde följa efter för de är über flottiga! Blä! 

Har rätt ont i knäna efter jumping jacksen igår så jag vet inte om jag borde göra några idag, få se hur det känns senare, men tänkte jag skulle rocka i 10 min innan jag går till jobbet, de ihop med hundpromenaden och promenaden dit gör att jag skulle landa på ca -160-170 kcal, en perfekt start på dagen så att säga!! 

Hur har det gått för er?? Visst är det underbart när vågen visar på minus när man minst anar det?! :D

528

Okej kan väl inte säga annat än att jag är rätt besviken, kom inte undan middagen och orkade dessutom inte rid, bad me! Men kom iaf bara 28 över sgd målet så alltid någon, men sen med hetsen har jag ju egentligen ingen aning och iom mensen och att jag inte varit på toa de senaste två dagarna tvivlar jag på några roliga siffror på vågen faktiskt! Skit trist så att säga, men hoppas såklart på mirakel. ;)

Lycka till imorgon. God natt!


Fail again...

Men nej jag tänker inte skriva här att jag har misslyckats och att jag är en misslyckad loser, vilket jag egentligen hade tänkt göra för ca en halvtimme sen! Det blev massor med kex och en hel halv sats med kladdkaka innan toaletten kallade, börjar bli rädd att detta kommer bli en vana..

Kladdkakan var dessutom extremt svår att få upp igen, tror inte jag fick upp allt så jag skrev upp häften av det i shapeup, självklart gick mätaren i taket, men det gav mig också styrkan att äntligen ta tag i mitt träningsschema så hopprepet är klart och 500 av de 1500 jumping jacksen är klara! I övermorgon ska jag vara klar med dem! :)

Så just nu ligger mätaren på 637 kcal, 137 över dagens skinny girl diet mål och 637 kcal över mitt nollmål! Men efter att jag varit i stallet lär jag ligga på 100-150 kcal och jag hoppas att jag kan skippa middagen för tillsammans med ett par promenader med hundarna lär jag i så fall hamna på 0! :)

Förresten till josefine, detta är jumping jacks:
Nu ska jag ut till stallet, så fort mina ben orkar bära mig! ;)

Dags för mens, igen...

Jag blir sååååååå arg!! Vågen stod still idag, trots att maten gick super igår, det gör mig skitförbannad!!! Jag vet att man kan ha dagar när vågen står still trots att man varit duktig, men det är inte det som gör mig arg, det är att när jag kollade på p-piller kartan och räknade ut att jag ska ha mens om ca en vecka och magen känns redan helt svullen som en jäkla balong och de kommer jag inte bli av med förrän om ca 2 veckor!! Så drygt att bara kunna gå ner i vikt 2 av 4 veckor!! 

Nä nu ska jag försöka hålla mig positiv, och inte gå över mitt kcalmål, 0, så länge jag väger över min lägsta vikt ska jag landa på noll! 

Usch nu fick jag ännu fler dåliga nyheter, nu ska jag antigen gå och deppa ihop eller träna!
Ps. Tack för era fina kommentarer, svara på dem sen när jag är lite mindre dyster!!

-72

God kväll!

Ja vad ska man säga mat och träningsmässigt kan det väl knappast gått bättre, att landa på -72 kcal känns jäkligt gött! Dock blev det inget hopprep idag, lite kast men var rädd att jag då skulle bli hungrig och misslyckas. Tar det i morgon istället. :)

Men förutom det känns det som jag inte fått någonting alls gjort, har inte pluggat alls och inte heller blev det någon solning hatar när jag bara slösar bort dagar på ingenting! Men imorgon ska det bli ändring på det, imorgon ska jag få allt gjort!! Har sjukt mycket att ta igen efter idag så det kommer bli fullt upp, men då slipper jag tänka på mat iaf. :)

Hoppas hoppas jag får fina siffror på vågen i morgon! Och ni också såklart!
Gud natt!


-6hg!!


God morgon!!

1 hg från min lägsta vikt! Yeah! Men innan jag har nåt målet blir det att landa på noll så gäller! Så som igår alltså:

<0-0 = Yes!!
0-400(dagens kcalmål) = nja..
>400 = NEJ NEJ NEJ!! 

Så nu sitter jag och smuttar på morgonkaffe, både för att piggna till och för att ta morgon frukostsuget, och håller tummarna för att jag får komma iväg och sola om en stund, då blir det mycket lättare att inte tänka på mat! :) Annars blir det massor med kaffe och plugg istället! 

Håller på att beta av de sista 200 jumping jacksen, har verkligen fastnat för jumping jacks, så snabbt enkelt och kaloriförbrännande, dessutom ger det ju gött med träningsvärk, då vet man att man gjort något bra! :D Bränner gött i röven! ;) Har bara 50 kvar nu, sen är jag klart, och har 30 kcal mer att äta för! :) 

[x] 1000 Jumping Jacks

Nu är jag klar! :D Nice nice! Så fort jag har varit och solat ska jag fixa de 10 minuterna jag har kvar med hopprepet också! :) Eller så blir det så fort jag är klar med kaffet! Motivationen är verkligen hög just nu! :D

Ligger på -100 kcal, just nu! Feel good! :D

-11

Gud det går verkligen inte att hålla sig från bloggen när det går sååå jäkla bra!! Landade på -11 kcal efter att ha sprungit runt lite och betat av 200 jj, nu har jag bara 200 kvar för att bli klar med de 1000 jag skulle göra, tänkte beta av dem och tio min hopprep imorgon så har jag bara 1500 jj kvar sen är jag klar med utmaningen dock ett par veckor försent med skitsamma, skam den som ger sig! :)

Hoppas verkligen inte ni tycker att jag skryter då min dag gått bra utan ser det som pepp! :)
Natti natti, håller tummarna att set går super för er på vågen imorgon! :D


perfekt dag!!!!


Ohh yeah! Denna dag har verkligen gått strålande!!! ligger just nu på 26 kcal, vilket jag tänkte bort med ca 200 jumping jacks, då kommer jag landa på vackra 0!! :D Sitter dessutom på jobbet så jag har ingen möjlighet att äta något mer, sååå skönt att slippa frestelsen! ;) 

Det enda jag är lite besviken över är att jag inte pluggat tillräckligt mycket, men det ska jag strax ändra på! Resten av kvällen blir bara plugg plugg plugg! Efter Jumping jacksen såklart! :) 

Håller tummarna stenhårt att jag är tillbaka på mitt delmål imorgon så jag kan fokusera framåt mot lägre vikter sen! Är så drygt att jobba bort vikt man redan jobbat bort en gång tidigare! :) Vill aldrig med se det höga talet på vågen igen! :p Ska försöka tänka på det nästa gång jag vill gå över mitt mål! 

Nä nu måste jag plugga! Natti natti! Kommer kanske ett lite inlägg innan jag går och lägger mig om hur det gick! ;)

+7hg!

:( Snacka om supertrist start på dagen! Sååå sjukt besviken på mig själv! Jag vill ju gå ner och inte upp ju! Men efter två dagar med alldeles för mycket mat kan jag väl inte räkna med så mycket annat! :( 

Dagens mål ligger ju på 450 kcal, men det tänker jag strunta i idag, idag är det 0 eller minus som gäller!! Dock tänker jag inte ta koll på mig själv iaf jag skulle gå upp till 450 kcal, men det är inte tanken iaf! ;) Hehe blev lite flumigt de där! ;) Men menar typ såhär:
<0-0 = yes!!
0-450 = nja...
>450 = NEJ NEJ NEJ!!! 

