Problemet är löst....

Har nog kommit fram till vad problemet med min sega viktnedgång, de är nog på väg ner i avloppet just nu, ett skitproblem så att säga! ;) Känner mig lite knäpp som inte tänkt på det innan, blir ju typ alltid krångel på den fronten runt lingonveckan, men då jag går på nya piller och egentligen inte ska har lingonvecka förrän nästa vecka var de lite svårt att förutse, men har haft pms hela dagen så jag tror på det iaf! ;) Får väl se på vågen i morgon om jag har rätt! :D

Det konstiga är att jag inte har något sockersug alls!! Nu brukar det snarare vara som värst, vill typ har choklad jämt i vanliga fall men inte nu, men det kanske kommer sen... Håller tummarna för att de inte blir så! :)

Förresten la upp ett konto på bloglovin för bloggen idag, och såg att jag redan hade 3 följare gud vad glad jag blev!! Så himla roligt att redan efter knappt två veckor tycker ni redan min blogg är så pass intressant att den är värd att följa! Otroligt peppande, och ger mig ännu mer motivation att lyckas! :D :D

-1hg!!

Va fan????? Ett ynka hekto på två dagar??? Jag har ju varit jätteduktig hela vecka och dessa två dar har jag ju till och med legat under kalorimålen med nästan 200 kcal!! Fattar ingenting!! Satans skit!! :( :( Mitt mål är ju att gå ner 1,1kg på två dagar nu, och med tanke på att jag lyckats gå ner ett hekto på 2 dagar så är ju den chansen väldigt stor...
Kul start på en lördag..

312

God kväll!
Är sjukt stolt över mig själv, att klara dagens mål på en fredag känns helt sjukt!! :D Tur jag har en så förstående karl, bad att slippa fredagsmys idag och det var helt okej för honom! :)
Han vet ju att jag bantar(dock inte riktigt hur) så han förstod precis varför jag ville slippa, så himla skönt att slippa smyga och våndas i onödan. :)
Blev ett par rom och cola nu på kvällen så jag tror morgondagens vikt kommer bli lite bättre än den borde, man blir ju lite uttorkad av alkoholen. Men håller jag mig bara till planen i morgon lär jag få behålla den vikten! :) Och det lär nog inte bli några problem kaloriintaget är ju större på helgen och jag börjar nog vänja kroppen vid lite mindre mat så det borde bli peace of cake! :)
Är väldigt uppåt just nu. :D

Ligger efter med svaren på några av kommentarerna men lovar att svara på de i morgon! :) Älskar att få kommentarer de värmer. :)
God natt och må lyckan alltid vara med er vid morgondagens vikt! :D

 


-2cm


Glömde skriva i morse att trots de tråkiga siffrorna på vågen så visade måttbandet mycket roligare siffror! :) -2cm, från 73cm(blä!!!) till 71cm, fortfarande sjukt stor jag vet men ändå lite bättre, att det går neråt tycker jag är väldigt nice! ;)

Tror det har att göra med att jag rockade igår, är redan inne på tredje veckan med rockringen, är riktigt stolt över mig själv för jag brukar har tröttnat redan efter någon vecka, men detta är både kul och ger fantastiska resultat!! Innan hade jag 75cm midjemått så de har krymt 4 cm på 2,5 vecka!! :D Känns rätt bra! :)

Mitt mål är 59cm har en ganska rak midja så den kommer nog aldrig bli direkt supersmal, men det kan jag leva med så länge den är fettfri! ;)

+/- 0...


Sjukt besviken på vågen idag!!! Jag var ju duktig igår!! Varför kan jag inte få så lite som iaf ett hektos nedgång för mina ansträgningar??? Om man räknar kcal så borde jag gått ner ca 2,5 hg(1 kg =7000 kcal, 1 hg =700kcal, normalt kcalintag 2000, jag 300 = -1700kcal  = ca 2,5 hg) visst det är säkert vattenvikt och all stress jag har ökar ju mina kortisonhalter som gör att kilona biter sig kvar, MEN JAG VILLL BLI SMAL!!

Men försöker se det som om jag inte gick ner idag så om jag följer dagens plan, 450kcal så kanske jag får en superstor viktminskning i morgon istället!! :)

Nu hinner jag inte skriva mer måste rusa till jobbet!!