Hehe blev det lite tydligare? Haha nu ska jag plugga lite och sen ut i stallet, har inte ätit något än men vet inte om jag borde annars är väl risken stor för att jag länsar köket när jag kommer hem! Bad älsklingen köpa hem massa grönsaker igår hoppas han gjorde det för isåfall blir det nog en smaskig sallad till middag annars blir det bara lite yoggi...

See u later! :) Tillbaka till studierna!

Bra och dåligt!

God kväll! 

Matmässigt har det inte gått något vidare idag tyvärr, tack för era underbara kommentarer, det höll mig ifrån de värsta iaf! Men har ingen aning om hur mycket kcal jag fått i mig! Men det är för en god sak iaf för jag har haft tillräckligt mycket energi för att kunna plugga skiten ur mig! :D

Imorgon kommer jag träna som ett as för att göra av med alla extra kcal jag fått i mig idag, får se vad vågen säger men i vilket fall som helst tänkte jag stunta i dieten imorgon och satsa på att landa på noll eller under! Är så jäkla trött på att vara en fetknopp! Nu ska jag också få bli smal och sluta skämmas! ;)
God natt och lycka till med vågen imorgon! :)

Tågbloggande

God morgon!

Blir bara ett lite inlägg från mobilen sitter på ett proppfullt tåg så jag vågar inte blogga från datorn!

Gick upp 4 i morse så jag vägde mig inte, men det gick åt helvete igår kväll iaf så det skonade nog mina nerver att låta bli. ;)

Dagens mål ligger ju på 400 kcal, vilket jag tror jag kommer få problem med, då jag åker tåg och sitter på föreläsning hela dagen har jag ju ingen möjlighet till träning alls! Det suger, men ska försöka äta så lite som möjligt och gå så mycket som möjligt så får vi se hur de går!


bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Välkommen till min nya blogg!

Lyckads klanta till det! Hoppas ni tycker min nya blogg duger! :D

Nu ska jag ta tag i mitt liv igen, och börja träna bort de sex hemska negerbollarna jag tryckte i mig tidigare!! Korkade mig!!


Delmål 1, check!!

God morgon!!!

Vilken underbar start på dagen!! -2hg =  delmål 1 nått!! 4 dagar för sent men vem bryr sig?? Nu har jag ju nått det! :D Och i morgon hoppas jag att jag är under! ;) 

Dagens mål är ju 700kcal, och det ska jag lätt hålla mig inom! :) Ska typ vara i stallet hela dagens så jag lär ju lägga en hel hög med kalorier där! :p

Nu ska jag sätta igång och flytta alla bilderna till min nya blogg! :D Säger till så fort den blir klar! ;)

Ett litet misstag har kostat mig flera timmar!!

Gud känner mig såååå jäkla korkade!! Gjorde ett yttedytte litet misstag och nu har jag suttit i flera timmar och flyttat inlägg, tur jag inte hållit på längre! Ja som ni kanske förstår ska jag flytta bloggen, gillar det nya namnet bättre, men kommer inte lämna ut det förrän den är klar, måste flytta alla bilderna också och det får nog vänta tills i morgon! 

En positiv sak med det hela är att jag inte har haft tid att tänka på mat för en sekund på hela kvällen! :D Yes! Så nu ligger jag på 465 kcal! Det vill säga 185kcal under dagens mål! Känns asssskönt! ;) Lyckades dessutom motstå älsklingens ursmaskiga negerbollar! Stolt!! 

Sov gott, lovar att imorgon är allt klart och misstaget kommer inte ens syns mer! :D Bara ett lite snyggare och mer passande bloggnamn! 

Ps. ur kul att se att det är så pass många som är intresserade och ville ha lösen! :)

bort bort bort!!



Usch fattar inte borde sy igen trutten!! Är ju helt sjukt att jag inte kan låta bli att äta!! Ja egentligen har jag väl inte ätit så mycket mer än i vanliga fall, men eftersom jag knappt kan motioner här på jobebt blir jag ju inte av med de jag äter igen!

Men just nu stänger jag in mig på tvättstugan och gör jumping jacks med jämna mellanrum, har betat av ett par hundra, räknade ut att 100 jj blir ca -15 kcal, och just nu ligger jag bara på 4 över dagens mål, men är ju tänkt att det ska bli middag sen när jag kommer hem också, men funderar på att fråga älsklingen om vi kan strunta i det för att jag redan förbrukat mina kcal, han brukar förstå! Hoppas bara hungern förstår min längtan också! ;) 

Men nu ska jag göra 100 jj till, tänkte göra 500 till idag, för då har jag fått ihop de 1000 jag skulle göra till schemat! :D Nu ska fettet bort!! 

Förresten kom precis på att morgonens vikt var den lägsta sen jag började!! Hur kunde jag missa det innan?? Har bara 2 hg kvar till första delmålet, hoppas hoppas jag kan nå det imorgon, nu fick jag världens motivation att inte äta någonting mer idag!!! Middagen är dessutom avbokad!! :D

-9hg!



Ohh yeah! Haha vet inte riktigt mer vad jag ska säga! Det kändes sååå jäkla bra när jag ställde mig på vågen, trodde verkligen inte att jag skulle gått ner något större, men jag kan väl räkna med att jag blev av med de mesta av hetsen då, kändes überskönt! MEN nu är det slut på hetsandet, trots att jag kanske går ner av det i slutändan är det inte, INTE värt det! 

Dagens mål ligger ju på hela 650 kcal, så idag kommer jag ju kunna unna mig och ändå hålla målet! Tänkte dessutom åka ut till stallet efter jobbet och förhoppningsvis rida en sväng så jag kan bränna lite kcal! Är übertaggad att komma igång med min nya dam! :)

Känner på mig att trots att jag jobbar typ hela dagen kommer denna dag bli stråååålande!! :D Har det gått bra för er med?? :D

-32

Usch usch usch! Måste ju säga att det är lite tröstande att hamna på -32 kcal, men har ju liksom ingen aning om hur mycket som blev kvar av hetsen så det känns som det kan gå hur som helst. :O

Dock har jag haft en superrolig dag med massa extra minuskalorier som jag inte har en aning om hur jag ska ta med, vad gör man liksom av med när man tex bär runt på en soffa?? Jaja hoppas bara det lyckades motverka några av de kalorier jag fick i mig till lunch... Vågar inte ens räkna ut hur mycket kalorier det skulle blivit om jag behållit de. Skulle bara bli deprimerad.

Nä nu får jag faktiskt ta tag i mig själv och börja om och göra rätt!! Imorgon är det en ny dag och en ny start! Lycka till på vågen!
God natt! :)


Mia I hate you!!