307

Ännu en lyckad dag avklarad, slutade på endast 307 kcal trots att jag egentligen skulle ätit 500, men eftersom jag har ätit mer än så och tränat bort det tror jag inte det spelar så stor roll ger nog bara roligare siffror på vågen! :) Hoppas hoppas verkligen att jag gått ner minst 3hg till i morgon för då landar jag på en ny siffra, 5, alltså som siffra två inte ett( det hade varit för häftigt önsketänkande! ;)
Knät har tyvärr inte blivit bättre snarare tvärt om så jag hoppas verkligen de går över i natt annars blir det nog dåligt med träning i morgon och de får inte ske då fredagar alltid leder till extra mycket mat, så vill helst komma ut och rida bort lite innan fredagsmyset, men med ont i knät kommer det bli plågsamt värre. :(

Så håller tummarna för ett snällt knä och fina siffror på vågen imorgon!
Hoppas ni har lika mycket flyt med maten som jag! God natt!

 


Ont!


Hatar mina knän just nu!!! Igår hade jag ont i de högra och idag har jag ont i de vänstra, det är så jobbigt, för det gör liksom inte bara ont i knäna utan smärtan stråla även uppåt i låret och neråt i hälsenan, skönt värre. :( Det värsta är ju att det är mycket svårare att träna när varje steg gör ont! :'( Men har ändå lyckas hyfast bra än så länge, kom på en ny motivationsidé till att träna mer:

Min kille blir ju lidande då han älskar onyttig mat och det vill jag ju inte äta så han har fått anpassa sig efter att äta nyttigare och han vågar dessutom inte baka och sånt på kvällarna för han vet att jag skulle plågas då på ett eller annat vis, har verkligen världens raraste kille! Men nog om det, till själv planen, de dagar jag får äta hyfsat mycket kcal, som idag, 500, tänkte jag träna som en tok och äta så lite som möjligt så jag får massa extra kcal över till middagen så min älskade gubbe kan få sin onyttiga mat ibland! Alltså blir mannen jag älskar mest av allt i hela världen min motivation! Kan det bli bättre?? :D :D

Ligger just nu på -44 och ska nu ut i stallet och mocka så jag kommer bränna minst ett par 100 kalorier till innan middagen! :D :D Jäkligt bra dag! Blir knäet piggare igen ska jag spela tennis på kinekten som en tok och kanske baka några negerbullar till älsklingen! :)

Mattenörd


Är en riktig mattenörd så jag älskar att sitta och räkna på min vikt/viktnedgång och hur lång tid det skulle ta att nå mina mål med den farten jag har nu, resultatet blev ganska chockande!! :O Haha väldigt peppande också!! Hatar ni matte kan ni bara läsa fettext raden, där står resultatet! Men så här såg min uträkning ut:

Har ju på 1,5 vecka gått ner 2,4 kg, och jag har nu 11,2 kg kvar till min sommarmålvikt, egentligen räknade jag ut det på ett annat sätt först men kom på att detta var enklare, 2,4 /1,5 = 1,6kg i snitt i veckan 11,2kg/1,6kg = 7 veckor, det betyder att jag skulle nå min målvikt om 7 veckor, då jag egentligen hade tänkt nå min andra delmålsvikt och det bästa av allt, i så fall når jag min målvikt på min födelsedag!! Finns det någon bättre födelsedagspresent än så??? Tänk om man kunde ha sån tur!! Nu är jag taggad till tusen!! Nu ska jag nå mitt mål!!!

Finns det någon mer där ute som älskar siffror? :)

-8hg!!!

Wiii!! Just nu är jag fruktansvärt uppåt!! Nu har jag bara 2hg kvar tills jag har nått mitt mål denna vecka haha matte nörden med mvg i alla mattekursen jag någonsin gått i räknade totalt fel, har ju nått målet för veckans viktnedgång!! Dagens kcalintag ligger på 500kcal och håller jag det hoppas jag gå ner minst 2hg tills imorgon, för i så fall har jag bara ett kilo kvar till delmål 1! :)
Vilken dröm det hade varit att nå de målet redan denna vecka, har ju liksom satt att jag vill nå de målet om nästan tre veckor så det skulle ju korta av min viktresa med mer än 2 veckor! Låter helt underbart i mina öron!! :D
Vilken pepp att hålla kcalmålen! :)
Når jag delmål 1 senast på måndag ska jag unna mig antingen en ansiktsbehandling eller en vågtång, råkade ut för ganska stora oväntade utgifter denna månad så ska försöka hålla kostnaderna ner, men vill gärna belöna mig på något sätt utan att stoppa i mig massa kalorier! ;)
Än så länge efter frukost(ägg + vitaminer) ligger jag på knappa 100kcal och till lunch blir det en skyr yogurt á 120 kcal och sen blir det massor med träning så middagen kommer kunna bli typ hur stor som helst utan att jag går över målet, fast helst får den vara nyttig iaf! ;)
Nu måste jag tillbaka till jobbet!
/See u later!