Fy fan vad jag känner mig korkad!! När jag gick hem från jobbet tänkte jag, jag ska bara ta två mackor och lite yogurt, visst lite mycket kcal men kommer ju träna massor idag så jag lyckas säkert hålla målet iaf! Jag tappade räkningen på hur många mackor det blev plus choklad plus glass, va fan?! Varför kan jag inte bara äta normalt??? Vidrigt! Det sista ville jag egentligen inte ens ha, var proppmätt men då tänkte jag bara, kommer ändå spy upp det så kan lika gärna njuta lite till, men det var varken gott eller roligt. JÄVLA SKIT!!!!!!!

Jaja nu är det inte mycket kvar, har nog aldrig fått upp så mycket, men fick upp det första jag åt så jag tror det är rätt tomt, känner mig ganska tom också! Vill aldrig någonsin träffa mia igen!! Man blir aldrig lika nedstämd av svält som hets! BLÄ BLÄ BLÄ!!!

Okej skönt att ha det ur mig nu ska jag fortsätta med min superspännande dag, och bara träna vill inte ha mer mat idag! Förlåt för att jag har varit så negativ och tråkig de senaste!! Nu ska jag bli duktig och positiv igen! :D

Stillastående igen!!

God morgon!! 

Vågen stod still idag! Så sjukt tråkigt, fattar inte varför fettet biter sig fast så hårt! Hela min själ skriker ju liksom om att bli smal!! Varför är kroppen så dum att den inte förstår??? Jaja inte mycket att göra, har massa roligt att se fram emot så fort jag slutar jobba att jag har lite svårt att vara riktigt deppig över vikten! Dessutom kommer det att leda till mer av min favoritträning!! :D

Hoppas om jag har tur och hinner sätta igång med den redan ikväll! :D Jobbar ju hela dagen i morgon så då blir det tajt att hinna med då, fast i och för sig... om jag går upp riktigt tidigt hinner jag nog med imorgon också!! :D Är så jäkla taggad och nervös för detta så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just nu! :O Men även om jag inte hinner träna idag kommer de ändå bli massor med kaloriförbrännande aktiviteter iaf! :D

Hur har de gått för er?? Har nog aldrig varit så uppåt när vågen står still! ;) Önskade bara att tiden kunde gå supersnabbt så jag kunde sluta jobba! :)

631

God kväll eller snarare natt kanske! ;)
Lite besviken att jag inte lyckades hålla dagens mål utan gick över med 181 kcal, kanske inte hela världen men känner mig lite kass som inte lyckas hålla målen alltså!! Känns som jag har dåligt med motivation denna veckan, äter massor med mat! Dock tränar jag ju bort det mesta med känner mig som en glups ko iaf!! Man måste ju inte trycka i sigmat bara för att man kan liksom!! 

Hoppas vågen är snäll imorgon iaf! Tror jag ska fortsätta på min peppbok imorgon, det kanske kan få motivationen på rätt håll igen! :D God natt! Håller tummarna för er imorgon!

+7hg!!

Blääää!! Vilken jäkla tråkig start på dagen!! Urk värre alltså!! fattar inte hur, för trots att jag ätit för mycket har jag ju fortfarande legat under normalmängd och borde snarare gå ner än upp! jaja imorgon ska det minnsan bli andra resultat! 

Dagens mål ligger på 450 kcal och då jag har massor med saker jag ska göra idag, inget plugg bara träning tror jag inte jag kommer ha några som helsta problem att hålla mig inom den ramen! :) Ska tex rida två hästar, antagligen bära möbler, gå långpromenader med hundarna och massa annat! :) Idag blir det minsta möjliga sitta på röven! :D

Ni ska jag äta frukost, modell lite större för att jag ska orka med hela dagen! :) Ett kokt ägg, 2 dl samoa yogurt, 20g havre & quinoa gryn, 15g russin och loppfrön såklart! = 363 kcal, väldigt mycket, men kommer behöva det! :D 

Sen tar jag ju såklart alla mina tabletter också! Tar ju järn, multivitamin, ginseng och silica, silican tar jag som en kur just nu för att få ordning på min hud, fyra tabletter varje morgon, smakar skit!! Men hjälper det så skitsamma! :)

Hur har det gått för er???

Det kunde varit värre...

God kväll! 

Dagen slutade på 999kcal, hade tänkt runt 550 kcal, men huvudvärken slog till och då blir jag nästan helt handlingsförlamad, så de sista 450kcal orkade jag inte träna bort, lite kast men vill inte riskera migrän så det fick bli som det blev! ;) Med tanke på att jag inte ätit sen tre så hoppas jag vågen iaf står still imorgon! :D 

Insåg att om jag började på skinny girl diet redan idag skulle sista dagen bli på min födelsedag, vilket gav mig ett tillfälle jag inte kunde låta bli, så genom att flytta runt dagarna en aning och lägga till 1400kcal ser schemat ut såhär:

18/4 Dag 30. 550 kalorier

19/4 Dag 26. 450 kalorier

20/4 Dag 29. 400 kalorier

21/4 Dag 27. 650 kalorier

22/4 Dag 28. 700 kalorier

23/4 Dag 1. 400 kalorier

24/4 Dag 2. 450 kalorier

25/4Dag 3. 400 kalorier

26/4 Dag 4. 500 kalorier

27/4 Dag 5. 450 kalorier

28/4 Dag 6. 650 kalorier

29/4 Dag 7. 650 kalorier

30/4 Dag 8. 400 kalorier

1/5 Dag 9. 450 kalorier

2/5 Dag 10. 400 kalorier

3/5 Dag 11. 500 kalorier

4/5 Dag 12. 450 kalorier

5/5 Dag 13. 650 kalorier

6/5 Dag 14. 700 kalorier

7/5 Dag 15. 400 kalorier

8/5 Dag 16. 450 kalorier

9/5 Dag 17. 400 kalorier

10/5 Dag 18. 450 kalorier

11/5 Dag 19. 500 kalorier

12/5 Dag 20. 650 kalorier

13/5 Dag 21. 700 kalorier

14/5 Dag 22. 400 kalorier

15/5 Dag 23. 500 kalorier

16/5 Dag 24. 450 kalorier

17/5 Dag 25. 700 kalorier

De extra 1400 kcal ger en minskning av viktnedgången med 2 hg, men enligt mina uträkningar ska de ge en viktnedgång på ca 6,1 kg iaf så jag känner att det inte spelar så stor roll om det ger mig en större chans att lyckas! :) 

Lycka till i morgon med vågen håller tummarna för er! Sov gott!

"Normal dag" = sjukt mycket mat!!

Hello!!

Sorry för dålig uppdatering idag! Har haft fullt upp med jobb, ett arbete som var tvungen att vara klart tills typ exakt nu och med att svulla! Blää!! Kunde ju inte lägga mig i morse så jag hade ju ingen motivation från vågen och på jobbet låg det en kladdkakebit och bara ropade mitt namn! Så jag bestämde att idag skulle jag ha en "normal dag" alltså utan dietande och när jag kom hem blev det ett par mackor och en skål med körsbärsyoghurt(min absoluta favorit, förutom 90kcal/dl) med lite havregryn och russin. Sååå gott!

Har dessutom varit och solat för första gången i år, det var assskönt, varmt och mysigt, dessutom ser man ju lite smalare ut när man är lite brun! Plus det bästa av allt är att jag inte har något mer jag måste göra varken idag eller imorgon, såååååå skönt alltså!