281

Riktigt nöjd med min dag, landade på endast 281 kcal. :) Känns som ju mer kalorier jag får äta desto mindre äter jag. ;) Sweet värre. :D

Fast trots framgångarna har kvällen varit allt annat än rolig, livet känns så jäkla tomt när jag inte kan göra något, kan inte äta, orkar knappt träna och eftersom större delen av mitt liv kretsar kring mat och träning känns det som jag har ingenting kvar, funderar på vad jag ska göra med mitt liv när jag nått målen, att gå ner i vikt och bli smal och vacker är liksom min enda passion..

Jaja nu ska jag försöka gaska upp mig är ju inte där än så passioner får leva ett tag till men efter en sån här kväll hoppas jag verkligen på bra siffror i morgon annars riskerar nog motivationen att tryta.
Sov gott!


Slutet..


Haha kanske lite väl dramatisk titel men kunde inte komma på något mer passande! Tänkte skriva lite om vad jag har tänkt mig när(inte om utan när) jag nått min målvikt. Jag har haft samma målvikt enda från början, ca 6 år tillbaka och den kommer aldrig att förändras aldrig sänkas men heller aldrig höjas, för jag vill veta hur det känns när jag äntligen har nått målvikten och inte tänka senare varför gjorde jag inte... Att den aldrig får sänkas är för att jag ser min äs som ett redskap och inte som en sjukdom, det är bara ett sätt att nå mitt mål helt enkelt.

Och när jag väl nått målvikten ska jag långsamt trappa upp mitt kcalintag och äta normalt igen, och skulle det vara så att jag inte är nöjd med min kropp ens då så får jag leva med det, att gå under min målvikt kommer inte göra mig mer nöjd med mig själv, då får jag börja jobba med min självbild istället för då är min kroppsyn skev.

/sunt vacker vill jag bli inte benrangel...

-2hg


Wii trots katastrofen igår gick jag forfarande ner 2hg! :D Så nu har jag gått ner hälften av mitt mål denna vecka! :) Och nu har jag bara 2hg kvar till den lägsta vikten förra veckan! Det lär jag ju nå imorgon om jag bara håller mig till dagens mål, 400kcal! Väldigt peppande! Men denna dag har verkligen alla förutsättningar för att bli riktigt bra, jobbar forfarande i 4 timmar till och att jobba förmiddagar brukar vara bra, för då är jag på jobbet under min värsta hetsperiod(mitt på dagen) vilket gör att jag helt enkelt inte kan hets!

Dessutom slutar min älskling tidigt idag så när jag slutar är han redan hemma, vilket också tar bort en del av hetssuget, minst hälften av gångerna jag hetsar är det för att jag känner mig ensam!
Onsdagar är desutom mina turdagar då jag är född på en onsdag, så denna dag kan inte bli annat än perfekt! :D

Hoppas ni har lika positiva tankar som jag just nu!! :D

Jag är så svag...

Hata mig själv just nu! Kunde inte låta bli att efter middagen äta två, TVÅ bitar kaka = 690kcal, mådde sjukt illa efteråt, fattar inte varför jag inte bara kunde låta bli! Var inte ens särskilt sugen alls, och fattar inte varför jag dessutom var tvungen att ta två..
Dessutom är jag nu på jobbet så jag kan inte träna bort minsta lilla, ångesten är just nu sjukt stor! Jag är ju sååå himla trött på att vara tjock så varför kan jag då inte låta bli att vräcka i mig skit???? Darrar i hela kroppen, skulle så himla gärna vilja kunna träna bort iaf en del av alla 846 kcal som jag har gått över mitt mål, men vad finns det för träning som bränner massa kalorier helt utan redskap och som man kan göra helt ljudlöst??
Jävla skit dag!! Vill bara gå och lägga mig och glömma bort alltihopa! I mina drömmar är jag alltid smal och fin! Men som sagt på jobbet så det kan jag inte... Nu måste jag försöka gaska upp mig, att jag är ett äckligt svagt fetto får ju inte inverka på mitt jobb!
Att jag inte kan väga mig i morgon gör mig också ganska förtvivlad, hade verkligen velat väga mig, så att jag ser vad mina svaga handligar får för inverkan på vikten!
Sov gott!

-6hg

God morgon!
Känner mig lite löjlig just nu, då jag är besviken på min viktnedgång, som om 6 hg inte borde vara något att fira, har liksom tappat över 1/3 av denna veckans mål på bara en dag! Men eftersom jag gick upp ett kilo i helgen hade jag liksom hoppas bli av med dem igen, men 6hg är ju iaf en bit på väg! :)
Dagens mål ligger på 300 kcal och kan jag hålla det idag kommer jag säkert bli av med de sista 4hg tills imorgon, ska försöka visualisera det hela dagen så kanske jag har lättare att hålla mig inom ramarna! :D
Hela förmiddagen har jag fullproppad med saker jag måste göra, så jag tänkte försöka göra av med så mycket kcal som möjligt och bara äta middag idag, men blir jag för hungrig blir det en skyr yogurt till lunch!
/Jag vill och kan bli smal!

367

Yes!! Idag lyckades jag hålla dagen mål, har till och med 33 kcal över! :D Fast om jag sa att det berodde på maten så ljuger jag grundligt, kunde inte låta bli att äta två hamburgare vilket tillsammans blev hela 900 kcal! :O

Men har ju typ inte gjort något annat än tränat idag, tränat bort över 850 kcal, känns sjukt mycket, men beror till stor del på allt promenerande! Hela 550 kcal bara där. :)

Längtar sjukt mycket efter att få se morgondagen vikt, den borde inte annat än kunna bli bra. :)
Sov god!

 


-310

Hoppas ni står ut med ännu ett superpositivt inlägg, bloggar alltid mer när det går bra än när de går dåligt! ;)
Efter bara en skyr yogurt á 120kcal och jag typ inte gjort något annat än att motionera, långpromenad med hundarna, mockning och just nu tvättar jag, inte mycket träning i det men då vi har tvättstugan en våning ner blir de en del springande i trappor! :)
Så just nu ligger jag på -310 kcal, alltså har jag över 700kcal till middagen, vi ska göra hamburgare, hoppas kan hålla mig till bara en, men det blir alltid sååå himla gott att jag oftast inte kan låta bli att ta två, så jag behöver verkligen alla extra kalorier jag kan få. ;)
Dock får de inte heller bli för många för då kommer jag nog bli övermodig vilket kan sluta i hets. Men det ska inte hända, idag ska jag vara stark och duktigt! :)
Sitter och håller på att sätta ihop en peppbok med massor av inspirationsbilder, olika övningar för mage och rumpa, nyttiga matförslag, inspirerande citat och massa annat, bilder på den kommer när jag är klar! :D

-75


Skulle ljuga grovt om jag inte sa att jag känner mig lite självbelåten med att just nu står det -75 kcal i min shapeuptabell! Frukosten är alltså bort tränad med råge! :) Ska försöka komma ihåg den här känslan sen när jag vill fylla tabellen igen, för det är verkligen en underbar känsla att göra ordentligt rätt! :D

Det bästa av allt är jag inte ens är hungrig så kommer iaf inte fylla tabellen inom det närmaste! :) Slutar dessutom jobba om drygt en timme och då blir det massor med träning i det underbara vårvädret!

Hade jag bara vägt >10 kg mindre också så hade lyckan varit fullkommlig! Men jag jobbar mot det, en dag ska jag känna mig vacker, förhoppningsvis ligger den dagen inte allt för långt in i framtiden! :D

Grönt te!

Sitter just nu och njuter av min första kopp grönt te för dagen, det är verkligen gott!! Att de dessutom är bra för kroppen och kan hjälpa en att gå ner i vikt gör ju det hela ännu bättre! :D Tänkte lägga upp ett mål för mitt tedrickande, minst tre koppar grönt te varje dag! Och varje gång jag känner att sockersuget börjar bli för stort ska jag ta en kopp te direkt, de brukar hjälpa och dämpa suget! :)

+1kg


Urk jag mår skit dåligt just nu!! Fattade inte varför jag överhuvudtaget ställde mig på vågen i morse!! Det räcker med ett ord för att beskriva varför jag spräckte mat schemat igår, våffeldagen!! Varför måste det finnas hundra olika dagar under året där man ska äta onyttig mat????

Men det positiva är att jag ändå har gått ner 8hg första veckan, trots att jag misslyckats med maten typ varenda dag känns det som, denna vecka har jag som mål att gå ner det dubbla, 1,6kg. Och dagens kcal ligger på 400, och just nu ligger jag på 67kcal, jobbar idag så jag var tvungen att äta lite frukost. Men då vi har massor att göra på jobbet lär jag inte hinna äta något förrän jag kommer hem igen, plus att det blir massor med motion, så jag har höga förhoppningar för denna dag! :D

Tack så mycket för era kommentarer, de värmer mycket! :)

Ingen våg


Idag vågade jag inte ens väga mig, var på bio igår och enorma mängder godis intogs, fattar inte varför jag inte kan låta bli, vet ju att jag kommer bli/förbli smällfet!! Måste ju vara något allvarligt fel på min hjärna! Vet ju hur jag ska göra för att nå mitt mål, vet nog mer än många andra vad som gäller och funkar inom kost och träning, det är ju min stora passion!! Ändå finner jag mig själv sittande på min stora feta röv och smäller i mig godis, chips och alla andra onyttigheter jag kan hitta!!