Men ändå... nu börjar känslorna gnaga sig in i mig, varför var jag tvungen att äta all den maten, hade dieten hållit hade livet varit perfekt just nu! Kan inte släppa att jag säkerligen kommer ha gått upp imorgon! Jag har ju tur som är ledig så jag kan ju träna resten av dagen, har inte skrivit in de jag ätit men det kan jag ju göra och se hur mycket jag måste träna bort, är bara rädd att det ska vara så mycket att det inte finns en chans att jag kan träna bort det...
Vet inte hur jag ska göra alltså!

Men en sak vet jag, jag vet precis hur jag ska göra med dieten från imorgon, eftersom skinny girl diet ska börjas på måndagar tänkte jag att resten av veckan ska jag försöka landa på 500, på lördag och söndag ska jag ligga runt 500-700, jobbar hela lördag så då har jag svårt att hinna träna bort eventuella kcalöverskott och älsklingen är ju väldigt bra på att komma hem med massa gott så det lär säkert bli något onyttigt på söndag. ;) Och på måndag kör jag igång igen!! Återkommer senare med ändringarna jag ska göra! :)

1000 kcal för mycket!

snodde bilden från http://wannathinlife.blogg.se/ så jäkla sann!

God kväll!

Sorry för dålig uppdatering idag, men har inte haft mycket att säga, dagen gick hysfat hade allt under kontroll till middagen då gick det käpprätt ät helvete, blev hur mycket som helst och middagsnotan slutade på en bra bit över 1000 kcal! Blä!!

Och sen blev det jobbet så jag har ingen som helst möjlighet att träna bort det! Ska försöka få till lite fler jumpingjacks men tror det kommer låta för mycket! :(

Kom dessutom på att jag inte kommer kunna väga mig i morgon, lagom typiskt eftersom det var sista dagen för delmål 1 men efter denna dag kanske det bara är tur..

Imorgon ska jag ju börja om på skinny girl diet, tänkte göra några modifieringar, efter att jag sett ett mönster i att jag misslyckas nästan varje gång kcalintaget ska vara under 400 så tror jag jag kommer öka intaget de dagarna, går heller lite långsammare framåt och slipper misslyckas! :)

Hoppas dagen har gått bättre för er!
Sov gott!

-5hg!!

God morgon!!

Det var en fröjd att ställa sig på vågen i morse, när den visade ett halvt kilo mindre än igår! :) Nu är det bara 4hg kvar till mitt första delmål, ska bli så himla skönt att komma förbi det då de känns som jag tjatat om de hur länge som helst nu! Sista dagen är ju imorgon och idag ska jag ju sluta på +/- 0 så det känns som det inte är omöjligt att jag kan nå mitt mål tills imorgon! Med guds hjälp me tandborste! ;)

Idag kommer de bli mycket mer träning än igår så det komemr nog bli super! :) Nu ska jag börja svara på era kommentarer och läsa de 58 inlägg jag ligger efter på bloglovin! :) Hur går det för er där ute??

För mycket mat + minus på vågen

Förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering! Men denna helgen har verkligen varit speciell, har typ bara suttit i en bil hela dagarna, med massa andra i bilen också, det har liksom varit omöjligt att blogga, för de hade nog inte tagit lätt på denna blogg tyvärr. Har dessutom fått i mig alldeles för mycket mat, trots inte så stora portioner så har vi typ inte gjort något annat än ätit och fikat hela helgen, och alla vet att jag älskar mat och socker så det hade blivit väldigt konstig om jag sagt nej hela tiden, de är redan på mig om ästjafs hela tiden! Seriös jag är inte ens lite smal än!!!

Idag har jag suttit och pluggat som en tok, har en uppgift som var tvungen att vara inne idag och den var sjukt mycket svårtare än jag trodde så jag har inte vågat släppa den på hela dagen för att jag varit rädd att inte hinna klart i så fall, men nu blir allt som vanligt igen! :D

Dagen började bra, vågen stod på -3hg trots all mat och maten har faktiskt gått helt ok, slutade förvisso på 897kcal och målet var 400kcal men med tanke på att jag verkligen inte har kunnat röra på mig för fem öre känns de skitbra, kan liksom inte låta bli att äta när jag pluggar för å orkar jag inte och får istället sockeranfall och börjar hetsa så är nöjd med mina 897kcal, fortfarande en bra bit under det normalså hoppas på ett litet minus i morgon med! :)

Lovar att läsa, kommentera och svara på era bloggar och kommentarer imorgon nu måste jag sov har massor att göra i morgon och är på jobbet så jag vet ju inte hur länge jag får sova så får ta vara på varje minut! :)

Ses i morgon! Lycka till med morgonvikten! :)

Ingen våg

God morgon!!
Känner mig lite ordlös just nu, har ju ingen aning om vad vågen säger!! Det känns skitjobbigt!! :( Men kommer snart få annat att tänka på, kommer bli en askul dag. :)

Dock kommer jag inte kunna blogga under dagen då jag inte kommer vara i landet, men är tillbaka redan i eftermiddag och då återkommer jag. :) sakna mig inte för mycket. ;)


357

Här kommer ett supersnabbt inlägg ska upp äckligt tidigt imorgon och måste sova fem kvartar i timmen nu!! Men maten har gått stålande, landade på endast 357 kcal nästa hundra under målet, übernöjd. :) tyvärr kan jag inte väga mig i morgon så jag har ingen aning om vad vågen kommer tycka. :( Men men ska försöka vara duktig imorgon, har ju ändå hela 650 kcal att spela med så kanske jag får se en fin siffra på söndag. :)
Sov gott!

 


Viktoria secret fashionshow!


Någon mer som sitter och inspireras av VS fashion show på trean just nu?? Snacka om peppande!! :D

Snart klar med schemat! :)

[x] 1 Promenad á 5 km
[x] 1 Promenad á 1 mil
[ ] 1 Promenad á 1.5 mil

[x] 50 situps
[x] 100 situps
[x] 150 situps

[x] 500 Jumping Jacks
[ ] 1000 Jumping Jacks
[ ] 1500 Jumping Jacks

[x] 50 utfallssteg
[x] 100 utfallssteg
[x] 150 utfallssteg

[x] 15 armhävningar
[x] 25 armhävningar
[x] 50 armhävningar

[x] 15 upphopp
[x] 20 upphopp
[x] 30 upphopp


[x] 5 min hopprep
[x] 10 min hopprep
[ ] 15 min hopprep

Tror redan tiden för denna utmaning gått ut men jag vill göra klart den iaf! ;) Promenaderna kommer inte får idag utan de har jag bara glömt att skriva in tidigare! ;) Inte så mycket kvar nu! :D Så nu är det bara en lång promenad, en omgång hopprep till och jumpjacks i mängder kvar! :D Jumping jacksen jobbar jag på! Blir jag klar idag uppdaterar jag listan! :)

Förresten ShapeUp säger att 16 min hoppa hopprep förbränner 192kcal! :D nice värre! :)

Enorm lunch!!


Har precis fått i mig en enormt stor lunch, det känns som den inte borde varit normal ens om man åt vanligt, men ändå har jag inte ett dugg ångest, då trots att jag är såååå himla mätt att jag skulle kunna spricka så har jag bara fått i mig 229 kcal, och eftersom jag inte räknar kalorierna i grönsaker så landar jag på endast 169kcal och då var tallriken, som dessutom är enorm, överfull! :D Kan det bli bättre??

Sitter just nu och smuttar på mitt kaffe för att bli av med sockersuget som kastade sig över mig! Har massor att göra men har svårt att ta tag i något, men kanske kaffe kan pigga upp mig till att börja iaf! ;)

Hur går det för er darlingar?? Vet att jag varit urdålig på att kommentera och svara, men jag lovar att jag inte glömt er och jag ska bli bättre, har bara varit lite nere..

Ingen skillnad alls!!

Frustrerande värre att vågen står helt still trots att jag landade på precis 500kcal som jag skulle igår! Skit skit skit!! Jag vill ju bli smal!!! Kommer inte kunna väga mig imorgon då jag ska iväg redan halv 5 i morgonbitti, tror inte direkt den vikten kommer vara till min fördel... :( Kanske kommer jag kunna väga mig på söndag, men jag vet inte om jag vill, för imorgon ska jag vara hemifrån hela dagen och jag kommer ställas iför sjukt mycket frestelser så att det skulle vara ett mirakel om jag inte gick över morgondagens kcalmål även om det är högre än vanligt!

Jaja ingen idé att hänga läpp över misstag som inte är gjorda ännu! Idag ska jag iaf hålla mitt kcalmål på 450kcal! :) Dieten är nästan slut på tisdag är sista dagen! Då kommer jag nog börja om och försöka mig på en 30 dagars period utan riktigt lika många katastrofdagar! ;)

29 kcal


Mohahaha!! Vet inte varför men jag kände för att säga så! ;) Ligger just nu på endast 29 kcal! Det känns super bra! Ska dessutom strax promenera hem till en polare så där kommer nog de sista kalorierna också försvinna! :D Dessutom skulle jag behöva till biblioteket och då jag för tillfället inte har någon bil, måste jag liksom promenera dit! :) Perfekt torsdag än så länge alltså! :)

Nu ska jag bara komma på någonting supernyttigt att äta till middag också! Hade väldigt gärna landat på 0 idag och med allt promenerande och om jag hinner rida + rocka bör jag har iaf en 300-400 kcal att lägga på middagen, fråga är bara vad. När min kille får bestämma maten skena liksom kalorierna väldigt lätt iväg! Vilket inte passar mig för fem öre idag, men kanske tacos utan bröd med quornfärs, har bara provat qourn någon gång tidigare men läser det överallt på era bloggar så jag kan ju inte låta bli att bli sugen på att prova! :D Verkar väldigt kalorisnålt också! :)

Sitter just nu med kaffekopp nummer två, så hungern känns väldigt långt borta, så att hålla mig till älsklingen kommer hem om ett par timmar känns inte direkt svårt, önskade bara att jag fick ta en pinne, men min kompis hatar pinnar så jag försöker låta bli runt henne, mupp för det gör mig ännu mer sugen, bara för att jag vet att jag inte får! ;) Haha dum som en gås!

Plus igen, suck...

Blä idag vissade vågen på stora plus igen! Skit också!! Jag vill ju gå ner inte upp! Blä blä blä! Idag blir det ändring på mitt katastrofala ätbeteende! Till den 18 april SKA jag har gått ner 1,4 kg, MINST!! Dagens kcalintag ligger på 500 och idag blir det inte en kcal över det, helst mycket under, runt noll hade suttit ganska fint! Men max 500 iaf, ligger just nu efter frukost och en del promenerande på 20kcal, vilket känns riktigt bra, men idag får jag verkligen passa mig i maten för jag känner att motionen kommer jag inte orka mycket med, känner mig ganska vissen och vill verkligen inte ramla ihop igen!!

Hoppas det gick bättre med vågen för er! ;) Kollade in kalendern, och jag väger 3,4 kg mer än jag skulle göra om jag skulle hinna nå mitt mål på min födelsedag, tror ni jag kan ta igen det? ;) haha jag tvivlar men ska iaf ge det ett gott försök! :D

Det kunde gått bättre..


Blä skit missnöjd med min dag! Helgens takter sitt tyvärr fortfarande i, kunde inte låta bli att trycka i mig 4 hemgjorda brödbullar, sååå himla goda! Jäkla skit! After eight blev det också, tio stycken, á 320kcal, bröden har jag ingen aning om hur mycket de innehöll, men alldeles för mycket iaf! :( Men har dock blivit ganska mycket träning iaf!

Dock tog kroppen totalstopp vid 5, skulle iväg och tog bara en pinne innan jag gick, det slutade med att jag ramlade ihop i hallen, låg typ och hyperventilernade en lång stund. Fattar inte varför, har ju ätit minst normalt mycket mycket, men mår fortfarande skit så det förstörde hela kvällens träning, har inte använt rockringen på nästan en vecka det suger!

Men att må illa och rocka är en ganska dålig kombo, nu ska jag ut på en sista promenad sen blir det sängen och hoppas på en bättre dag i morgon. :)
sovgott! :)

-1kg!!

Yes!! Nu jag tillbaka där jag var innan helgen, visserligen tror jag att jag nu har mycket mer fett än innan helgen då jag hade väldigt mycket vattenvikt, vilket inte längre existerar, då mensen är borta igen! Skönt iaf! Är inte hemma just och glömde datorn hemma där jag har mitt matschema uppskrivet men tror att jag ska landa på ca 450 kcal idag, egentligen borde jag väl börja om dieten efter denna helgen men tror jag tappar motivationen så jag kommer nog bara fortsätta som ingenting har hänt, vilket nästan är sant nu! ;)

Nu har jag förresten 7 dagar kvar på mig att bli av med 8hg så jag lyckas nå mitt första delmål! Det borde jag väl fixa nu när jag inte har någon mens som ställer till det eller?? Innan låg jag ju på 1,6kg i vecka så det känns inte helt ouppnåligt! :) Kommer dessutom få massa extra motion och förkylningen känns lite bättre så blir nog ridning också! :D

Nu ska jag sätta mig och ta igen alla missade inlägg från era bloggar på bloglovin, ligger 85 inlägg efter! :O Nu känner jag att jag inte kommer skämmas för mycket över mig själv när jag läser hur duktiga ni har varit! :)

Skit helg!!!

Blä!! Förlåt, förlåt, förlåt för att jag har varit helt off hela långhelgen! Har helt enkelt skämts alldeles för mycket för att ens våga gå in både på min och på era bloggar!! Gud vilket äcklig människan jag är!!! Blä Blä Blä!!! Har fått i mig säkert över ett kilo godis, för mycket sprit, och hur mycket mat som helst!! Usch usch usch!!

Tyvärr har jag ingen aning om hur mycket kcal jag fått i mig idag, har varit i skolan = över 60 mils bilkörande och för att håll koncentrationen upp och håll mig vaken var jag tvugnen att köpa lite att äta och där har jag ingen aning om hur mycket kcal det gick på, så planen för resten av dagen blir så mycket träning som möjligt och så lite mat som möjligt och imorgon ska jag hoppa på skinny girl diet!! Har gått upp ett kilo över helgen så nu ska de bort igen!! Och ännu mer! :)

Det allra jobbigaste är att jag börjar bli sjuk igen... Blä!! Så vi får väl se hur mycket träning det blir... Funderar just nu på hur nyttigt det skulle vara att rida i kallt ösregn... Jaja måste ut med hundarna först iaf, så får vi se, kanske åker ut och bara borstar min docka, blir ju träning av de med! :)

Nu ska jag vara duktigt och jag lovar att aldrig försvinna igen! :)

Lite närmare målet...