Men idag ska de bli skillnad, har visserligen fått i mig en lite stor frukost, men det ska jag väga upp med rockring, kinekt, ridning och powerwalk! Dagens kcal ligger på 650 och just nu är jag uppe i 450 och tror att jag kommer göra av med minst 300kcal under dagen så det känns som middagen inte kommer bli några större problem! :D

Önskade bara att godiset som är kvar efter gårdagen bara kunde försvinna så jag slapp den frestelsen! Men idag ska, SKA jag vara stark och stå emot! :)

Bra belöning??


Dagen hade gått jätte bra! Har suttit och pluggat hela förmiddagen, gjort klart det sista i den gamla kursen och började planera det jag kunde i den nya kursen har bestället massa literatur och köpt tågresor till de obligatoriska seminarierna, studiebidraget sinade fort! ;)

Men sen kom problemet, jag var ju jätte nöjd med min insats särskilt som jag jobbat hela natten och ändå orkar med det! Så då tyckte jag att jag förtjänade en bit kaka, vilket blev två, hade nog blivit ännu fler om det hade funnits, så nu sitter jag med 400kcal+ trots att jag sa att jag inte skulle äta någonting alls på förmiddagen! Allt bara för att jag var nöjd med mig själv, nu är jag inte lika nöjd längre om man säger så!

Finns de några bra sätt att belöna sig själv när man är nöjd med sin insats? Allt jag kan komma på gör ju plånboken så himla ledsen, och att har träning som belöning låter inte heller så himla smart, tycker ju om att träna men inte så mycket! ;) Har ni mina underbara läsare några bra tips? :)

Vågen står still...


Gud vad tråkigt det är när vågen inte visar någon skillnad alls, egentligen borde jag väl vara glad att jag inte har gått upp, men tycker nästan en stilla stående våg känns ännu mer nedslående!! Så drygt! Men bara att ta nya tag, dagens kcal mål är 450kcal och de ska jag inte gå över med en enda kcal, så jag tänkte skippa maten hela dagen fram till min kille kommer hem och äta middag med honom. Istället ska jag träna hela dagen, ska till stallet idag, kommer bli en hel del kaloriåtgång där, dessutom ska jag gå ett par långa promenader med hundarna och kanske även lite kinekt spelande!

Vill ha så mycket kalorier som möjligt till fredagsmyset sen, målet till fredagsmyset blir förutom att såklart hålla kcalmålet också att försöka äta de onyttiga med måtta, försöka undvika hetsen, klara jag inte det måste jag utesluta allt onyttigt som kan trigga igång hetsen, vilket kommer göra helgerna pest, för min kille kommer inte vilja sluta med onyttigheter...

Men ingen idé att deppa ner mig över saker som ännu inte hänt! ;) Nu ska jag spana in dagens avsnitt av förhäxad, och plugga klart på en uppgift, den är nästan klart bara lite småfix kvar så jag fattar inte varför jag inte har gjort klart den redan, men nu ska jag ändra på det!

/vill se en våg som går neråt!

Kunde gått sämre...

Tyvärr lyckades jag väl inte komma inom dagen kalorimål, till middagen hade jag bara knappt 200 kcal kvar och den gick långt över det så jag skulle nog tippa på att jag snarare hamnade runt 800kcal för dag. Borde känna mig besviken men egentligen vad är det för idé med det, kan inte direkt göra någonting åt det nu. Så jag struntar i det, eftersom en kropps basala(tror jag det heter) ämnesomsättning är mycket högre än 800kcal på en dag, kommer jag fortfarande gå neråt om än lite långsammare! ;) Får jobba hårdare med att mål kalorimålet imorgon istället, bättre att se framåt än bakåt! :p

Och med de positiva tankarna säger jag god natt! :)

 


Skinny Girl Diet

Hello!
Hittade precis en ny diet som jag ska hoppa på istället för ABC, den heter skinny girl diet, den har ungefär samma upplägg som ABC men inte lika låga siffor, mindre fasta(vet faktiskt inte hur jag hade fått ihop det) och den har högre kcalintag på helg vilket gör det lättare för mig när jag har min kille runt mig. ;)

Man ska få äta alla grönsaker och frukter man vill utan att ta med det i kalorimålet, men det tycker jag låter lite väl extremt, jag menar 1 banan är ju över 100kcal, men tänkte strunta i att räkna grönsakskalorier, är ju ändå så få och ha en "gratis" frukt per dag om jag vill. :)

Det står att man måste börja på en måndag(för att helgkcal ska passa in) men vill inte vänta tills på måndag har ju kört med Abc, visserligen inte till 100%, men tänkte nog ändå hoppa in på dag 4:

Dag 1. 400 kalorier
Dag 2. 300 kalorier
Dag 3. 400 kalorier
-Dag 4. 500 kalorier
Dag 5. 450 kalorier
Dag 6. 650 kalorier
Dag 7. 650 kalorier
Dag 8. 400 kalorier
Dag 9. 300 kalorier
Dag 10. 400 kalorier
Dag 11. 500 kalorier
Dag 12. 450 kalorier
Dag 13. 650 kalorier
Dag 14. 700 kalorier
Dag 15. 400 kalorier
Dag 16. 300 kalorier
Dag 17. 400 kalorier
Dag 18. 450 kalorier
Dag 19. 500 kalorier
Dag 20. 650 kalorier
Dag 21. 700 kalorier
Dag 22. 400 kalorier
Dag 23. 300 kalorier
Dag 24. 450 kalorier
Dag 25. 500 kalorier
Dag 26. 450 kalorier
Dag 27. 650 kalorier
Dag 28. 700 kalorier
Dag 29. 400 kalorier
Dag 30. Fasta

Så 500kcal idag, då måste jag räkna ut vad kakan jag bakade i förrgår ligger på, för tog en pytteliten bit av den innan. Och dag 30 skippar jag nog, men den dag den sorgen. Fast kanske ändå inte, för dag 30 är dagen för sista datumet för mitt första del mål, men samtidigt har jag bara 1,8 kg kvar till de målet, vilket är något jag redan lyckats gå ner på dessa 4 dagar... Det var otroligt peppande!!

Nu ska jag träna och "glömma" att äta! ;)

+/- 0


Idag visade vågen ingen skillnad jämför med igår, men det var faktiskt bättre än jag hoppades på, hade som sagt inte tid att räkna kalorier igår, och vägde mig dessutom 4 timmar tidigare idag, så +/- 0 betyder egentligen - minst ett par hg! :) Dessutom har mitt midjemått krympt med 2 cm!! Det var en riktigt överraskning, förvisso tränade jag med rockringen igår, men det var också nästan den enda träningen jag gjorde igår! ;)

Känns verkligen som det går åt rätt håll! :) Vet dock inte hur jag ska göra med ABC-dieten för har ju missat två dagar nu och vill inte direkt börja om, då är risken stor att jag kommer få hopplöshetskänslor, men samtidigt om jag bara kör på är dagens kalorier bara 100kcal, tror att de små siffrorna skrämmer mig lite, för att jag är säker på att jag aldrig kommer fixa att äta så lite och de gör att jag ger upp innan jag har börjat, men samtidigt har de redan gett mig en viktnedgång på nästan 2 kg, så vill inte ge upp direkt heller...

Men de två första dagarna när jag skulle äta 500kcal, gick ju väldigt bra kanske ska satsa på de som mål varje dag istället... Har ju tiden på mig, bättre att de tar lite längre tid än att jag misslyckas helt! :)

Får se hur jag gör... Vad tycker ni? Några hjälpsamma tankar? :)

-3 hg till?!

Gårdagen gick skit, var så svag att jag till och med slutade räkna kalorier, det blev godis, glass, o massa mat och som kronan på verket, två enorma bitar av min absoluta favoritkaka, visserligen krävdes det nog iaf ett par kalorier att baka den!

Men sjukt besviken iaf! Så snacka om förvåning när jag ställde mig på vågen i morse, gjorde det bara för att straffa mig själv att se hur mycket jag gått upp av mitt svullande, och så har jag istället gått ner 3hg?! Visserligen vägde jag mig mycket senare än vanligt, har sovmorgon på onsdagar, men var ändå helt inställd på att om jag stod kvar på gårdagens vikt skulle jag vara jättenöjd! Snacka om lycka!! :)

Idag måste jag plugga som en tok så kan inte räkna kalorier men satsar på att äta så lite som möjligt och fortsätta med ABC efter tentan, än så länge har jag bara ätit en liten fullkornspasta med ost och skinksås så är rätt nöjd. Men nu måste jag fortsätta plugga!
/Ibland är det underbart att bli överraskad! :)

 


Att vara bärbar..


Jag vill inte ha det så här!! Jag vill kunna äta allt jag vill och ändå var liten och petit, vet ju att det inte funkar så, men det är så min perfekta värld ser ut! Mitt största mål är egentligen inte att bli smal och vacker, dock är det en föjld av vad jag allra helst vill ha, att min kille ska kunna lyfta upp mig och hålla mig i sina armar. Det kan han inte nu för jag är för tung! :(

Så nu ska jag ta och se om jag hittar Törnrosa, min favorit disney film och inspireras! ;) Undra hur många äs disney med sina supersmala prinsessor skapar varje år? ;)

-4hg!


God morgon! :)

Vågen visade på ännu mer minus dag! :D 4hg till är bort! Sjukt taggad inför dagen!! Idag ska jag ju bara hamna på 300 kcal, och idag kommer jag stöta på min första utmaning, kommer äta middag ihop med min kille..