[ ] 1 Promenad á 5 km
[ ] 1 Promenad á 1 mil
[ ] 1 Promenad á 1.5 mil

[x] 50 situps
[x] 100 situps
[x] 150 situps

[x] 500 Jumping Jacks
[ ] 1000 Jumping Jacks
[ ] 1500 Jumping Jacks

[x] 50 utfallssteg
[x] 100 utfallssteg
[ ] 150 utfallssteg

[x] 15 armhävningar
[x] 25 armhävningar
[x] 50 armhävningar

[x] 15 upphopp
[x] 20 upphopp
[x] 30 upphopp


[ ] 5 min hopprep
[ ] 10 min hopprep
[ ] 15 min hopprep

Den mesta träningsvärken sitter ju i rumpan och låren så utfall och jumping jacks är inte aktuellt idag, men ett tips, träning är bra för mensvärk! :D

+3hg


Nu är jag sjuuuukt trött på piss mensen, varför kan den inte bara komma igång och sen försvinna igen så att jag får normala siffror på vågen igen!! Att jag dessutom har världens jäkla mensvärk, gör mig inte direkt vänligare inställd! Jaja bara att hålla tummarna för att den kommer igång.

Dagens mål på 500kcal ska jag absolut inte gå över iaf! Vilket nog leder till att jag får vara ganska snål med maten, har sjukt ont i hela kroppen, så chansen att de blir någon större träning är nog vääldigt lite! Ska dock försöka orka med situpsen, armhävningar och 5km promenaden! Lite bättre iaf! :)

596

God kväll!
Är väldigt nöjd med min dag har fått gjort massor! :D Alla läxorna jag hade och även massor med träning. :) Så förutom lite jobb och såklart ännu mer träning kommer min helg vara härligt fri! :)

Har en riktigt go träningsvärk efter igår och tvivlar på att den kommer vara mindre i morgon men ska ändå försöka göra klart en del till på listan imorgon iaf en del promenader ska vara avklarade! Innan måndag ska jag vara klar med alltihopa! :)

Gick ju över dagens mål med 146kcal, men kan inte säga att jag har någon ångest över de faktiskt det känns inte så allvarligt, ligger ju ändå på ett så lågt antal kalorier är jag borde gå ner minst 2 hg per dag! Så jag håller tummarna att vågen är snäll i morgon och så ska jag sköta mig bättre imorgon! :)
Sov gott!

Ps. Berättade för min kille om bloggen och att min diet inte är "hälsosam" sa inget om äs, men ändå så himla skönt att slippa smyga! :) Så fort jag pratar något om vikt och dieter stänger min kille av öronen så han brydde sig inte ett dugg om vad jag håller på med nice värre!! :D

 


Thinspo - Mini Andén


Snyggaste männskan i stan eller vad?? Me love!

Kaffe du är min bästa vän!!


Suget anföll mig, skithormoner som inte kan låta mig vara normal! Hetsen var väldigt nära, hann till och med få i mig två mackor med sylt och philadelphiaost, som tur va tog det slut där, då efter först sippen på kaffet fick mig att tappa allt sug! Yes!! Så det blev bara 242kcal för mycket, om det inte varit för kaffet hade det nog lätt blivit de mångdubbla! Ha! Jag hatar att hetsa för jag hatar att kräka, det är det mest ohälsomma jag vet, har till och med träffat en ingift släktings barn som hade spytt bort alla sina tänder, vill liksom aldrig, ALDRIG hamna där! Så gött skönt att jag fick stopp på det!

Längtar sjukt mycket efter att hormonkarusellen ska gå över, så allt kan bli som vanligt igen! :D Ligger lite över kcalmålet just nu men har massor med träning framför mig, har pluggat som en tok och nu orkar jag inte mer resten får jag ta ikväll! :)

Workout-morgon!!

[ ] 1 Promenad á 5 km
[ ] 1 Promenad á 1 mil
[ ] 1 Promenad á 1.5 mil

[x] 50 situps
[x] 100 situps
[ ] 150 situps

[x] 500 Jumping Jacks
[ ] 1000 Jumping Jacks
[ ] 1500 Jumping Jacks

[x] 50 utfallssteg
[x] 100 utfallssteg
[ ] 150 utfallssteg

[x] 15 armhävningar
[x] 25 armhävningar 
[ ] 50 armhävningar

[x] 15 upphopp
[x] 20 upphopp
[x] 30 upphopp

[ ] 5 min hopprep
[ ] 10 min hopprep
[ ] 15 min hopprep

Det går framåt! :D Tog tiden på jumping jacksen, det tog mig 7min inkl massor med pauser när jag stoppade klockan att göra 400 jumping jacks! :D så -63kcal! :D Jobbar på utfallen också men är helt slut just nu, men uppdaterar inlägget när jag är klar! :D De är klara! :) Nu gråter varenda muskel i hela kroppen!! det enda jag ska göra med idag är en 5km promenad och kanske hopprep! Men bara kanske! ;)

-7hg!!!!


Wiii!!! Jag som höll tummarna på -3hg, och så visar vågen -7hg!!! Wiii!! Äntligen är jag back on track igen! :D Eller ja egentligen saknar jag fortfarande 9hg för att vara där jag var innan lingonveckan enligt mina uträckningar, men det är ju som sagt bara uträckningar finns ju inget som säger att jag verkligen hade nåt de siffrorna! ;) Iaf, nu väger jag 6hg mindre än de lägsta jag vägt sen jag började! :) Och nu har jag bara 5hg kvar till mitt första delmål!! :D

Hoppas jag når det i morgon, i så fall ligger jag 12 dagar före mitt schema vilket låter super!! :D Men hade ju såklart inte tackat med till att gå ner 1,5kg till på lördag för i så fall är jag tillbaka till att lyckas nå min sommarmålvikt på min födelsedag! ;)

Något säger mig att denna dag kommer bli strålande!! De dagar jag går ner blir alltid strålande! :D Dagens mål ligger på 450kcal, inga problem, och nu ska jag göra lite frukost, koka ägg, och göra så många jumping jacks jag orkar medan de kokar! :) Har ju 350 kvar! ;) Ska ta tiden också! :D

Hur var eran morgon?? :)

400 prick!