Men då han jobbar till ganska sent tänkte jag överraska honom med en färdig, nyttig middag när han kommer hem, han kommer antagligen vara så lättad över att slippa laga mat att han inte kommer fundera över hur mycket/lite jag får i mig! ;)

Ska iaf första träna så mycket som möjligt och äta så lite som möjligt bara för att vara på en säkra sidan, men idag ska jag sluta på 300 kcal och inte slava och hamna under!

/Wish me luck!

376 kcal

God kväll!

Blev en hel del träning och då jag inte orkade äta någonting mer blev slutnotan bara 376 kcal, lite irriterad på mig själv för att jag inte följer schemat men samtidigt är det en peppning inför morgondagens låga 300 kcal, det blir kanske inte så svårt trots allt! ;)

Håller tummarna för det och att morgondagens vikt är lite lägre än dagen. ;)
Sov gott!

 


Snickers...


SJUKT BESVIKEN!! Jag är sååå jäkla svag! Tycker inte ens att snickers är så gott!! Ändå kunde jag inte låta bli... Allt började med att min kille kom hem och började smaska på att gott godis jag har försökt låta bli att titta på idag, inte mig emot att han åt upp det, bara skönt att bli av med det. Men så såg jag att han precis skulle stoppa en svart vingummi i munnen, det är min absoluta favorit bland godis, det är såååå himla gott, så jag med min svaga vilja var bara tvungen att ha den!!

Tänkte en liten godis gör ju inte så mycket, har ju en del kalorier kvar, men sen kunde jag ju såklart inte låta bli att vilja ha mer så då slank även en snickersbar ner á 287 kcal, så nu ligger jag på 62 kcal för mycket!! Såå besviken, visst kommer ju hinna gå bort det så jag hamnar på mina 500kcal idag men ändå att min vilja är så svag är ju patetiskt!

Och imorgon ska jag ju bara få ihop 300kcal hur ska de gå när jag låter en liten chokladbit stå ivägen för min dröm!!
/I don´t want too fail!

 273 kcal


Det går än så länge alldeles för bra, det gör mig nervös! Har ätit en yogurt till frukost/lunch á 125kcal och kassler med sallad till lunch/middag á 321 kcal ihop med det har jag rockat -60 kcal och promenerat -112 kcal. Eftersom jag har hundar får jag en helt del motion gratis, tack och lov, och där kommer det bli minst en förhoppningsvis två promenader till vilket leder till minst -100kcal till idag, hade helst kört lite kinekt också, men vet inte om jag hinner för jag måste verkligen plugga sååå in i bomben!

Men det betyder ju att jag kommer ha över 300kcal till som jag ska få i mig idag!! För jag vill helst inte slarva med siffrorna tror det ger sämre resultat i slutändan! Det är bara det att när jag börjar äta har jag väldigt svårt att sluta! Är liksom allt eller inget för mig! Det är så jobbigt, vill liksom vara nöjd när jag har ätit, inte bara samtidigt som jag äter!

Jobbig värre!
/I want too be thin!

Desperate Housewives


Sitter och tittar på Desperate housewives, det är min absoluta favoritserie, är så himla peppande!! De är så smala, vackra och perfekta på ytan, precis som jag vill vara! :)

-1,1kg


Wiii!! Happy happy happy!! En dag av ABC-dieten lika med -1,1kg! Hur kommer inte resultatet efter 50 dagar bli då??? :D Självklart att det mesta vatten/mat i magen vikt men hur peppande är det inte att se en så stor skillnad redan efter en dag?? sänkte även mitt bmi med 0,38. :)

Idag kommer min kille dessutom bara vara hemma korta stunder och vi ska inte ens äta middag ihop så jag kan helt utan problem planera min matdag idag! :)

Hatar att behöva ha hemligheter för min älskling men vet helt enkelt inte hur han skulle reagera på hur jag vill leva, men fördelen är att han vet att jag bantar mest hela tiden och han har själv ett ganska annorlunda sätt att se på mat så tror inte direkt han skulle gör något för att förstöra för mig! :)

Dock köper han hem godis mest hela tiden vilket är lite jobbigt, men får helt enkelt vara stark och stå emot! Önskade så mycket att jag kunde äta som min kille och ändå vara lika supersmal som honom! Men ska iaf bli lika smal som honom! :D

/One little step för my weight a big step for me!

417 kcal

Wow det känns som en sjukt låg siffra, 417 kcal. Och ändå har jag inte varit hungrig en enda gång, dock kommer det nog bli annorlunda när jag blir frisk igen, nu är nog systemet ganska nerstängt men kanske de håller sig så sen också om jag håller kaloriintaget nere. :)

Iaf, är sjukt nöjd med min första dag!
Sov gott!

One day down...

 


För enkelt?

Shit ångesten börjar krypa sig på, har kommit upp i dagens 500 kcal genom fiskbullar och potatis och då har jag ännu inte fått med all träning idag vilket kommer ge en lägre siffra, plus att jag är ganska säker på att jag inte kommer vilja ha mer mat idag, så jag kommer inte ens behöva stå emot något sug...

Så varför känns det som om jag inte gjort tillräckligt?? Varför känns det som jag ätit alldeles för mycket, trots att jag har ätit precis rätt och mycket mindre än jag brukar?

Totalförvirrad och trött på onödig ångest!

ps. skulle varit en bild längst upp men tydligen ville inte blogg.se det! :(

Skyr Yogurt


Skyr yogurt är min absoluta favorityogurt, liten och behändig att ta med sig överallt, innehåller 120kcal för 160g och extra mycket proteiner(kan inte bli fett), den är dessutom sjukt god, jätte tjock och krämig, men det allra bästa är att den är OTROLIGT mättande, en sån när jag är jätte hungrig och jag blir asmätt i flera timmar! :D

Detta kommer nog bli en vanlig lunch när jag jobbar och kanske även när jag är ledig, enda minuset är att den är så himla dyr!

Ny frukost!


Som jag nämde i mitt tidigare inlägg blir jag illamående av mina p-piller, som jag tar på morgonen, vilket gör att frukosten uteblir, skönt onödiga kcal och jag har en superbortförklaring till min kille. :D

Men helt utan har jag inte tänkt mig, utan en stor kopp grönt te, eller två, och alla mina vitaminer, dricker tre olika brustabletter varje morgon, järn, multivitamin och ginseng och sen blir det också en tablett med silica. Vill ju helst inte förstöra min kropp för att bli mindre.

Hoppas att det räcker, vet ni några vitaminer/mineraler jag missar?

Sen beror det på lite hur jag jobbar/tentor men hade inte tänkt ta magyogurten förrän till lunch, är illamåendet så starkt att jag inte klarar av att sköta mina sysslor måste jag ju ta yogurten tidigare, men helst inte! ;)

Har en annan yogurt som jag egentligen tycker mycket bättre om, men den är inte lika bra mot mage, men återkommer om den senare nu måste jag jobba! ;)

Ny start!


Det var längesen sist! Som ni kan se i arkivet är denna blogg över 3 år gammal, har dock tagit bort alla mina gamla inlägg då jag vill ha en ny start! Plus att de lätt kunde ledas till mig, vilket jag inte klarar av. Är kanske svag men att gå ut i världen om att jag har äs och att jag vill fortsätta ha det, får nog inget vidare bra mottagande! Konstigt mycket får man vara men att vilja gå ner i vikt på ett "ohälsosamt" sätt och att vilja gå ner i vikt trots att man har en normalt bmi det är fruktansvärt fel, att där emot gå upp i vikt på ett "ohälsosamt" (finns det några hälsosamma?) sätt är helt okej trots att de skadar kroppen minst lika mycket!! Vidrigt!

Har en mål lista men då jag har en äckligt hög vikt just nu och min målvikt nog är hög i mångas ögon, tänker jag skriva mina mål i bmi siffror istället! ;) Mitt bmi idag, 23,7, urk!!
Delmål 1. bmi 22,5 detta vill jag uppnått inom 1 månad, dvs 18/4

Delmål 2. bmi 20,7 detta inom 2, dvs 18/5 (17/5, min födelsedag)

Delmål 3. bmi 20 ska åka bort den 25/5 och då hade jag viljat nå detta mål men realistisk är väl snarare 1/6

Mål till sommaren. bmi 19 känns som det är orealistiskt att tro att jag ska kunna gå ner mer inför badsäsongen, men detta vill jag nå inom 3 månader, dvs 18/6.

Det känns som det är just sommaren som är målet just nu, hur det blir till hösten känns lite för långt bort just nu för att ens planera för! ;) Men håller dessutom på med yoga och stretchar så ofta jag kan, hoppas kunna bli lite längre och de tillsammans med min slutliga målvikt, ger ett bmi på 16,9, sen får jag ju se om jag känner mig nöjd då! ;)

Har läst på mycket om ABC-dietet, också läst mycket positiva resultat så det är vad jag tänker satsa på, idag(första dagen) betyder de 500 kcal, något som jag nog inte kommer få några större problem med, mina p-piller gör mig illamående plus att jag är ganska förkyld, så än så länge ligger jag på 0, eller ja, tänker räkna med träningen i de kalorierna så egentligen ligger jag på -75 kcal.

Dock ska jag snart ta en yogurt som är bra för magen då mitt illamående gör att jag har svårt att sköta jobbet ordentligt! Så sjukt mycket socker i den bara! Blä!!
/I want too be thin!