God kväll!
Blev precis som jag tänkt mig, kollade upp vad jumping jacks gav i minuskalorier och hittade en sida som uppgav att de låg på 9kcal/minuten så jag lyckades göra 50 till och tippade på att jag landade på ca 30kcal, iaf ihop med den andra träningen. :) Vilket ihop med promenaden med hundarna gjorde att jag landade prick på dagen 400 kcal! :D

Får göra de andra 350 jumping jacks imorgon då ska jag även ta tiden så jag vet exakt hur många kalorier jag bränner. :D Har jag sjukt mycket träningsvärk imorgon, vilket jag tror med tanke på hur mina muskler värker ska jag nog bara ha det som träningsmål imorgon förutom ridningen då! ;)

Men nu ska jag få min skönhetssömn och hålla tummarna för en fin viktnedgång imorgon för både er och mig. :)
God natt

 


Lite träning

[ ] 1 Promenad á 5 km
[ ] 1 Promenad á 1 mil
[ ] 1 Promenad á 1.5 mil

[x] 50 situps
[ ] 100 situps
[ ] 150 situps

[ ] 500 Jumping Jacks
[ ] 1000 Jumping Jacks
[ ] 1500 Jumping Jacks

[x] 50 utfallssteg
[ ] 100 utfallssteg
[ ] 150 utfallssteg

[x] 15 armhävningar
[ ] 25 armhävningar 
[ ] 50 armhävningar

[x] 15 upphopp
[ ] 20 upphopp
[ ] 30 upphopp

[ ] 5 min hopprep
[ ] 10 min hopprep
[ ] 15 min hopprep
Lite har jag fått till idag! :D Gud vad jag är otränad! Helt slut i hela kroppen efter dessa övningar! Jobbar på 500 jumping jacks, men det är sjukt jobbigt! Har bara fått ihop 100 än så länge vet inte hur jag ska fixa 400 till!! Men ska jobba på det nu! :D
Annars har min dag gått riktigt bra! Dagarna går alltid bättre när jag gått ner! Blev visserligen en sallad till lunch och pannkakor till middag, lite mer än jag tänkte, plus att jag har typ pluggat non stop hela dagen så har inte riktigt hunnit träna så mycket som jag velat, men hunnit med rullskridskoåkning och rockringen iaf! :) Och ligger bara 89 kcal över dagens mål, men ska ut med hundarna plus alla övningarna lär ju ge ett kcal avdrag, så lär nog landa precis på målet! :D

-4hg!!


Wiii!!! Så skönt att de går neråt! :D Är jag bara duktig idag med börja jag vara tillbaka där jag var innan den jäkla lignonskiten förstörde alltihopa!! Den om något skulle jag gärna banta bort! Men nu ska jag inte hetsa upp mig för det är så jäkla nöjd att det börjar gå neråt ordentligt igen! :D Om jag går ner mer än ett hekto imorgon så kommer jag hamna på min lägsta vikt sen jag började med skinny girl diet! Det tycker jag låter nice! :D

Idag ska jag landa på 400 kcal, tror jag inte blir några problem! :) Åt precis en skål med mini yoggi, banan och massa loppfrön och ett litet ägg till så nu hade jag faktiskt tänkt stå mig enda till middag, kanske att jag tar en skyr med massor med loppfrön om jag känner att jag börjar bli hungrig, men tvivlar på det! ;)

Hur har eran morgon varit? :)

357

God kväll. :)

Idag har varit både en bra och dålig dag, gick över dagens kcalmål med 57 kcal, inte så farligt, är rätt nöjd med det! :) Och loppfröna funkade superbra inte alls lika hungrig som jag annars är, vilket även ledde till mindre sug, hurra! :)

Men huvudmässigt har jag varit en katastrof, har funderat på en stor lunch bara för att det skulle varit gott och efter middagen var jag ruskigt nära att springa till Ica och köpa massa godis, har försökt styra bort tankarna på hur läcker jag kommer bli när jag når mitt mål men de har liksom inte varit särskilt intressant konstigt nog utan det har snarare varit lathet(vidrigt ord) som fått mig att låta bli att frossa. :(

Hoppas verkligen att vågen i morgon visar en mindre siffra så jag får ny motivation, imorgon ska jag även sätta igång med träningsutmaningen blev inget av det idag, men åkte och red istället så det kändes inte helt fel iaf. :)

Nä nu ska pigga upp mig och ta nya tag i morgon, ännu en dag avklarad mot målet. :)
God natt och lycka till på vågen och med målen imorgon. :)

 


Jag ska vara med i The fat burning challenge!

Hittade denna utmaning hos Missa och blev jätte sugen på att haka på! Vilket jag fick! :D Nu sk jag träna järnet! Så fort jag ätit middag vill säga! ;)

[ ] 1 Promenad á 5 km
[ ] 1 Promenad á 1 mil
[ ] 1 Promenad á 1.5 mil

[ ] 50 situps
[ ] 100 situps
[ ] 150 situps

[ ] 500 Jumping Jacks
[ ] 1000 Jumping Jacks
[ ] 1500 Jumping Jacks

[ ] 50 utfallssteg
[ ] 100 utfallssteg
[ ] 150 utfallssteg

[ ] 15 armhävningar
[ ] 25 armhävningar 
[ ] 50 armhävningar

[ ] 15 upphopp
[ ] 20 upphopp
[ ] 30 upphopp

[ ] 5 min hopprep
[ ] 10 min hopprep
[ ] 15 min hopprep

Same old, same old..


God morgon!
Ja egentligen är den väl inte jätte god, men vågen stod iaf still efter gårdagens hets vilket var skönt! :) Idag har jag ändrat min frukost, två kokta ägg har ju varit en bestående frukost varje vardag, men efter gårdagens hets och alla mättande loppfrön byte jag nu ut ett ägg mot två dl yoggi mini blåbär med tre teskedar loppfrön! Sitt just nu och är sjukt mätt! Får se hur det ser ut vid 10:30-11 om det gör någon skillnad jämfört med varaktigheten hos äggen.

Idag är det 300kcal som gäller och jag hoppas hinna med att göra av med en del kcal på jobbet och sen ska det även bli ridning så jag har lite att ta av, tänkte använda loppfröna till varje måltid, antingen i, som jag gör med yoghurt eller som en shot i lite vatten! Jag tänker vara för mätt för att få något sug! :)

Det ska bli en fantastisk dag idag, inte ett misslyckande på håll! :D Hur går det för er? :)

Ca 550

God kväll!

Har egentligen ingen aning om var jag hamnade i kaloriväg idag, vet inte hur mycket av mitt hetsande som blev kvar och sen vill älsklingen ha thaimat till mig, kände att jag redan förstört dag(korkad tanke) så jag gick med på det. Men kände mig ändå lite duktigt som beställde kyckling med grönsaker och inte friterad kyckling(snacka om ångest som hade uppstått då) som var min första tanke. Men har ingen aning om vad de gick på i kaloriväg så jag höftade lite räknar ju inte grönsaker så jag tror det kom ganska nära. Åt dessutom bara pyttelite av riset. :)

Men att vågen ska visa något positivt i morgon tvivlar jag på, men hoppas kan man ju alltid. :p Håller tummarna att det går bra för er med. :)
God natt

 


I´m disgusting!


Idag har jag misslyckats!! Jag är verkligen urvidrig!! Kände de redan på jobbet, suget efter riktig mat var enormt!! frukt och yoghurt var liksom inte tillräckligt! så när jag kom hem tänkte jag att jag skulle ta en lite portion, "riktig mat". De räckte inte utan utan det blev massor med mackor och massa yoghurt med flingor!! Hade massor med loppfrön på allt, tänkte att då kanske jag skulle bli så mätt att jag inte orkade hetsa mer, men det hjälpte inte utan det slutande med att jag hängde över toaletten... Jag suger...

Tog ett glas med loppfrön blandat med vatten, bara för att suget inte skulle komma tillbaka tänker ta två till idag, de ska även ha laxerande effekt vid stort intag vilket jag hoppas på så jag blir av med den skiten jag inte fick ut...

Nu ska jag gå och gömma mig under en sten tills jag vågar visa min feta röv för världen igen...

Thinspo - Jessica Alba

En av de snyggaste kvinnor jag vet:

Ny Header!

Kände att det var dags att sätta ihop en egen header! Vad tycker ni? Tycker det blev väldigt peppande! :D
Tänkte använda samma teknik att sätta ihop thinspo, en varje dag tänkte jag, för vad är mer peppande än att sitta och jobba med bilder på snygga smala pesoner??
Berätta gärna vad ni tycker och vad ni vill se mer av, kommer dock inte ta bort något för bloggen är min terapi, en del måste jag helt enkelt få ur mig! ;)

-3hg och peppboken!


God morgon! :)
Idag var vågen liite snällare, hade gått ner 3hg, men hade ju helst gått ner de 8 hg jag gick upp igår, men hellre långsamt neråt än uppåt! :) Och jag hoppas ju på att så fort lingonveckan är över kommer jag gå ner allt som jag borde gått ner nu! :)

Så under tiden ska jag vara duktigt och hålla mig till min diet, i morgon har jag ju kommit igenom halva skinny girl dieten! :D Dagens mål ligger på 400kcal, känns lite efter gårdagen men det ska nog lösa sig, ska både rocka och rida så det blir ju minst 300kcal extra! :) idag har jag dessutom med mig äpplen till jobbet så idag komemr det gå bättre! :D

Satt och pillade med peppboken så länge i morse att jag nästan kom för sent till jobbet men hanniaf ta lite bilder och jag har nu fått ihop hela 8 sidor!! :) Kanske inte jättelångt men sidorna är ganska stora så det tar tid att fylla, tycker dessutom om att ha olika teman på sidorna, som rumpor, magar, modelldrömmar mm! Skriver massa citat på sidorna med en silverpenna, det gör att citaten blir lite svårlästa men samtidigt sitter jag och pysslar med älsklingen bredvid mig och då är det skönt att ha inte ser vad det står, han är ju fortfarnade positiv till min bantning och vill inte att ha ska börja fundera på om jag inte går till överdrift! ;) Vad tycker ni?

Hur gick det för er på vågen?

541

Ha! Jag fixade det, känns helt knäppt att ha en hetsdag och ändå hålla sig inom kcalmålet!! :D 541 kcal slutade de på efter långpromenaden himla tur jag har världens bästa kille som ville hänga på trots regn och rusk, var så himla trött när jag kom hem att han nästan fick dra mig ut. ;)

Men efter promenaden var jag skit pigg så bestämde mig för att sätta mig en stund med min peppbok, den börjar bli riktigt fin. :) älskar verkligen att klippa och klistra! Tänkte försöka pyssla lite med den före jobb i morgon, hinner jag det ska jag ta lite bilder så ni får se hur den ser ut och gärna berätta vad ni tycker. :)
God natt, hoppas på ett mirakel, att min morgonvikt är tillbaka där den borde vara. :)

 


Äntligen!!

Nu är det bara ett par minuter kvar innan jag kommer i från jobbet!! Äntligen!! Maten har gått skit idag, mycke dumma tankar, himla tur att mitt kcalmål låg på 700kcal idag! Ligger just nu på 699 kcal och min kille har lovat både att jag slipper middag och att vi ska gå en långpromenad! Underbart värre!! :) :)

Haha hann inte skriva klart innan jag var tvungen att sticka hem!! ;) Så nu är jag nersjuknen i soffan och nu har jag lite mer tid att beskriva vad som gjorde att maten gick åt pipan! Egentligen är det ganska enkelt, det var dålig planering, när jag är på jobbet har jag det senaste ätit precis samma sak:

Frukost hemma innan jobbet, 2 ägg.
Mellanmål kl 11, ett äpple skuret i bitar och ett stort glas vatten.
Lunch kl 13, 1 skyr yoghurt.

Och idag när jag jobbar längre tänkte jag att det skulle bli en upprepning av de två sista:

Mellanmål kl 15, ett äpple skuret i bitar och ett stort glas vatten.
Liten middag kl 17-18, 1 skyr yoghurt.
Sen tänkte jag äta en riktigt middag när jag slutade.

Men så glömde jag äpplena hemma... Så kl 11 var jag ju hungrig men utan äpplen blev det ju liksom fel i systemet, vilket ledde till katastrofen! Blev två mackor en relativt nyttig, frökus med ost och en väldigt onyttig, tekaka med lemoncurd, usch usch usch!! Men som tur var blev slutsumman av mackhetsen bara 350kcal så kunde pussla ihop det så jag ändå får ju ändå ihop dagens mål! :) Sitter dock och är skithungrig just nu för jag fick ju hoppa middagen när jag kom hem. Tur det bara är en timme kvar innan jag ska krypa i säng! :D

Håll truten!!!


Just nu kämpar jag mot en liten elak person som sitter i mitt huvud och berättar för mig att de jag gör är meningslöst, att jag är helt värdelös och kommer ändå aldrig vara stark nog att nå mitt mål så jag kan lika gärna ge upp och börja trycka i mig godis, glass och kakor med en gång. Konstigt de där att jag tror så lite på mig själv, för är rösten i mitt huvud så är det ju såklart min egen tanke, självklart blev rösten starkare av morgonens vikt. Men det är ju inte mycket att göra åt, bara fortsätta kämpa så till slut kommer resultaten jag vill ha, det är ju bara logiskt! :)

Har lyssnat på rösten så många gånger tidigare men nu är det som att jag är mycket starkare än den, jag vill inte ha godis, glass eller kakor, de kommer bara göra mig illamående och ge mig ångest, nu vill jag må bra och då är det nyttigt och lagom som gäller! :)

Hatar mens....


Kul, idag stod vågen på +8hg, känner verkligen att jag förtjänar det efter att förutom i tisdags ha legat under mitt kcalmål varje dag, varit duktig och inte slarvat... Nu förstår jag att jag skulle varit nöjd med gårdagens viktnedgång, då gick vågen iaf neråt inte som idag... Visst jag vet att det inte är mitt fel och att jag inte kan styra över det, men det är de som sugen, detta är en vikt jag inte kan banta bort, kan bara hoppas att det går över igen, att mina p-piller styr över min vikt är fruktansvärt irriterande.... Jag vill ju bli smal, just nu känner jag mig som en svullen blåval... Dessutom världens mensvärk...

Att jag har 11 timmars jobb framför mig gör inte saken bättre, hoppas bara att maskineriet kommer igång under dagen så att vågen går åt rätt håll igen!

Hoppas eran morgon var roligare än min.

260

God kväll!
Haha det är helt otroligt, ju högre kcalmål jag har desto mindre får jag i mig, idag är det ju helt sjukt skulle landa på 650 kcal och kom bara upp i 260!! Jag hade ju kunnat äta typ hur mycket som helst till! :O känns som att jag verkligen har super disciplin just nu!! Hoppas verkligen att viktproblemet löste sig idag som jag trodde och att pmsen inte spökar något mer. :)

Håller tummarna att både min och eran morgonvikt blir strålande!! :D
God natt!